Aralık 2007 Anneleri

canım senin oğlan pek numaracı olacak annesinin yüreğini ağzına getiriyor ondan sonra hiçbişey olmamış gibi davranıyor sağlıkları yerinde olsun da gerisi hiç önemli değil bunu bugun daha iyi anladım bir öğrencimiz vefat etti acımız çok büyük allah kimseye evlat acısı vermesin, kimseyi evlat acısıyla sınamasın moralim çok bozukk

hülyacım Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin çok zor gerçektende.Elinde değil ama yinede son günlerindesin moralini yüksek tutmaya çalış canım.sende bir can taşıyorsun.Allah sabırlar versin.

sağol semacımm, üzülmemek insanın elinde değil, bildiğin tanıdğın hergün karşılaştığın henüz daha 8 yaşında bir öğrenci olunca insan kahroluyor, ölüm allahın emri yapılacak bişey yok, allah ailesine sabır versin
sen nasılsın canım, hiç yazmamışsın herhalde seninkininde gelmeye pek niyeti yok, adaşı gibi, kendine iyi bak canım, oğlişine de, öptümmmm

Dün kontrolümde hersey yolunda dedi doktor. Rahim tamamiyle kapaliymis, bebisin kalp atislari iyimis. Daha var dedi hayirlisi bakalim. Aylar gecti su iki üc hafta gecmek bilmiyor

merhaba arkadaslar! ben geldimm! daha dogurmadim! istanbula da gitmedim! bir haftadir kocam yoktu arabam da yoktu ben de evde temizlik+yemek+magazin programi modundaydim! cok daraldim ama! bugun kostura kostura geldim isyerine! bir cogunuzun dogurmus oldugunu dusunuyordum meraktan catladim ama hicbiriniz daha dogurmamissiniz! hadi cikarin sunlari artik yaa! sira bize gelsin di mi ama?!
istanbula daha gitmedim. saniirm haftasonu falan gideriz artik. en son kontrole bir ay once gitmistim. istanbula gider gitmez baktiircam durum ne. ama allaha sukur haa en ufak bir sancim agrim sikayetim agirligim vs yok. hopla zipla durumundayim sanki hamile falan diilmisim gibi ,. kizimcim icerde bukulup kivrilip durmasa farkinda olmayacagim ) insallah dogdugunda da icerideki gibi uslu bi kiz olur yine uzmez annecigini hic, ama sabirsizlaniyorum tabi , boyle rahat olunca dogmayacak beni cok bekletecekmis gibi geliyor. son ay agri sizi yapmasi gerekiyormus ozellikle bizim zillilerin, benim sancilar daha baslamadigina gore sanirim daha cok var dogumuma! bayramda dogururum diyordum ama insallah korktugum basima gelip te 41 42. haftayi bulmam. ne olacaksa olsun artik di mi ama ? annelik neymis bi anlayalim artik ya! ama belki de benim sancim aniden gelecek caktirmadan oyle onceden sinyal vermek zorunda da diil di mi ? akil verin bana bakim biraz!
hulya cok uzuldum ogrencin icin Allah anne babasina ailesine ve sana sabir+uzun omurler versin rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin? neden oldu kucuuk bebecik ya? ne zordur kimbilir. sen de anne yarisi sayilirsin kendini fazla uzmemeye calis basin sagolsun hayatim .
elif ! senin kiz yarin dogar artik. ben 7sinde bekliyorum hadi bakalim/ belki de dogurmussundur bile !
edos ! yuregimizi agzimiza getirip durma! dokuz dogurdun+dogurttun be ne acayip oglun varmis iyiki zamaninda kizima almamisim ! o evlencem evlencem diye oyalardi benim kizimi da !
opuyorum hepinizi gobuslerdenn

serapım nbr canım
ev kadını modunamı girdin kız daha dogurmadınmı bizde merak ediyoz seni
hayırlı dogumlar edaya diyen kız kendin doguramadım
dogurunca anlarsın anne olmayı hep bebeginin üstüne titiresin ona birşey olmasın diye ben de seni öptüm kib canım benim Şeniza.s.:1hug:

edacım nbr canım minik ogluşun dogmadımı daha
hayırlı dogum lar canım benim öpüm

hulyacım başın saolsun canım

hulyacım başın saolsun canım

sağol canım dostlar sağolsun, ölüm allahın emri, allah ailesine sabır versin
serappp canım hoşgeldin bende seni merak ediyordum, doğurdun sandım bir ara,küçük oğlumda abisine çekti galiba, 42. haftayı mı bekliyeceğiz nedr, allah korusun ya, ben artık doğurmak istiyorummm

