Aralık 2007 Anneleri

canım hiç sorma minik minik ütülemesi çok zor ama dediğin gibi çok da zevkli, hem ütüledim hem de sevdim kıyafetlerini, allah sağlıkla giymeyi nasip etsin inş, doğuma gelince ben de çok korkuyorum tatlicadiarzu

yaa yapma ama sen korkuyosan biz ne yapalım. tecrübeli olarak bize moral vermen lazım, çok kolay v.s diye:)

maşallah ne kadar inatçıymış senin bebek demek hala göstermedi cinsiyetini hayırlsı olsun böylesi de güzel, merak içinde bekleeyceksin, inş gününü doldurur acele etmesin bakalım daha varrr
evet gercektende cok ınatcı,bır o kadarda acelecı ozellıkle son 2 gecedır agrıdan uyuyamıyorum sınırlerım altust oldu herseye aglar oldum.moraldenmı bılmem ama hıcbırsey yapmak ıstemıyorum nefes almak bıle zor gelıyor bırde agrılar yetmezmıs gıbı bırde hıc uyumuyor kıpır kıpır gozlerım portledı artık uykusuzluktan.ne yapıcam ben yaa..kac gun daha cekerım bılmem..

canım sabretttt az kaldı bugunlerin değerini iyi bil sonra özleyeceksinnnnnnn

selam aralik anneleri bende aralik annesiyim.tahmini dogum tarihim aralik 17.
bebegimin cinsiyeti oglan insaallah.ALLAH hepinize kolay dogumlar varsin. gebelikte kan sekerinin yuksek cikmasi ve diyeti hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim.

aramızda hoşgeldin canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş, kan şekerinin yüksekliği hakkında pek bilgim yok canım, ama internetten çok rahat bulabilirsin

14 araalık sezeryan kızlar son kararım bu umarım değiştirmem

ağrılarım çok fazla ama sancı değil kesinlikle sancı değil buna eminim ama kramp lar ve ağrılar devamlı gözümün önüne bişeyler geliyor

rahat edemiyorum uyuyamıyorum nasıl olcak bilmiyorum

Sık dişini caccık az kaldı, kararında hayırlı olsun inşallah. Sizler benden bir kaç hafta ileride olduğunuz ( ve benim aralıkta doğuracıma inandığım için) sizi takip ediyorum.Mesela -Ayy 1.5 hafta sonra bendemi böyle ağrılı sızılı olacağım, şöylemi olacak böylemi olacak diyorum kendi kendime. Allah herkesin yardımcısı olsun, sağlıkla sıhatle kavuştursun yavrularına.

Su toplanmasi olan varmi ?? Seviniyordum bende yok diye üc gündür ellerim sisiyor birazda yüzüm ve ayaklarim. Ellerim cok aciyor ya eklem yerleri. Sabahlari cok uyusuyor ellerim. Patates haslayip yicem bakalim iyi geliyormus mus ...
Caccik hayirlisi olsun ne güzel gününü biliyorsun artik. Allah bebegine kavustursun insallah sagsalim.

caccik insallah kararin snein iicn hayirli olur. ve insallah cabucak toparlanir bize hikayeni yazarsin da biz de bakariz nasil oluyor sezeryan ! ne guzel kiz , millet daha hamile oldugunu farketmeden bebegini kucagina alacaksin, kilo almadin karnin sismedi kiz gibi cikarsin hastaneden . cok kisi soracakti rsana bu bebek te nerden cikti diye ! ) kendine bol bol oku nazar boncugu falan tak ne bileyim biseyler yap valla.
moonshine ben de seviniyordum su toplanmasi yok diye demek son zmanlarda da cikabiliyormus. patates ise yararsa bize de haber ver de ihtiyac duyarsak yapalim
ben de heyecanla catlamayi bekliyorum. 37 den sonra basliyor diye duydum sabirsizlikla bekliyorum catlaklarimi bakalim nasil olacak

hulyaa! kontrole gittin mi naptin hadi cabuk gel de yaz ! ne kara verdiniz dogum sekli icin bebisin durumu nasil merak ediyorum

biz dun babasiyla kizim icin alisveris yaptik. annemden cok firca yiycem cunku babasi dukkanda ne kadar kiyafet bulduysa aldi! cogunu giydirmeye firsat olmayacak eminim! olsun kenarda dursun diye kuindak bile aldi catlak kocacim ! ) dun onlara bakarken bi garip hissettim o kadar ufaklar ki !

