kızserap annen istenin neresindeoturuyor
istanbulda evimiz avcilar parsellerde tatarcim. benim evim de var orda. yani en ustte ben altta abim onun altinda da annemler oturuyor. gerci ben eve girmiyorum hic sadece esim de istanbuldaysa gece yatmaya cikiyoruz sabah gozumuzu acar acmaz yine asagidayiz o yokken ben annemlerde yatiyorum geceleri bile. gidince de lohusalikta falan annemlerde kalicam hep
belirtim falan hiç yok.2 hafta once budala doktorum sebepsizce beni sezeryana almak istedi.ben de son anda doktor değiştirdim.şimdi de normal doğum yapmak için oğluşumun kendiliğinden gelmesini bekliyorum.sezeryan olmayı istemiyorum.sorun olmadıkça bekliycem kararlıyım...
anti tartarım sorma canım ya gelmiyo benim sıpa sancılarım oluyo ha geliyo derken geri kaçıyo erken doğuma gittiğim gün laylaylom durumdaydım birden geldi beklemekle olmuyor hiç ummadığın zamanda geliyomuş bu bebek dediğin zaten aylardır uyuyamıyodum artık hiç uyuyamıyorum bütün damarlarımın atışını duyuyorum yatınca çarpıntı oluyo ve ateş basması son 3-4 gündür yanıyorum alev alev karlarda yuvarlanasım geliyo.Bugün muayenem vardı 3kilo olmuş fazlada büyüsün istemiyorum zaman geçtikçe korkularım artıyo valla kalmadı aslan yüreklilik bende bildiğin tırsık oldum :roflol: sıkıldım artık çok ödüm patlıyo gününü geçirecek diye serabında dediği gibi bayrama gelir kesin diyorum uygunsuz zamanları bulacaklar ya illa millet bayramlıklarıyla hastaneye koşar artık adınıda kurban koyarız naniknanikedacım nbr canım minik ogluşun dogmadımı daha
hayırlı dogum lar canım benim öpüm
valla haklısın serapcım sağ gösterip sol vuruyo benim oğlum hele bakalım bi doğsun nasıl olacak bütün iç organlarımı iflas ettirdi artık tepinip durmaktan uyku nedir bilmiyo okadar alanda nasıl bukadar kıpraşıyo anlamıyorum bide yerini bol bulunca düz duvara tırmanmasın sakın CADIARZU elifi merak ediyorum bende kontörüm yok arayamıyorum hayırlısıyla bi haberlerini alsak bugün nst ye bağladılar az sancı gözüküyo haftaya kontrol ve nst var gene doktor istiyosan 16 aralıkta alayım sezeryana dedi cık dedim ama nasıl istiyorum biranönce kurtulmayımerhaba arkadaslar! ben geldimm! daha dogurmadim! istanbula da gitmedim! bir haftadir kocam yoktu arabam da yoktu ben de evde temizlik+yemek+magazin programi modundaydim! cok daraldim ama! bugun kostura kostura geldim isyerine! bir cogunuzun dogurmus oldugunu dusunuyordum meraktan catladim ama hicbiriniz daha dogurmamissiniz! hadi cikarin sunlari artik yaa! sira bize gelsin di mi ama?!
istanbula daha gitmedim. saniirm haftasonu falan gideriz artik. en son kontrole bir ay once gitmistim. istanbula gider gitmez baktiircam durum ne. ama allaha sukur haa en ufak bir sancim agrim sikayetim agirligim vs yok. hopla zipla durumundayim sanki hamile falan diilmisim gibi ,. kizimcim icerde bukulup kivrilip durmasa farkinda olmayacagim) insallah dogdugunda da icerideki gibi uslu bi kiz olur yine uzmez annecigini hic, ama sabirsizlaniyorum tabi , boyle rahat olunca dogmayacak beni cok bekletecekmis gibi geliyor. son ay agri sizi yapmasi gerekiyormus ozellikle bizim zillilerin, benim sancilar daha baslamadigina gore sanirim daha cok var dogumuma! bayramda dogururum diyordum ama insallah korktugum basima gelip te 41 42. haftayi bulmam. ne olacaksa olsun artik di mi ama ? annelik neymis bi anlayalim artik ya! ama belki de benim sancim aniden gelecek caktirmadan oyle onceden sinyal vermek zorunda da diil di mi ? akil verin bana bakim biraz!
hulya cok uzuldum ogrencin icin Allah anne babasina ailesine ve sana sabir+uzun omurler versin rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin? neden oldu kucuuk bebecik ya? ne zordur kimbilir. sen de anne yarisi sayilirsin kendini fazla uzmemeye calis basin sagolsun hayatim .
elif ! senin kiz yarin dogar artik. ben 7sinde bekliyorum hadi bakalim/ belki de dogurmussundur bile !
edos ! yuregimizi agzimiza getirip durma! dokuz dogurdun+dogurttun be ne acayip oglun varmis iyiki zamaninda kizima almamisim ! o evlencem evlencem diye oyalardi benim kizimi da !
opuyorum hepinizi gobuslerdenn
waterha... bir test buldum boyorgirl de yazinca bir bakarmisin canim???bende dogru cikdi ve kardesimde??
InsAllah canim google de böyle yazarsan boyorgirlde ondansonra Boy or Girl Baby Gender Predictionna gir hemen 1 cisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?