Aralık 2007 Anneleri

he sen istiyorsun da biz istemiyoruz sanki....delüüüüüüüüüüüüü
lan eda gel şuraya bi ebe tutalım ikimiz bi arada çıkarız....
en çok ben istiyorum lülülülülülü ya valla ya bi ebemi tutsak buarada bugün bikaç kere geldi kandırıkçı sancılar artık inanıp heveslenmiyorum ama çok sıkıntı çekiyorum bide üstüne grip oldum off offf Allahım kurtarsın artık hepimizi

Kızlar benim ebem hala yaşıyormuş hemde hala doğum yaptırıyormuş. Kasmadan onu bulsakta sıradan doğursak, yok sezeryan mı, suni sancı mı, epidural mi, normal mi, spinal mi gibi dertlerimizde sonlanmış olur. Süper doğurtturuyormuş hemde doğurttuğu çocuklar çok akıllı ve güzel oluyor (kendimden biliyorum). Hemde İstanbul'da bir düşünelim.

hay sen çok yaşa çok güldüm valla kaç yaşındaymış eben sancı gelsin ben izmitten koşarak gelirim ebenin yanına ama yok işte yok kıvrandırıyo ama çıkmıyo

selam kızlar bugun kontrolum vardı yine sancım çıkmadı kalp atışları iyi ve bebek hala aşağı inmemiş doğmaya niyeti yok o yüzden yarın 08.30 da sezeryan olacağım ne olur benim içi dua edin, darısı sizlere çok heyecanlıyımmm

alah yardım cın olsun saglıkla dogar inşalah bize haberdar et canım

Allah ikinizinde yardımcısı olsun Hülya, bebeğini kucağına alacaksın ne güzel eminim çok heyecanlısındır. Dualarımız seninle.

Allah yar ve yardimcin olsun canim.bu gidisle ben de sezeryana girerim galiba karnimda hic bir inme yok cok yukarda hala.ve bebegin dönüp dönmedigini de bilmiyorum burda dr lar 3ten fazla ultrasona koymuyorlar.en son 32 haftalikken gittim.bebegin döndügünü bile bilmiyorum.Allah hepimize yardim etsin

Ay inanmiyorum hülya simdi sen bebisini kucagina almissindir bile ne güzel yaa. Haberlerini bekliyoruz ....
Ama niye sezeryan oldunki anlamadim 10 gün gecebilir hesaplanan tarihten itibaren ve suni sanciyla dogum yaptiriyorlar. Senmi istedin sezeryani ? Hadi hayirlisi canim ya iyi oldugunu bildir bize.
Bu arada senin sezeryan saatinde bende sanci cekiyordum belimden girdi siddetli adet sancisi gibi bir saati geckin sürdü. Dedim geliyo ama kesildi. Uyandim tekrar yine basladi galiba bende bugün yarin yolcuyum. Hayirlisi insallah hepimiz icin. Hayirlisi ile siradaki tüm arkadaslar kurtuluruz kolayca birbirimize dua edelim kabul olur...

ayyyy inanmıyoum kaçırdım olayı hülyacım doğurmuşsundur sen şimdi....oyyyyyy oyyyyyyy.acil aramam lazım seni ama kontör yok.eşim gelsede onun cebinden arasam...ay ölürüm ben şimdi meraktan....

kızlar buarada ben de dün doktora gittim.kızım 3280 gr olmuş...doktor başı aşağıya yerleşmemiş dedi.suyu kalp atışı normal çok şükür ama sancım çıkmadı yine...doktor kesin bayrama doğurursun dedi ama bayrama doğmazsa acil görüşecekmişiz.ama içime doğuyor artık son kontrolümdü...doğurmak istiyorum zaten bu veletin yüzünden kardşimin yemin törenine de gidemedim.doğsada gitsem....

kızlar ben de 11/12/2007 sabah 09.45 de doğurdum kızımı. adı nehir:) öncelikle allah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah. normal doğum yaptım. hepinize tavsiye ediyorum.biraz meşakkatli ama dünyadaki hangi bi güzelliğe zahmetsiz ulaşıyor ki insan. hele de böylesine size ait tatlı şirin bi varlığa...
benim kızımın doğum zamanı 20/12 olarak görünüyordu ama benim tatlı minnoşum daha fazla dayanamadı ve 9 ay 2 günlükken merhaba dedi bana.
doğumunuzu üniversite hastanelerinde yapmanızı tavsiye ederim.ben ege üniversitesinde yaptım bilgili ve deneyimli ekibi sayesinde doğumum daha rahat geçti. herkes çok güleryüzlüydü ve ellerinden geleni yaptılar.

kızım şimdi 3 günlük ve herşey yolunda.normal doğum olduğu için 1 gece sonra evimizdeydik. bu da başka bi güzellik hastene ortamı beni her zaman kasmıştır çünkü. ayrıca bol bol emzirin siz emzirdikçe geliyor sütünüz.şimdi göğüslerim şiş sütten.

karın falan da fazla kalmıyo. bi de annelerimizden kalan eski usulle göbeğinizi sararsanız daha kısa zamanda gider göbişiniz.

benim ayın 11 inin ilk saatlerinde 00:30 gibi nişanım geldi. hatta uyuyordum sıcaklığı ve yoğunluğuyla uyandım. ilk başta hiç sancı yoktu. banyo yaptım. doktoru aradım. en geç 2 gün içinde doğumun gerçekleşeceğini söyledi sancıları takip et dedi. başta düzensiz olan sancılar giderek sıklaştı ve şiddetlendi. evden çıkmadan 3 dk da bire inmişti.hızlı ilerleyince biraz korktum yetişemeyeceğimi sandım. saat 02:00 gibi hastaneye yatış işlemlerim yapıldı. sonrası hızlı ilerledi.ilk gittiğimde sancılar şiddetli çıktı açılma 1-2 cm di. daha saat 06:00 olmadan açıklık 6cm olmuştu ve suyum patlamıştı. ağrılar da artmıştı. ve nihayet 09:30 gibi doğum masasına alınıdm 15 dk sonra kızım dünyadaydı artık. 2 saat sonra da odamızda kızımı emziriyodum:)çok güzel bi duygu. sadece sabır kızlar hepiniz bu duyguyu yaşayacaksınız.kendinize ve bebişinize dikkat edin. o geleceği zamanı biliyor.

şimdiden anneliğiniz kutlu olsun...

Tebrikler Bluerain. Gecmisolsun cok güzel olmus dogumun darisi basimiza. Allah ömür boyu mutluluklar yasatsin bebeginle.
Bu arada benim bel agrim hic durmuyor arada kasiklarima batiriyor sanirim az kaldi gercek sancilarin gelmesine

gözün aydın blurain.allah analı babalıı büyütmek nasip etsin.vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olsun inşallah...

kızlar heb-hülyamız bugün saat 11 de oğlu ardayı sezeryanla kucağına almış....4100 gr lık bir tosuncuk dünyay getirmiş...
anammmmmmmmmmm
eda serap nerdesiniz bi biz kaldık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…