Aralık 2007 Anneleri

neyseki bayramda dogmadilar ya degilse bayram ismini koymak zorunda kalirdik bebislerimizesırnaşık şey

selam herkeze bır suredır gıremıyorum sıteye ınternetımde sorun vardı goruyorumda bebısler gelmeye baslamıs benımkıde erken dogum falan derken nerdeyse gunu doldu hala gelmıyor.salı gunku randevumda doktor alttan muayene ettı acılmam baslamıs bebısımın kafası dogum kanalına yerlesmıs sancılarda 8 dk.bıre dustu dokttoorum her an dogurabılırsın dedı bır hafta gectı tık yok hala.ya bu sancılar nst de cıkıyor ama ben hafıf kasılmalardan baska bırsey hıssetmıyorum boylemı oluyor bu dogum sancıları yoksa fılmlerdekı gıbı ınletıyormu.bırde bılen varsa su nısan dedıklerı nasıl bırsey bana soyleyebılırse sevınırım.
BEBISINI KUCAGINA ALMIS OLANLAR ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN...
HENUZ BENIM GIBI BEKLEYEN VARSA ALLAH BIR AVAZDA KURTARSIN...

SON 3 GUN GEL ARTIK BEBISIMkafamçokkarıştı

NOT;BU ARADA SU HER GORENIN AAA SEN DAHA DOGURMADINMI SORULARINDAN NEFRET EDIYORUM KOLAYSA SIZ DOGURUN DIYESIM GELIYOR AMA DIYEMIYORUMKI..

Merhaba Arkadaşlar güzel kızım İrem'imi 14.12.07 10:41 de 4.210 gr 51 cm sezeryanla dünyaya getirdim. Ben sezeryanı aklımın ucundan bile geçirmezken sabah biranada hiç bir sancı çekmeden suyumun boşalması buna rağmen kızımın doğum kanalına girmemesi kalp atışlarının düzensizlleşmesi nedeni ile apar topar beklenen doğum tarihimden bir gün önce kızımı kollarıma aldım.
Rabbim bekleyen tün hamişleri bir avazda kurtarsın, isteyen herkezede bu güzel duyguyu tattrsın... Anne olmak çok güzellllll

Nisan pembemsi bir akinti. Zaten ayirt edilir ama görmedende gidebilirmis yada ikinci hamileliklerde olmayabilirmis.
tesekkur ederım umarım bır an once gelırde dogum baslar,yoksa artık patlayacagım herkez benım gıbı sabırsızlanıyormu acaba yoksa benmı cok acelecıyım bu gunler gecmek bılmıyor
:sm_cool:SAFAK 2:sm_cool:
BEBISIM GELL ARTIK BABAN GIBI AGIR KANLI OLMAK ZORUNDAMIYDIN SANKI...

HEB3579 DUNYA TATLISI BIR BEBISIN VAR ALLAH ANALI BABALI SAGLIKLI BUYUTSUN.KADERIDE KENDI GIBI GUZEL OLUR INSALLAH.a.s.
DARISI BENIM GIBI DOGURAMAMIS OLANLARIN BASINA DIYORUMM..:roflol:

Rica ederim. Yok yok sadece sen degil son haftalar günler gecmek bilmiyor. Hele birde günü gelipte kendi gelmeyince dayanilmaz oluyor. Ama bundada vardir bir hikmet dogum korkusu azaliyor neolacaksa olsun diyor insan.

Hastane kontrolüm vardi bugün yan odada bir bayanin sesleri geliyordu aglamak geldi icimden ve bes dakika sonra zaten bebek geldi. Benimde 8 dakikada bir sanci cikti ama hafifti.Gece üct bir saatlik bir adet sancisi gibi sanci cekmistim. Acilma bir parmak olmus nisanda birakiyormus kendini yavas yavas. Galiba yarin birgün olacak bu is, ümitlendim simdi :) Bu arada hastanedeki ölcümlerde 3 bucuk kilo cikti kilosu,rahatladim biraz.Bakalim hangisi dogru.
Bu arada kimseden pek ses gelmiyor galiba herkes bebislerini kucagina aldi ? Yalnizlik cöktü icime simdi

