Aralık 2007 Anneleri

aynı durumdayım. ne sancı ne bişey. salı günü doktora gittim, bol bol hareket et yürüyüş, egzersiz yap dedi doğumu kolaylaştırmak için. önümüzdeki salı tekrar gideceğim. nasılsa içerde kalmaz di mi, çıkacak mutlaka öyle ya da böyle:))

ne güzel doğuma az kalmış canım Allah yardımcın olsun bir nefeste kurtarsın.

çıkacaklar allahın izniyle de insan biran önce kavuşmak istiyor bebeğine, son günler hiç geçmiyorrrr, valla ben kendimi ev temizliğine verdim, halı cam kapı ne varsa silinmedik temizlenmedik köşe bucak bırakmıyorum ama benim oğlan hala pek rahat çıkacağı yokkk

serappppp sen nerelere kayboldunnn, ist a döndün mü canımmmmm

hadi hayırlısı canım sira sizde bekliyoz haberlerinizi a.s.:1hug:Şeniz

slm nerelerdesin beni unutuun küsüyorum sana.ama kzızmızın sancılarından dolayı affettim:) şaka bi yana senle tanıştığımızdadaha yeni 4 aylıktınız kız zamna ne kadar çabuk geçiyor değilmii.önce çabucak büyüse diyodum şimdi allahım doğacak az kaldı diyorum .rabbim sağlıklı bebeişler ve anneler nasip etsin.normalmi olacak seninki?

Selamlar herkese, ben aslinda 29 kasimda dogum yapacaktim, bebegim 37inci haftadan itibaren yerlesmisti dogum kanalina ama sagolsun geri yukari cikti, simdilik 3gunluk bir gecikme var. Cumaya kadar dogmazsa ebe kendisi kontrol edecek, birde turkcesini bilmiyorum ama strippen diyorlar eliyle dogum kanalini acicakmis, nasil olucak bilmem Allah yardimcim olsun. Umarim bebek kendisi gelir, her an bekliyoruz, dua edin bana, herkese iyi hamilelikler...

sanırım ilk ben olucam kızım çok fena oynuyor 14 aralık sezeryan oluyorum hemen herşeyi tamam ayyyyyyyyy çokkkkkkkkkk heyecanlıyım

slm canım unuturmuyum hiç seni.hep aklımdasın valla....sni ilk tanıdığım zamanı bende hatırlıyorum....su gibi geçiyor gerçekten zaman insana çok zor gibi gelsede.bakalım şimdilik normal doğuma doğru gidiyoruz.rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

elifff nasıl gidiyor sancılar devam ediyor mu bende hala tık yokk perşembe kontrolum var bakalım dr ne diyecekkk

Benim sanci iki gün önce basladi, bes alti gündür ses yoktu. bugün alisveriste cok kasildim. Oldugum yerde durduruyordu valla, bende esyalara bakiyormusum gibi yapiyordum :) iyice inmeye basladi galiba kemiklerim agriyor yürürken. Yarin kontrol bakalim durumlar ne alemde..

hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin oğlişin, ben de hala sancı yok, büyük oğlum gibi 42. haftaya kadar bekletecek herhaldee canım kontrolden sonra mutlaka yaz merak ederim ben

serapppp nerelerdesin en son ist gelecektin doktor bulmayaa nerdeyse bir hafta oldu yoksa minik kızına kavuştun mu????

Selam Aralik anneleri, ben hala dogurmadim ya, beklemek ne zormus, sizden ne haber???senağlamasenağlama

selam buketje beklemek cok zor gercekten zaman durdu sanki bende 38.haftadayim bekliyorum bakalim.bu son haftalar ay gibi geciyor:) bakalim kimler once doguracak.ALLAH hepimizin yardimci olsun

serapppp nerelerdesin en son ist gelecektin doktor bulmayaa nerdeyse bir hafta oldu yoksa minik kızına kavuştun mu????

Hülyacım serabı bende merak ettim istanbulda annesinin teli vardı aradım daha ürdündeymiş bu hfta sonu gidecekmiş galiba işe gitmediği için nete giremiyodur dedi,bende sıkıntıdayım artık çok bunaldım beklemek ne zormuş dün sabaha karşı az daha ağrılardan gidecektim hastaneye ama geçti kandırıyo bizi durmadan bu velet adet sancısı gibi ağrılar oluyo bugün kesin giderim derken geçiyo anlayamıyorum benimde perşembe günü muayenem var bakalım ne dicek sende yaz mutlaka öptüm

slm kızlar....uzun biraradan sonra yazabiliyorum gün sayıyoruz oğlumla bu pazar gününe kadar doğum olmazsa doktorum 1 hafta daha bekleriz olmazsa sancı veririz dedi.bakalım oğluşum çok bekletecekmi bizi.herkesi çok özledim.dilerim herkes sağlıkla kavuşur bebişlerine.hepinizi çok öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…