Doğurmak Istiyorummmmmmmmmmmm:enbuyukkk:
Off kızlar valla sizin heyecanınız sardı benide. Caccik, Sema Allah anneli babalı büyütsün yavrularınızı inşallah. Darısı bekleyenlerin başına, sık dişini mavi bugün yarın gelir bebeğin, hiç ağrın sancın falan yokmu hala?
Bendede hiç sancı yok ya kızlar son 3 gün nasıl birşey bu anlamadım. Birde kızlar erken gelir derler benim ki tembel çıktı. Offff aklıma hep kötü şeyler geliyor hep kabuslar görüyorum. Sürekli kendimi ve onun hareketlerini dinlemeye başladım. Sizde de varmı böyle korkular yoksa ben mi çok anormalim?
Selam anne adaylari, ben 6 aralik persemde gunu 14.27 de dogum yaptim...Olusum Ahmet Berat 3250 gr, 52 cm dogdu. Tam 41 haftalikti, sabredin valla zamani gelince o da oluyor insallah. Allah yardimciniz olsun.
Bu duyguyu hepinize tattirsin, sevgiler...
Sali günü yine kontroldeydim. Hafif sanci gösterdi nst.Daha inmesi gerekiyor dedi asagiya. Akupunkturda yaptiriyorumya o esnada biraz fazla kaldi igneler. Ozaman basladi kasilmalar. Dr. etki etmistir diyor bakicaz artik. dogumda rahim acilmasini hizlandirsin diye yaptiriyorum zaten. iki gündür Karnimda indi birazcik . bu arada kilosu korkutuyor ya cok. Korkma kafasi normal büyüklükte kilo etkilemez dogumu diyor ama ben kilo ölcümünün yanilma payina güveniyorummmm. Bu arada benim oglusumda Berat olacak galiba ismi ama semih te hosuma gidiyor ne dersiniz ?
Selam anne adaylari, ben 6 aralik persemde gunu 14.27 de dogum yaptim...Olusum Ahmet Berat 3250 gr, 52 cm dogdu. Tam 41 haftalikti, sabredin valla zamani gelince o da oluyor insallah. Allah yardimciniz olsun.
Bu duyguyu hepinize tattirsin, sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?