canım allah yardımcın olsun, hadi az kaldı oğlişine kavuşmayaaa

HEB3579 DUNYA TATLISI BIR BEBISIN VAR ALLAH ANALI BABALI SAGLIKLI BUYUTSUN.KADERIDE KENDI GIBI GUZEL OLUR INSALLAH.a.s.
DARISI BENIM GIBI DOGURAMAMIS OLANLARIN BASINA DIYORUMM..:roflol:

sağol canım, dilerim en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun, sağlıkla kucağına alman dileğiyle

canım ben çok iyiyim iki çocukla koca evde tek başıma idare etmeye çalışıyorum, doğumdan sonra hiç yatmadım zaten, yatırmıyor sıpalar, seraptan haberim yok, büyük ihtimalle doğum yaptı diye düşünüyorum, numarası olsa arardım,senin kontrol ne zaman?

Bugündü iste kontrol, artik iki günde bir ama insallah iki gün sonrakine kalmayacak diye ümit ediyorum.
Allah kolaylik versin ikinci kez anne olanlarin isi cok zor valla

kızlar doğuramadık diye üzülüyonuz ama 2.haftasını doldurmuş bir anne olarak diyebilirimki karnımdayken hayat daha kolaydı..gecem gündüzüm yok.2 haftadır uyku yüzü görmüyorum desem yalan olmaz. emzir allah emzir. artık hayatım nehir hanıma endeksli.dışarı da çıkamıyorum hava soğuk.lohusalık da hamilelik gibi değişik kendine has bi dönem. annelik çok güzel bir duygu ama bunlara da hazırlıklı olun. doğumu beklemek ayrı bir stres doğumdan sonrası ayrı....dün gece hiç uyumadım desem yeri var.nehir sürekli emmek istedi(yaklaşık 5-6 saat boyunca neredeyse hiç aralıksız)ama bir süre sonra süt bitti. bu sefer de hırs yaptı daha çok ağladı.o ağladıkça ben de ağladım. arada bir size 1-2 geceyi rahat geçirtiyor ki sonraki geceler bu tempoya gücünüz yetsin:)

neyse sabırlı olun hiç bir bebiş içerde kalmıyo....

doğru söze ne denirrrr aynen bende senin yaşadıklarını yaşıyorum kendimi artık inek gibi hissetmeye başladımm sürekli göğsüm dışarda geziyorummm

bunları sadece okurken bıle cok duygulanıyor ınsan aglattınız benısenağlama(bu duygusallıkla nereye kadar onuda bılemıyorum ama!)..razıyım bunlara ben
o bıle cok guzel gercı doguramamam benı sıksada esımın ısıne gelıyor mıkrop adam son 3 gundur ıse gıtmıyor arayıp karımın sancısı var dıyor ısı asıyor Kötü Kazenama ben laylay tık yok yanı..gunumuz doldu - sayıyorum artık gecenın ılk saatlerınde -2 olacak catlayacagım.bırde kendını gerıyorkı bebısım sanırım gobek delıgımı yırtıp ordan cıkacakkafamçokkarıştı
bu arada ıcınızde Kusadasından kımse varmı arkadaslar?..

Öyle güzel anlatmışsınki sanki kendim yazmış gibi hissettim. Bende 10 günlük acemi bir anneyim. Benim derdim kızımın 5-10 dakikalık kısa sürülerde emip uyuya kalması tabi doymadıdığı içinde en fazla 20 dakika uyuması resmen sabaha kadar böyle bir kısır döngünün içerisindeyiz. En kötüsüde galiba ben annelik depresyonundayım kızımı doyuramadığımı düşünüp ağlamaktan bir türlü kurtulamıyorum. Ne olacak arkadaşlar benim bu halim???? Sizler nasılsınız? Bu durumdan kurtulmam için lütfen bir akıl verin banasenağlamasenağlama

Allah yardımcınız olsun yeni annişler, biz ne yapacağız bakalım. Benim göbeğim aşağı inmeyi bırak yukarı çıktı kızlar, sanırım bebek ağzımdan çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…