mavili canım ben aşı falan olmadım hiç dr da sölemedi ben mi kaçırıyorum yoksa herkes olmuyor mu bana bilgi verirmisin merak ettim şimdi yaaa:bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:
semacım 5 doza tamamlanırsa ömür boyuymuş 6 ay sonra 3. doz 1 sene sonra 4. doz 1 sene sora 5. doz oluyomuş
kızlar ya 3 ekimde dayımın kızı doğum yaptı. günü dolduğu halde hiç sancısı yoktu. ve bebeğin suyu azalmış olduğu için doktorumuz hemen hastaneye yatırıp suni sancı verdi. ilk başlarda herşey çok güzeldi. ama sonra sancılar sıklaşınca ağrıya dayanamaz oldu ve epidural yaptırdı. banada sende o şekilde yap diyor doğumu ağrılara dayanmak çok zor diyor inanın artık doğum anından başka birşey düşünemez oldum. Sezeryan istemiyorum normal istiyorum ama dayanamazsam diye korkuyorum. Doğum yapacağımız hastanede de normak doğum yapan herkes epidural yaptırıyormuş. Ebe dayımın kızına dayanazmazsın sancılara demiş. inanın Allah zamanı gelince bir an önce sağlıkla kurtarsın biz hamişleri ve bebeklerimizi diye dua edip duruyorum. sizlerde nasıl doğum heyecanı
kızlar selam hepinize nezamandır yazmıyorum siteye ama hep okuyorum azcıkta sizi bilgilendireyim dedim.27+5 ken gittim muayeneye en son oğlum 1,138 kilo olmuş bir hafta önden gidiyor ölçümleri dedi doktor ama kafayı dayamış vajina çıkışına sıkıntılarımın sebebi oymuş meğer,ultrason cihazıyla açılma varmı diye baktı ama yok Allaha şükür yürüyüş vs yasakladı bol dinleneceksin dedi ikinci kez tahliller ve doppler verdi bu çarşamba tekrar dopplere gircem eğer orda erken doğum riski çıkarsa evde hep yatacakmışım:1no2: gerçi son iki gündür o baskıyı hissetmiyorum belkide çekti kafasını ama bakalım dopplere girdiğimde görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?