- 24 Kasım 2007
- 488
- 112
- 323
- 41
tesekkur ederım umarım bır an once gelırde dogum baslar,yoksa artık patlayacagım herkez benım gıbı sabırsızlanıyormu acaba yoksa benmı cok acelecıyım bu gunler gecmek bılmıyorNisan pembemsi bir akinti. Zaten ayirt edilir ama görmedende gidebilirmis yada ikinci hamileliklerde olmayabilirmis.
Hastane kontrolüm vardi bugün yan odada bir bayanin sesleri geliyordu aglamak geldi icimden ve bes dakika sonra zaten bebek geldi. Benimde 8 dakikada bir sanci cikti ama hafifti.Gece üct bir saatlik bir adet sancisi gibi sanci cekmistim. Acilma bir parmak olmus nisanda birakiyormus kendini yavas yavas. Galiba yarin birgün olacak bu is, ümitlendim simdi :) Bu arada hastanedeki ölcümlerde 3 bucuk kilo cikti kilosu,rahatladim biraz.Bakalim hangisi dogru.
Bu arada kimseden pek ses gelmiyor galiba herkes bebislerini kucagina aldi ? Yalnizlik cöktü icime simdi
HEB3579 DUNYA TATLISI BIR BEBISIN VAR ALLAH ANALI BABALI SAGLIKLI BUYUTSUN.KADERIDE KENDI GIBI GUZEL OLUR INSALLAH.a.s.
DARISI BENIM GIBI DOGURAMAMIS OLANLARIN BASINA DIYORUMM..:roflol:
canım allah yardımcın olsun, hadi az kaldı oğlişine kavuşmayaaa
kızlar doğuramadık diye üzülüyonuz ama 2.haftasını doldurmuş bir anne olarak diyebilirimki karnımdayken hayat daha kolaydı..gecem gündüzüm yok.2 haftadır uyku yüzü görmüyorum desem yalan olmaz. emzir allah emzir. artık hayatım nehir hanıma endeksli.dışarı da çıkamıyorum hava soğuk.lohusalık da hamilelik gibi değişik kendine has bi dönem. annelik çok güzel bir duygu ama bunlara da hazırlıklı olun. doğumu beklemek ayrı bir stres doğumdan sonrası ayrı....dün gece hiç uyumadım desem yeri var.nehir sürekli emmek istedi(yaklaşık 5-6 saat boyunca neredeyse hiç aralıksız)ama bir süre sonra süt bitti. bu sefer de hırs yaptı daha çok ağladı.o ağladıkça ben de ağladım. arada bir size 1-2 geceyi rahat geçirtiyor ki sonraki geceler bu tempoya gücünüz yetsin:)
neyse sabırlı olun hiç bir bebiş içerde kalmıyo....
kızlar doğuramadık diye üzülüyonuz ama 2.haftasını doldurmuş bir anne olarak diyebilirimki karnımdayken hayat daha kolaydı..gecem gündüzüm yok.2 haftadır uyku yüzü görmüyorum desem yalan olmaz. emzir allah emzir. artık hayatım nehir hanıma endeksli.dışarı da çıkamıyorum hava soğuk.lohusalık da hamilelik gibi değişik kendine has bi dönem. annelik çok güzel bir duygu ama bunlara da hazırlıklı olun. doğumu beklemek ayrı bir stres doğumdan sonrası ayrı....dün gece hiç uyumadım desem yeri var.nehir sürekli emmek istedi(yaklaşık 5-6 saat boyunca neredeyse hiç aralıksız)ama bir süre sonra süt bitti. bu sefer de hırs yaptı daha çok ağladı.o ağladıkça ben de ağladım. arada bir size 1-2 geceyi rahat geçirtiyor ki sonraki geceler bu tempoya gücünüz yetsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?