Aralık 2007 Anneleri

kızserap annen istenin neresindeoturuyor

istanbulda evimiz avcilar parsellerde tatarcim. benim evim de var orda. yani en ustte ben altta abim onun altinda da annemler oturuyor. gerci ben eve girmiyorum hic sadece esim de istanbuldaysa gece yatmaya cikiyoruz sabah gozumuzu acar acmaz yine asagidayiz o yokken ben annemlerde yatiyorum geceleri bile. gidince de lohusalikta falan annemlerde kalicam hep

canım aynıyız yaa bende de ne sancı var ne ağrı niye yok anlamadım 14 aralık sezeryanla doğum yapıyorum yanı şafak 8 gün haftaya yarın hepinizi bir avazda kurtarsın allah

herkese selam.ben bugun itibariyle 39+4 günlük gebeyim ve bebişimin gelmesini bekliyorummmmmmmmmmmmm..
gel artık bebişimmmmmmmmmmmmmmmmm...

belirtim falan hiç yok.2 hafta once budala doktorum sebepsizce beni sezeryana almak istedi.ben de son anda doktor değiştirdim.şimdi de normal doğum yapmak için oğluşumun kendiliğinden gelmesini bekliyorum.sezeryan olmayı istemiyorum.sorun olmadıkça bekliycem kararlıyım...

waterha... nasilsin canim???hamilelik asil geciyor???az kaldi dimi Allah kolay dogumlar nasip etsin canim kendini iyi bak

waterha... bir test buldum boyorgirl de yazinca bir bakarmisin canim???bende dogru cikdi ve kardesimde??

Bursa'da nereye gidiyosun? Bence de normal doğumu bekle, sorun olmadığı sürece.

edacım nbr canım minik ogluşun dogmadımı daha
hayırlı dogum lar canım benim öpüm
anti tartarım sorma canım ya gelmiyo benim sıpa sancılarım oluyo ha geliyo derken geri kaçıyo erken doğuma gittiğim gün laylaylom durumdaydım birden geldi beklemekle olmuyor hiç ummadığın zamanda geliyomuş bu bebek dediğin zaten aylardır uyuyamıyodum artık hiç uyuyamıyorum bütün damarlarımın atışını duyuyorum yatınca çarpıntı oluyo ve ateş basması son 3-4 gündür yanıyorum alev alev karlarda yuvarlanasım geliyo.Bugün muayenem vardı 3kilo olmuş fazlada büyüsün istemiyorum zaman geçtikçe korkularım artıyo valla kalmadı aslan yüreklilik bende bildiğin tırsık oldum :roflol: sıkıldım artık çok ödüm patlıyo gününü geçirecek diye serabında dediği gibi bayrama gelir kesin diyorum uygunsuz zamanları bulacaklar ya illa millet bayramlıklarıyla hastaneye koşar artık adınıda kurban koyarız naniknanik

valla haklısın serapcım sağ gösterip sol vuruyo benim oğlum hele bakalım bi doğsun nasıl olacak bütün iç organlarımı iflas ettirdi artık tepinip durmaktan uyku nedir bilmiyo okadar alanda nasıl bukadar kıpraşıyo anlamıyorum bide yerini bol bulunca düz duvara tırmanmasın sakın CADIARZU elifi merak ediyorum bende kontörüm yok arayamıyorum hayırlısıyla bi haberlerini alsak bugün nst ye bağladılar az sancı gözüküyo haftaya kontrol ve nst var gene doktor istiyosan 16 aralıkta alayım sezeryana dedi cık dedim ama nasıl istiyorum biranönce kurtulmayı

waterha... bir test buldum boyorgirl de yazinca bir bakarmisin canim???bende dogru cikdi ve kardesimde??

canim evet az kaldi doguma 2-3 hafta falan iste. insallah kolaylikla gecer de biz de anlariz annelik neymis.

dedigin testi bulamadim google da boyorgirl yazinca bi suru sonuc cikiyor adre verirsen bakarim canim

InsAllah canim google de böyle yazarsan boyorgirlde ondansonra Boy or Girl Baby Gender Predictionna gir hemen 1 cisi

ama cin takviminde bende dogru cikmadi ikisinde bencede haklisin biz nurayin takvimini deniyelim bence o bari biliyor yani arasdirmis ama artik fazla yok buralarda???

ne ismi düsündümnüz???isimler biliyorsan bir zahmet yazarmisin kiz kardesimin de kizi oluyor ve isim düsünüyoruz

ezgincim burayla nurayin takvimi bi karsilastir bakalim benzerlik cikacak mi hic ?
vala biz daha isim konusunda karar veremedik. ben sahsen azra helin ela elif deniz zeynep bu isimleri severim . bi de rozerin var gunisigi demek. esim azra istemiyor onu biliyorum . gerisi icin kara veremedik daha.
sen ne zman dusunuyosun bebek calismalarini bakim ? ))

daha kimse dogurmadi mi?zaman hic gecmek bilmiyor artik.cok sikildim iyice buraya takilir oldum.acaba birisi dogururda gelip biseyler yazar mi diye?bakalim nasil doguracaz sezeryandan korkuyorum.ama bebegim dönmemis gibi.göbegim cok yukarda bebegin hareketlerini karnimin sag ve sol tarafaninda oluyor.sizde nasil durumlar nasil kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…