valla ben artık doğumdan ümidi kestim sanırım hep böle kalıcam :) bi gün iyisem ertesi gün yatıyorum kendi başıma dışarı çıkamıyorum ama sancılar gelip gelip gidiyor artık sancı geldiğinde bile umursamıyorum nasıl olsa yalancı sancıdır diyerek :1no2:başüstüne canım söylerim, sancısı kendiliğinden gelmiş, sen nasılsın, nasıl gidiyor?
valla ben artık doğumdan ümidi kestim sanırım hep böle kalıcam :) bi gün iyisem ertesi gün yatıyorum kendi başıma dışarı çıkamıyorum ama sancılar gelip gelip gidiyor artık sancı geldiğinde bile umursamıyorum nasıl olsa yalancı sancıdır diyerek :1no2:
kizlar kilolar ne durumda.bugün tartildim 63 olmusum 50 ile baslamistim nasil gidecek sonra bu kilolar bakalimfisfisfis
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza bizde o minnacık şeyleri kucağımıza alsak ahhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhKizlar Ben Doğum Yaptim Kizim Oldu 08/12/2007 Saat 10:30 Itibari Ile Anne Oldum Kizimin Adi Nehir çok Tattli Sezeryanla Doğdu Acili Oldu Ama şimdi Biraz Biraz Iiyim çok şeker Minnacik Bişey Tüysüz Kuşa Benziyor 2800 Gr Doğdu Karnimda Küçüktü Ama Bu Kadar Küçük Olmasina üzüldüm Açikcasi Neyse Darisi Başiniza Yazişmaya Devam Ama Tamam Mi Kizlar çünkü Size çok Ihtiyacim Var :))))))))
Kizlar Ben Doğum Yaptim Kizim Oldu 08/12/2007 Saat 10:30 Itibari Ile Anne Oldum Kizimin Adi Nehir çok Tattli Sezeryanla Doğdu Acili Oldu Ama şimdi Biraz Biraz Iiyim çok şeker Minnacik Bişey Tüysüz Kuşa Benziyor 2800 Gr Doğdu Karnimda Küçüktü Ama Bu Kadar Küçük Olmasina üzüldüm Açikcasi Neyse Darisi Başiniza Yazişmaya Devam Ama Tamam Mi Kizlar çünkü Size çok Ihtiyacim Var :))))))))
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütüsün. Şeniz
Darısı bizim başımıza son 5 gün...
Kizlar Ben Doğum Yaptim Kizim Oldu 08/12/2007 Saat 10:30 Itibari Ile Anne Oldum Kizimin Adi Nehir çok Tattli Sezeryanla Doğdu Acili Oldu Ama şimdi Biraz Biraz Iiyim çok şeker Minnacik Bişey Tüysüz Kuşa Benziyor 2800 Gr Doğdu Karnimda Küçüktü Ama Bu Kadar Küçük Olmasina üzüldüm Açikcasi Neyse Darisi Başiniza Yazişmaya Devam Ama Tamam Mi Kizlar çünkü Size çok Ihtiyacim Var :))))))))
kızlar sema dün akşam doğum yapmışşşşşş
saat 22.30 da 3400 gr ağırlığında arda doğmuş, biraz zor olmuş doğumu, çok dikişim var dedi, ama ikisinin de sağlığı yerindeymiş hepinize selamı var
allah uzun ömürler versin, analaı bablı büyütsün ardayı
iyiki doğdun ardaaaaaaaaaaa
en sonunda sema da anne olmuş ne güzel yaaa...bana da mesaj attı....aramızda bir haft vardı onunla....arık sıra kesin bide bakalım hangimiz önce gideceğiz...allahım Arda bebeğe sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.hayılrı evlat olsun dilerim.semacım sana da çok geçmiş olsun canım....hepimizi dökülüyoruz tek tek.....
darısı başına güzel arkadaşım
hulyacım edacım ve cılgın serapcım sizlerinde başınıza saglıkla inşalah
serap kız seni rüyamda gördüm kızın la bana gelmiştin he
saol tatarım canım benim...hep yanımızda oldun sen bizim şimdi de kıdemli olarak hep yardımlarına ihtiyacımız olacak....darısı başına güzel arkadaşım
hulyacım edacım ve cılgın serapcım sizlerinde başınıza saglıkla inşalah
serap kız seni rüyamda gördüm kızın la bana gelmiştin he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?