bu gece de Allah izin verirse istanbul a donuyorum artik. yarin sabahtan itibaren istanbulda annecigimin gozetiminde kalicam ! kendiem doktor hastane vs ayarliycam. gerci doguma daha cok var ama yine de heyecanliyim! icimden insan cikacak! hala inanamiyorum. garip bir ruh hali icindeyim. Serap oluyor gibi geliyor. hayatimin , kendimin evliligimin son gunlerini yasiyor gibiyim. beni neler bekliyor bilmiyorum! cook merak ediyorum yeni hayatim nasil bisey olacak ! Allah cumlemize iyi yazilar yazsin evlatlarimizi hayilri etsin hic pisman olmayalim insallah

slm hosgeldın Allah hayırlı dgumlar nasıp etsın.kan sekerı kac cıktı bılemıyorum ama benım 140 cıktı bır ust tarama testı yaptılar ondada yuksek cıkınca seker ve ekmegı yasakladılar.doktorumun soyledıgı kadarıyla gebelıge baglı dıabet bebegın obezıte(yanı kılolu)olmasına sebep olabılıyormus onun harıcınde genelde senın ıcın zararlı yanı hamılelıkten sonra gecmeme olasılıgıda oluyormus yanı baska etkılerı varmı bılemıyorum ama doktorum bana bu kadar bılgı verdı.Ekmeksız yemek yıyeceksın,bol bol meyve yıyeceksın(ozellıklede aclıgı yatıstıracak elma)ayrıca fazlaca sıvı tuketeceksın.bunlar doktorumun onerılerı ama testlerını yaptırdıktan sonra doktorun sana gereklı seylerı soyleyecektır belkı rejımlık bır durumun bıle yoktur.
GECMIS OLSUN CANIM.. a.s. a.s.

selam kızlar bugun dr kontrolum vardı paşanın keyfi yerinde, suyu falan herşey normal, hareketleri güzel, 15 dakika nst de kaldım sancım da yok 10 gün daha bekleyeceğiz haftaya perşembe tekrar kontrol, şimdilik normal doğum gibi görünüyor, kafası aşağıya inmiş, hayırlsı olsun

ya herkes fazla sıvı tüket diyorr ama nerdeeeeee çok afedersiziniz suyu içiyorum çayı içiyorum ayranı içiyorum mandalina yiyorum ama gecede 7 defa wc ye kalkıyorum gitmemek için direndim az kalsın yatağa kaçırıyordum :))))

nasıl olcak bilmiyorum gidiyorum bu defada uyku allak bullak oluyor zaten zor uyuyorum yaa bu sıvı işine bi çare bulmak lazım kızlar bu arada bende de pek eksik kalmadı hemen hemen herşeyi aldım ailem aldı gerçii çoğunu sağolsunlar sadece pudra beebek losyonu falan kaldı haricinde herşey tamam

bugün bebek bezi kızlar markette bebek bezlerine bakmak çok zevkli yaa yaşı kilosu fiyatı falan 10 dk orda öle bütün bezlere baktımm aslında herşey çok keyifli ama azcıkta fiyatlar ucuz olsa herşeyi alırım herhalde

esnelay tskler canim verdigin bilgiler icin..testi tok karinlaa yaptirdim nasil oluyor bilmiyorum ama onceki gun portakal ve mandalinadan baska bisey yememistim ve doktor bana :mymekafazlaca portakal suyu mu ictin diye sordu

cok utandim:roflol::roflol:

Iki gün önce kontrolüm vardi sanci cikmadi ,kalp atislari güzel, acilmada olmamis üc haftasini doldurur dedi birde erken gelecek diye korkmustum artik olmasinda sakinca yok simdide o nazlaniyor yaa. Artik agir geliyor hersey ...

Iki gün önce kontrolüm vardi sanci cikmadi ,kalp atislari güzel, acilmada olmamis üc haftasini doldurur dedi birde erken gelecek diye korkmustum artik olmasinda sakinca yok simdide o nazlaniyor yaa. Artik agir geliyor hersey ...

canım benimki de öylee sancım falan yok paşaların keyfi yerinde galiba bende 40 haftayı dolduracağım bu arada elif mavili ile mesajlaştık sancısı varmış dr heran doğum yapabilirsin demiş, dualarımız onunlaaaa ilşk annemiz o olabilir
sema24 de iyiymiş onunda sancısı yok onun paşasının da keyfi yerinde, erkekler daha ağırdan alıyor galibaa

selam kızlar.....
ben geldim....
bir haftadır yoktum.artık evimdeyim çok şükür.....ilk zamanlar rahattım ama artık değilim son 3 gündür sancım ve ağrılarım var 2 gün önce apar topar tekrar doktora gittim...1 saat kadar nst de bağlı kaldım...çizgilerim ilk defa tavan yaptı doktor doğum çok yakın dedi...yani kızım heran kollarıma gelebilir ama ben hala kendimi doğuma hazır hissetmiyorum..belimin ağrısından yatamıyorum..karnımın ağrısı hiç geçmiyor.ve doktor geçmez dedi maalesef....hepinizi çok özledim çok merak ettim.aslında evimizde internet var ama bilgisayarımnız laptop eşim şirkete götürüyor o yüzden pek giremiyorum nete.sizler nasılsınız beişler nasıl anlatın hadi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…