Aralık 2007 Anneleri

hamilelikten annelige terfi eden anneler teprikler allah anali babali buyutsun ne guzel kizlar, bebisler gelmeye baslamis darisi basimiza insallah hayirlisiyla

he sen istiyorsun da biz istemiyoruz sanki....delüüüüüüüüüüüüü
lan eda gel şuraya bi ebe tutalım ikimiz bi arada çıkarız....

gözün aydın canım hayırlı olsun ama sen aralık annesi değil aralık hamişi oluyorsun anladığım kadarıyla..biz bu ay doğum yapıyoruz...

Off kızlar valla sizin heyecanınız sardı benide. Caccik, Sema Allah anneli babalı büyütsün yavrularınızı inşallah. Darısı bekleyenlerin başına, sık dişini mavi bugün yarın gelir bebeğin, hiç ağrın sancın falan yokmu hala?

yok canım ya ne gezer sancı falan....bi kaç hafta nce bi vardı saancı şimdi hiçbişey yok valla.öyle bekliyorum sadece sırtım ağrıyo....kızımın keyfi yerinde sanırım....

zaman neden durmus gibi.arkadasimin biri bu ayin 20sinde doguracakti.ama oda dogurmus,ben en sona kaldim.:roflol: mavili senin yerine ben stres oldum dogur artik canim sira bize gelsin:dance:

Bendede hiç sancı yok ya kızlar son 3 gün nasıl birşey bu anlamadım. Birde kızlar erken gelir derler benim ki tembel çıktı. Offff aklıma hep kötü şeyler geliyor hep kabuslar görüyorum. Sürekli kendimi ve onun hareketlerini dinlemeye başladım. Sizde de varmı böyle korkular yoksa ben mi çok anormalim?

Selam anne adaylari, ben 6 aralik persemde gunu 14.27 de dogum yaptim...Olusum Ahmet Berat 3250 gr, 52 cm dogdu. Tam 41 haftalikti, sabredin valla zamani gelince o da oluyor insallah. Allah yardimciniz olsun.
Bu duyguyu hepinize tattirsin, sevgiler...

Sali günü yine kontroldeydim. Hafif sanci gösterdi nst.Daha inmesi gerekiyor dedi asagiya. Akupunkturda yaptiriyorumya o esnada biraz fazla kaldi igneler. Ozaman basladi kasilmalar. Dr. etki etmistir diyor bakicaz artik. dogumda rahim acilmasini hizlandirsin diye yaptiriyorum zaten. iki gündür Karnimda indi birazcik . bu arada kilosu korkutuyor ya cok. Korkma kafasi normal büyüklükte kilo etkilemez dogumu diyor ama ben kilo ölcümünün yanilma payina güveniyorummmm. Bu arada benim oglusumda Berat olacak galiba ismi ama semih te hosuma gidiyor ne dersiniz ?

canım hiç korkma bende seninl eaynı durumdayım hiçç sancım yokkk bende sürekli kendimi dinliyorum sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyor ama vakti saati değil daha galiba allah doğru zamanda gönderir yavrularımızı

canım gözün aydın maşallah oğluna, allah uzun ömürler versin, darısı bizeeeeeeeeee artıkkkk

hadi hayırlısı canımm bizler sona kaldıkk, kilo çok önemli ama net bir ölçüm yapamıyorlar ki, senin oğluşun ne kadar çıktı en son kontrolündee

bende hala bişey yok kızlar yaaa....akşam çok az sancım oldu.belki gelir dedim ama benim kız gelmedi yaine ya....n tembeli benimki galiba sitnin bebekleri içinde....yarın kontrolüm var bakalım ne çıkacak.....üstüne birde eve iş yollamışlar şirketten.cinnet geçireceğim doktorum nerde?

gözün aydın canım.çok geçmş olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip tsin inşallah....darısı da bize diyelim artık...

Hayırlı olsun bebeğin Buketje Allah analı babalı büyütsüna.s.
Darısı bizim gibi bekleyen tüm hamişlerin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…