Aralık 2007 Anneleri

kızlar heb-hülyamız bugün saat 11 de oğlu ardayı sezeryanla kucağına almış....4100 gr lık bir tosuncuk dünyay getirmiş...
anammmmmmmmmmm
eda serap nerdesiniz bi biz kaldık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

maşşşalh daha dursa ne olcakmış tosun paşa alah nazardan korusun gözü aydın huylacımın darısı sizlerin başın a

Bluerain ALlah anneli babalı büyütsün bebeğini, çok güzel anlatmışsın içim rahatladı okuyunca. Elbette herşey güllük gülistanlık olmayacak ama Allah yardım eder.
Hülya'ya da maşallah yaa 4100 gr, sezeryan çok isabetli bir karamış. Sağlıkla sıhatle büyür inşallah onun bebeğide.

allahım bütün bebeklere sağlık uzun ömür ve başarı versin .rabbim analaı babalı büyütsün.mavili kız nezaman doğum öle merak ediyorum

allah analı babalı büyütsün

ya ben hala doğurmadım ya bu ne biçim iş yaaaaaaaaaaaaaaaaa.
nimettttttttttttttt nerdesin............

kız elif az kalmış anaaaaaaaam nerde doğuracan dr unu değiştirdinmi ayyy
allah kolaylık versin bende seni merak etmiştim

Yok, yok, yok cumartesi günki ümitleerim o gece son buldu agri sanci kesildi. Iki gündür tik yok. Demin doktordan geldim. Tam inmemis bizimki, rahim kapali. Bir hafta sürebilir ama heranda olabilir su patlarsa dedi. Simdi biraz kasilma yine basladi akupunktrudan dolayi sanirim. Hömopatik bir karisim hazirlayacak olayi hizlandirmak icin. Kilosu 4 daha durursa yandim o yüzden. yok olmadi her iki güne bir hastaneye nst icin gidecegim.................................................................................... Imdaaattt

Aman bayramda çok gezmeyin kızlar, evinizden uzaklaşmayın. Benim daha vaktim var sözde ama kızım beklemeyecek sanırım, ağrılarım var. Hayırlısı ama önce günü gelipte bebişini bekleyen annelerin sıra (mavi gibi). Moon maşallah ya 4 kilo, Aralık anneleri topaç gibin doğuruyor Allah bir avazda kurtarsın inşallah.

kızlarrr zaman durdu mu neee en son bende kaldı, hadi doğurunda sevelim bebişlerimizi
moonshine 4 kilo oldu diyorsun normal doğum için riskli bir kilo, hala normal doğumda kararlı mısın allah yardımcın olsun canımm

Hülyacim valla burda sezeryan olayini son ana kadar sakliyorlar, macbur kalmadikca yapmiyorlar. Daha dün doktor cumartesi hastanede kontrollere basla, iki güne bir gidersin , yok randevuyu on gün gecerse suni sanci falan anlatiyor. Dedim doktor doktor gecen hafta kilosu 3.900 dü ozamana kadar catlarim. altarnetif tipla bir damla hazirlayacak bugün alacagim bakalim. Olmadi cumartesi hastanede sorarim artik neolcak böyle diye , belkide cumadan giderim.
Negüzel senin bebis kollarinda artik. Dua et bizler icinde....

kizlar daha hala doguran olmamissenağlama..bende doguramadimsırnaşık şey.41 hafta olacakyasakkelime ama ses seda yok.hic bir sancim falan da yok.öyle bekliyorumm...herkes arayip beni soruyor.daha dogurmadin mi diyorlar:mymeka:
Allah yar ve yardimcimiz olsun..bu arada ben yokken bebegi olanlar Allah anali babali büyütsün .....

canım inan dualarım hep sizinle, büyük bir heyecanla hayırlı haberlerinizi bekliyorum, allah yardımcınız olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…