ya oyle sacmalik olmaz ya ! ne 42. haftsi . ben en gec 39+3 te kizimi kollarimd aistyorum ! bekleyemem oyle 42 hafta falan ! o da neymis. bebek dedigin dogar 38 de 39 da! ben bayramda bekliyorum kizimi. sanci manci yok ama kediler gibi durduk yerde aniden enikliycem gibi geliyo bakalim )
benim dayimin karisi cok kolay dogururmus. tuvalete gidermis 10 dakika sonra bagirirmis kizlaaar gelin alin sunu diye ) ona cekmisimdir insallah ! gerci annecim de onu gore gore dogum kolay sanirmis abim ters gelince koy yerinde saatlerce iicne girmeyen kol kalmamis zavallimin ! bazen cok korkuyorum dogumdan , ama sevgili kocacigim sanki on kere dogurmus gibi aman ne var bi ikinirsin cikar diyiveriyor ben de rahatliyorum ) ya keske doktorlar kesin zmanini soyleyebilseler !
tatarcim hulyacim bana su nisan nedir bi anlatir misiniz lutfen ? tek umidim nisan, o iki gun once falan geliyomus o gelince anliyomussun ki dogum yaklasti ? sizde oldu mu kac gun once olmustu ??

yarın sabah 8.30 da sezeryana giriyorum. oğlum 4 kilo 100 gr olduğu ve normal doğum için hiçbir belirti olmadığı için doktor daha fazla bekletmek istemedi. 38+5 de alacak. hayatımda ilk defa ameliyat olacağım, korkuyorum. sanırım bir süre buraya bakamam. hepinize iyi doğumlar, sağlıklı bebekler diliyorum:)

canımmm hadi gözün aydınnn ilk annemiz sen olacaksınnn, hiç korkma bitanem, dualarımız seninleee, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş, keşke daha bekleseydin ama bebeğinin kilosu yerinde maşallah normal doğum zor olabilirdi, göreceksin bak çabucak toparlanacaksın, bizi de burda unutma, bebeğinin resmini ve doğum hikayeni bekliyoruz canım, kendine ve oğlişine çok iyi bak, annesi doğunca benim yerime kokulu kokulu öp, darısı bana artıkkkkkkkk

kız serap sanki elindeymiş gibi yok 42 yi bekleyemem falan, ama bana kalırsa sen benden önce doğurursunn, içime öyle doğuyor
nişan gelmesi doğumun yaklaştığına delalet yakında doğum var demek ama bir gün de olabilir, bir haftada duyguyu hatırlarsan erkenden gelmişti ama birtürlü doğuramadı en sonunda sezeryana aldılar, elifinde geçen hafta geldi nişanı ama doğuramadı daha herhalde,
yarın kontrolum var açılma varsa versinler sancıyı doğurtsunlar artıkktatlicadiarzu

canim Allah yardimcin olsun saglikla don evine insallah. amma da kocamanmis oglun masallah ona. sen 4 kilo 100 gram diyince takvimindeki bebek bile buyuk gorundu gozume birden ! ) nasil besledin onu oyle kiz ! ) sezeryan artik cok kolaylasmis agri kesiciler falan hemen toparlaniverirsin , allah oglunu saglikla kucagina almayi hayirlisiyla buyutup damaty etmeyii nasip etsin. haberlerini bekliyoruz :1hug:

kız serap bi alemsin he elinde miki bebegin şu saate te gelsn sırnaşık şey

benim nijan geldigin de dogurmuştum zaten o gun inşalah kolay bi dogum olur canım bak eşn de ne güzel destek lemiş seni ne var bi ıkın mada cıkacak lülülülülülüsen öyle san sırnaşık şey

benim arkadasış normal dogurmuş hiç dikişsiz ve tersten dogurmuş :1shok:
anam ne şey varmış kadında şaşırdım:1shok:

hayırlı dogum lar

hulya insallah erkenden cikartirim yavruyu ! once ben dogurursam anlatirim sana bakalim. ama bak ikinci dogum daha erken oluyomus diye duymustum. belki bu abisi gibi bekletmez?? bi ingilizce sitede okumustum biliyorum 36. haftada tum ilk defa anne olacakklar artik doguracaklarini sanirlar ama emin olun dogurmayacaksiniz ozellikle ilk bebekler gelislerini mumkun oldugunca geciktirirler diyodu . ama iknci de ucuncu de daha erken geliyolarmis artik vucut disari nasil atacagini biliyor ondan belki. aman ne bilim ya. gerci benimki kiz , kizlar daha erken geldigine gore artik iki hafta sonra falan dogururum galiba . istanbulda doktora gidince biseyler soyler herhalde. ben daha hic ne nst ye girdim ne de acilma falan kontrolu yaptirdim . nasil oluyo bu acilmanin olup olmadiginin alasilmasi ? elle mi muayene olucam ben simdi ne bekliyor beni simdi bi dahaki muayenede?
nisan onemli bi belirti bence . gozum hep camasirimda bekliyorum nisan denen akintiyi . o gelince az kaldigini anliycam gibi geliyor. elifin nisani gelmis demek. ay bence dogurmustur o ! bi haber alabilsek keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…