kızlar heb-hülyamız bugün saat 11 de oğlu ardayı sezeryanla kucağına almış....4100 gr lık bir tosuncuk dünyay getirmiş...
anammmmmmmmmmm
eda serap nerdesiniz bi biz kaldık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar ben de 11/12/2007 sabah 09.45 de doğurdum kızımı. adı nehir:) öncelikle allah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah. normal doğum yaptım. hepinize tavsiye ediyorum.biraz meşakkatli ama dünyadaki hangi bi güzelliğe zahmetsiz ulaşıyor ki insan. hele de böylesine size ait tatlı şirin bi varlığa...
benim kızımın doğum zamanı 20/12 olarak görünüyordu ama benim tatlı minnoşum daha fazla dayanamadı ve 9 ay 2 günlükken merhaba dedi bana.
doğumunuzu üniversite hastanelerinde yapmanızı tavsiye ederim.ben ege üniversitesinde yaptım bilgili ve deneyimli ekibi sayesinde doğumum daha rahat geçti. herkes çok güleryüzlüydü ve ellerinden geleni yaptılar.
kızım şimdi 3 günlük ve herşey yolunda.normal doğum olduğu için 1 gece sonra evimizdeydik. bu da başka bi güzellik hastene ortamı beni her zaman kasmıştır çünkü. ayrıca bol bol emzirin siz emzirdikçe geliyor sütünüz.şimdi göğüslerim şiş sütten.
karın falan da fazla kalmıyo. bi de annelerimizden kalan eski usulle göbeğinizi sararsanız daha kısa zamanda gider göbişiniz.
benim ayın 11 inin ilk saatlerinde 00:30 gibi nişanım geldi. hatta uyuyordum sıcaklığı ve yoğunluğuyla uyandım. ilk başta hiç sancı yoktu. banyo yaptım. doktoru aradım. en geç 2 gün içinde doğumun gerçekleşeceğini söyledi sancıları takip et dedi. başta düzensiz olan sancılar giderek sıklaştı ve şiddetlendi. evden çıkmadan 3 dk da bire inmişti.hızlı ilerleyince biraz korktum yetişemeyeceğimi sandım. saat 02:00 gibi hastaneye yatış işlemlerim yapıldı. sonrası hızlı ilerledi.ilk gittiğimde sancılar şiddetli çıktı açılma 1-2 cm di. daha saat 06:00 olmadan açıklık 6cm olmuştu ve suyum patlamıştı. ağrılar da artmıştı. ve nihayet 09:30 gibi doğum masasına alınıdm 15 dk sonra kızım dünyadaydı artık. 2 saat sonra da odamızda kızımı emziriyodum:)çok güzel bi duygu. sadece sabır kızlar hepiniz bu duyguyu yaşayacaksınız.kendinize ve bebişinize dikkat edin. o geleceği zamanı biliyor.
şimdiden anneliğiniz kutlu olsun...
doktor da bayrama dedi bakalım
kızlarrr zaman durdu mu neee en son bende kaldı, hadi doğurunda sevelim bebişlerimizi
moonshine 4 kilo oldu diyorsun normal doğum için riskli bir kilo, hala normal doğumda kararlı mısın allah yardımcın olsun canımm
Hülyacim valla burda sezeryan olayini son ana kadar sakliyorlar, macbur kalmadikca yapmiyorlar. Daha dün doktor cumartesi hastanede kontrollere basla, iki güne bir gidersin , yok randevuyu on gün gecerse suni sanci falan anlatiyor. Dedim doktor doktor gecen hafta kilosu 3.900 dü ozamana kadar catlarim. altarnetif tipla bir damla hazirlayacak bugün alacagim bakalim. Olmadi cumartesi hastanede sorarim artik neolcak böyle diye , belkide cumadan giderim.
Negüzel senin bebis kollarinda artik. Dua et bizler icinde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?