canım benimki de öylee sancım falan yok paşaların keyfi yerinde galiba bende 40 haftayı dolduracağım bu arada elif mavili ile mesajlaştık sancısı varmış dr heran doğum yapabilirsin demiş, dualarımız onunlaaaa ilşk annemiz o olabilir
sema24 de iyiymiş onunda sancısı yok onun paşasının da keyfi yerinde, erkekler daha ağırdan alıyor galibaa
selam kızlar.....
ben geldim....
bir haftadır yoktum.artık evimdeyim çok şükür.....ilk zamanlar rahattım ama artık değilim son 3 gündür sancım ve ağrılarım var 2 gün önce apar topar tekrar doktora gittim...1 saat kadar nst de bağlı kaldım...çizgilerim ilk defa tavan yaptı doktor doğum çok yakın dedi...yani kızım heran kollarıma gelebilir ama ben hala kendimi doğuma hazır hissetmiyorum..belimin ağrısından yatamıyorum..karnımın ağrısı hiç geçmiyor.ve doktor geçmez dedi maalesef....hepinizi çok özledim çok merak ettim.aslında evimizde internet var ama bilgisayarımnız laptop eşim şirkete götürüyor o yüzden pek giremiyorum nete.sizler nasılsınız beişler nasıl anlatın hadi...
aynı durumdayım. ne sancı ne bişey. salı günü doktora gittim, bol bol hareket et yürüyüş, egzersiz yap dedi doğumu kolaylaştırmak için. önümüzdeki salı tekrar gideceğim. nasılsa içerde kalmaz di mi, çıkacak mutlaka öyle ya da böyle:))
selam kızlar.....
ben geldim....
bir haftadır yoktum.artık evimdeyim çok şükür.....ilk zamanlar rahattım ama artık değilim son 3 gündür sancım ve ağrılarım var 2 gün önce apar topar tekrar doktora gittim...1 saat kadar nst de bağlı kaldım...çizgilerim ilk defa tavan yaptı doktor doğum çok yakın dedi...yani kızım heran kollarıma gelebilir ama ben hala kendimi doğuma hazır hissetmiyorum..belimin ağrısından yatamıyorum..karnımın ağrısı hiç geçmiyor.ve doktor geçmez dedi maalesef....hepinizi çok özledim çok merak ettim.aslında evimizde internet var ama bilgisayarımnız laptop eşim şirkete götürüyor o yüzden pek giremiyorum nete.sizler nasılsınız beişler nasıl anlatın hadi...
selam kızlar.....
ben geldim....
slm nerelerdesin beni unutuun küsüyorum sana.ama kzızmızın sancılarından dolayı affettim:) şaka bi yana senle tanıştığımızdadaha yeni 4 aylıktınız kız zamna ne kadar çabuk geçiyor değilmii.önce çabucak büyüse diyodum şimdi allahım doğacak az kaldı diyorum .rabbim sağlıklı bebeişler ve anneler nasip etsin.normalmi olacak seninki?
Benim sanci iki gün önce basladi, bes alti gündür ses yoktu. bugün alisveriste cok kasildim. Oldugum yerde durduruyordu valla, bende esyalara bakiyormusum gibi yapiyordum :) iyice inmeye basladi galiba kemiklerim agriyor yürürken. Yarin kontrol bakalim durumlar ne alemde..
serapppp nerelerdesin en son ist gelecektin doktor bulmayaa nerdeyse bir hafta oldu yoksa minik kızına kavuştun mu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?