Aralık 2007 Anneleri

saol canim Allah kolaylik versin canim evet bir bakarim birbirine uyuyormu diye valla bebekcalismalarina nasip olursa önce izine gitmeyi düsünüyoruz bilmiyorum artik belki izinden sonra büyük kizim birde erkek kardes istiyor benden valla ben bilemem diyorum ona???Allah biliyor artik insAllah birde erkek kardesi olur nasip hersey bana mutlaka haber et bebisin olursa

kızlar mavili elifle konuştum ''daha doğuramadım topaç gibi dolanıyorum ortalarda '' dedi doktor daha günün var demiş evdeymiş iimiş bilginiz olsun

selam kızlar bende hala doğuramayanlardanımm, cuma kontrolüm varrdı, alttan muayene oldum, iğrenç, allahtan fazla canım yanmadı, bebein ba yukardaymış, rahmim kapalıymış, sancım yok, bebeğin kalp atışları iyi, yani benim oğlan çıkmak istemiyorr, haftaya cuma tekrar kontrole gideceğim, dr açılma olur dedi, olrsa suni sancıyla doğum yapıcam, olmazsa da sezeryan düşünüyorum henüz kesin karar vermedim, 3500 gr olmuş, daha fazla da olmasın doğurmamam gibi geliyor, o yüzden biran önce doğurmam lazımmmm

Hülya ultrason kilosu tam doğru olmuyormuş fazla çıkıyormuş, gözünü korkutmasın. Gerçi siz tecrübeli annelersiniz bilirsiniz ama, Allah hepinizi bir avazda kurtarsın kızlar

Hülya ultrason kilosu tam doğru olmuyormuş fazla çıkıyormuş, gözünü korkutmasın. Gerçi siz tecrübeli annelersiniz bilirsiniz ama, Allah hepinizi bir avazda kurtarsın kızlar

haklısın canım ultrasondan tahmini ölçüm yapıyorlar, senin de doğuma az kaldııı, senin de allah yardımcın olsun canım, senin bebeğinin cinsiyeti nedir?

Kızım gelecek inşallah teyzesi, benim ilk tabi heyecan, telaş, acemilik hazırlanmaya çalışıyoruz.

Kızım gelecek inşallah teyzesi, benim ilk tabi heyecan, telaş, acemilik hazırlanmaya çalışıyoruz.

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, heyecan ilkinde de ikincisinde de oluyor çünkü annelik dünyanın en güzel duygusu dilerim en kısa zamanda sende anne olursun canım

kızlar sema dün akşam doğum yapmışşşşşş
saat 22.30 da 3400 gr ağırlığında arda doğmuş, biraz zor olmuş doğumu, çok dikişim var dedi, ama ikisinin de sağlığı yerindeymiş hepinize selamı var
allah uzun ömürler versin, analaı bablı büyütsün ardayı
iyiki doğdun ardaaaaaaaaaaa

Ayy cok sevindimm. Allah kurtarmis, bebeginide sagsalim kucagina almis maasallah. Sezeryan düsünmüyormuydu sema yanlismi hatirliyorum. Hülyacim cok selam söyle bendende Tebrikler Allah anali babali büyütsün. Darisi basimiza ....

Bu arada dün dogurmayi ben düsünüyordum aslinda :) baya sancim vardi . Ama yorgunluktanmis temizlik yaptik esimle o yüzden belim bugün bile agridi. Ama kandirikci sancilarmis

söylerim canım darısı başımıza, beklemek çok zorrrr

slm söyle semaya hüyacım Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza sancısı kendiliğinden mi gelmiş

ne güzel yavaş yavaş doğum haberleri geliyor. allah analı babalı büyütsün hepsini. inşallah bizde en kısa zamanda kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…