hülyacım kolay gelsin sana. o yıkama ütüleme işini kendin yapıyorsan işin zor. ben biraz ütüleyeyim dedim belim tutuldu. minik şeyler ütülemesi de zevkli ama yorucu. gelinimiz sağolsun hepsini ütüledi geçenlerde.
tamam mutlaka yazarım, sen de yaz:)
seninki önce gelsin. sen tecrübelisin, ben korkuyorum ne kadar geciktirebilirsem o kadar iyi
canım hiç sorma minik minik ütülemesi çok zor ama dediğin gibi çok da zevkli, hem ütüledim hem de sevdim kıyafetlerini, allah sağlıkla giymeyi nasip etsin inş, doğuma gelince ben de çok korkuyorum tatlicadiarzu
evet gercektende cok ınatcı,bır o kadarda acelecı ozellıkle son 2 gecedır agrıdan uyuyamıyorum sınırlerım altust oldu herseye aglar oldum.moraldenmı bılmem ama hıcbırsey yapmak ıstemıyorum nefes almak bıle zor gelıyor bırde agrılar yetmezmıs gıbı bırde hıc uyumuyor kıpır kıpır gozlerım portledı artık uykusuzluktan.ne yapıcam ben yaa..kac gun daha cekerım bılmem..maşallah ne kadar inatçıymış senin bebek demek hala göstermedi cinsiyetini hayırlsı olsun böylesi de güzel, merak içinde bekleeyceksin, inş gününü doldurur acele etmesin bakalım daha varrr
evet gercektende cok ınatcı,bır o kadarda acelecı ozellıkle son 2 gecedır agrıdan uyuyamıyorum sınırlerım altust oldu herseye aglar oldum.moraldenmı bılmem ama hıcbırsey yapmak ıstemıyorum nefes almak bıle zor gelıyor bırde agrılar yetmezmıs gıbı bırde hıc uyumuyor kıpır kıpır gozlerım portledı artık uykusuzluktan.ne yapıcam ben yaa..kac gun daha cekerım bılmem..
selam aralik anneleri bende aralik annesiyim.tahmini dogum tarihim aralik 17.
bebegimin cinsiyeti oglan insaallah.ALLAH hepinize kolay dogumlar varsin. gebelikte kan sekerinin yuksek cikmasi ve diyeti hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim.
allahım tek avazda doğurmayı nasip etsin kızlar
Iki gün önce kontrolüm vardi sanci cikmadi ,kalp atislari güzel, acilmada olmamis üc haftasini doldurur dedibirde erken gelecek diye korkmustum artik olmasinda sakinca yok simdide o nazlaniyor yaa. Artik agir geliyor hersey ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?