Aralık 2007 Anneleri

başüstüne canım söylerim, sancısı kendiliğinden gelmiş, sen nasılsın, nasıl gidiyor?
valla ben artık doğumdan ümidi kestim sanırım hep böle kalıcam :) bi gün iyisem ertesi gün yatıyorum kendi başıma dışarı çıkamıyorum ama sancılar gelip gelip gidiyor artık sancı geldiğinde bile umursamıyorum nasıl olsa yalancı sancıdır diyerek :1no2:

yalancı çoban misali bigün gerçek sancı gelir de sen dikkate almazsan bide evde doğuma yakalanırsannn, aman allah korusunnn

Öyle valla keyifler yerinde galiba. Onu düsününce ben daraliyorum onda tik yok. Kelebek bende senin gibi hissediyorum sanki hep böyle kalacakmis gibi :)

kizlar kilolar ne durumda.bugün tartildim 63 olmusum 50 ile baslamistim nasil gidecek sonra bu kilolar bakalimfisfisfis

Kizlar Ben Doğum Yaptim Kizim Oldu 08/12/2007 Saat 10:30 Itibari Ile Anne Oldum Kizimin Adi Nehir çok Tattli Sezeryanla Doğdu Acili Oldu Ama şimdi Biraz Biraz Iiyim çok şeker Minnacik Bişey Tüysüz Kuşa Benziyor 2800 Gr Doğdu Karnimda Küçüktü Ama Bu Kadar Küçük Olmasina üzüldüm Açikcasi Neyse Darisi Başiniza Yazişmaya Devam Ama Tamam Mi Kizlar çünkü Size çok Ihtiyacim Var :))))))))

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza bizde o minnacık şeyleri kucağımıza alsak ahhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:a015:

canımmmm gözün aydınnn, nasıl da sevindim, minik prensesinle size bir ömür boyu mutluluklar dilerim, kızını bizim yerimizi öp annesii, kokulu kokulu, ağlamak istiyorum yaaa, ben ne zaman doğuracağımmmlaelaelaelaelae

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

aaa inanmiyorum saka yapiyosun sandim :) Daha randevuna vardi sancinmi geldi ? Gözün aydin gecmisolsun Tebrikler Allah anali babali büyütsün insallah..

Gözün aydin.TEBRIK EDERIMa.s. ALLAH uzun hayirli ömürler versin.Adi da cok güzelmis darisi bizim basimiza..

gözün aydın canım olsun saglıgı iyiolsunana sütüyle buyur

selam kızlar nasılsınız???
ben evdeyim hala yatıyorum hiçbişey yok ya...adet tarihie göre yarın 40+0 oluyoruz ama kzıım hala gelmiyor.en son cuma günü doktora gittimm sancı falan hiçbişey çkmadı.ilk ben doğuracaktım bebe içimde kaldı....

caccıkcım allah analı babalı büyütsün canım...ne mutlu sana yavruna kavuşmuşsun inşallah bizde kurtuluruz artık...gerçekten de kızın oldu demek....inşallah vatanına milletine ailesine hayırlı br evlat olur...

en sonunda sema da anne olmuş ne güzel yaaa...bana da mesaj attı....aramızda bir haft vardı onunla....arık sıra kesin bide bakalım hangimiz önce gideceğiz...allahım Arda bebeğe sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.hayılrı evlat olsun dilerim.semacım sana da çok geçmiş olsun canım....hepimizi dökülüyoruz tek tek.....

darısı başına güzel arkadaşım
hulyacım edacım ve cılgın serapcım sizlerinde başınıza saglıkla inşalah
serap kız seni rüyamda gördüm kızın la bana gelmiştin he

darısı başına güzel arkadaşım
hulyacım edacım ve cılgın serapcım sizlerinde başınıza saglıkla inşalah
serap kız seni rüyamda gördüm kızın la bana gelmiştin he
saol tatarım canım benim...hep yanımızda oldun sen bizim şimdi de kıdemli olarak hep yardımlarına ihtiyacımız olacak....
benim günüm bugün doldu ama kız hala ortada yok.bakalım ne zaman teşrih decek dünyamıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…