yarın kontrolum varrrr çok heeycanlıyım umarım son kontrolum olur doğurur da gelirimmmmmm
en çok ben istiyorum lülülülülülü ya valla ya bi ebemi tutsak buarada bugün bikaç kere geldi kandırıkçı sancılar artık inanıp heveslenmiyorum ama çok sıkıntı çekiyorum bide üstüne grip oldum off offf Allahım kurtarsın artık hepimizihe sen istiyorsun da biz istemiyoruz sanki....delüüüüüüüüüüüüü
lan eda gel şuraya bi ebe tutalım ikimiz bi arada çıkarız....
hay sen çok yaşa çok güldüm valla kaç yaşındaymış eben sancı gelsin ben izmitten koşarak gelirim ebenin yanına ama yok işte yok kıvrandırıyo ama çıkmıyoKızlar benim ebem hala yaşıyormuş hemde hala doğum yaptırıyormuş. Kasmadan onu bulsakta sıradan doğursak, yok sezeryan mı, suni sancı mı, epidural mi, normal mi, spinal mi gibi dertlerimizde sonlanmış olur. Süper doğurtturuyormuş hemde doğurttuğu çocuklar çok akıllı ve güzel oluyor (kendimden biliyorum). Hemde İstanbul'da bir düşünelim.
selam kızlar bugun kontrolum vardı yine sancım çıkmadı kalp atışları iyi ve bebek hala aşağı inmemiş doğmaya niyeti yok o yüzden yarın 08.30 da sezeryan olacağım ne olur benim içi dua edin, darısı sizlere çok heyecanlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?