Aralık 2007 Anneleri

canım herkes oluyo ya...gerçi bazı doktorlar gerek görmüyorlar.biz hepimiz olduk..doğumda çok önemli.bebeği koruyor.ama sanırım senin için süresi geçti tam olarak bilmiyorum sağlık ocakları ücretsiz yapıyorlar istersen bi gidip danış canım olman da fayda var....

Bende olmadım muayenelerimde sormayı hep unutuyorum, şimdi telefon edip soracağım.

mavili canım ben aşı falan olmadım hiç dr da sölemedi ben mi kaçırıyorum yoksa herkes olmuyor mu bana bilgi verirmisin merak ettim şimdi yaaa:bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:

KİMİ DOKTOR ÇOK ÖNEMSEMİYOR GEREK GÖRMÜYOR BİZİM HASTANEMİZ TEMİZ GEREK YOK FALAN DİYE.AMA KİMİ DOKTOR VE SAĞLIK OCAKLARI MUTLAKA YAPILMASINI İSTİYOR.BENİM DOKTORUMDA YAPTIRMAMI İSTEDİ NEZAMAN NE OLACAĞIMIZ BELLİMİ. BEN İLK DOZU 24.HAFTADA 2.DOZU 29.HAFTADA YAPTIRDIM SAĞLIK OCAKLARI ÜCRETSİZ YAPIYOR VE GEBELER BİLİNÇLENİYOR DİYE ÇOKDA SEVİNİYORLAR.6 AY SONRA VE 1 SENE ARAYLA 2 DEFA DAHA YAPTIRIRSAM 10 YIL KORUYUCULUĞU VARMIŞ.YAKININDA SAĞLIK OCAĞI VARSA DAHA AYRINTILI BİLGİ ALABİLİRSİN CANIM.

semacım 5 doza tamamlanırsa ömür boyuymuş 6 ay sonra 3. doz 1 sene sonra 4. doz 1 sene sora 5. doz oluyomuş

semacım 5 doza tamamlanırsa ömür boyuymuş 6 ay sonra 3. doz 1 sene sonra 4. doz 1 sene sora 5. doz oluyomuş

öylemi ben 10 yıl etkisi var diye biliyordum.çok iyi ozaman bana zaten kart verdiler unutmam için diğer aşıları yaptırıcam mutlaka.Şeniz

kızlar ya 3 ekimde dayımın kızı doğum yaptı. günü dolduğu halde hiç sancısı yoktu. ve bebeğin suyu azalmış olduğu için doktorumuz hemen hastaneye yatırıp suni sancı verdi. ilk başlarda herşey çok güzeldi. ama sonra sancılar sıklaşınca ağrıya dayanamaz oldu ve epidural yaptırdı. banada sende o şekilde yap diyor doğumu ağrılara dayanmak çok zor diyor inanın artık doğum anından başka birşey düşünemez oldum. Sezeryan istemiyorum normal istiyorum ama dayanamazsam diye korkuyorum. Doğum yapacağımız hastanede de normak doğum yapan herkes epidural yaptırıyormuş. Ebe dayımın kızına dayanazmazsın sancılara demiş. inanın Allah zamanı gelince bir an önce sağlıkla kurtarsın biz hamişleri ve bebeklerimizi diye dua edip duruyorum. sizlerde nasıl doğum heyecanı

sevarcım bende normal doğum istiyorum.tabi doktor aksi bişey söylemezse.belkide daha zamanımız olduğu için bende korku yokta meraklanmalar başladı.Bebişim sağlıklımı gelişimi iyimi diye hep kafamda kuruntu yapıyorum.Suni sancı normal sancıdan daha şiddetliymiş.epiduralin riskleri var sezeryanda dikişler daha zor aradan yıllar bile geçse dikiş yerleri ufak bir zorlamada ağrı yapıyormuş.Bende çok kararsızım.Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun.Ben hep öyle dua ediyorum.en hayırlı şekilde Allah kurtarsın tüm hamişleri.

kızlar selam hepinize nezamandır yazmıyorum siteye ama hep okuyorum azcıkta sizi bilgilendireyim dedim.27+5 ken gittim muayeneye en son oğlum 1,138 kilo olmuş bir hafta önden gidiyor ölçümleri dedi doktor ama kafayı dayamış vajina çıkışına sıkıntılarımın sebebi oymuş meğer,ultrason cihazıyla açılma varmı diye baktı ama yok Allaha şükür yürüyüş vs yasakladı bol dinleneceksin dedi ikinci kez tahliller ve doppler verdi bu çarşamba tekrar dopplere gircem eğer orda erken doğum riski çıkarsa evde hep yatacakmışım:1no2: gerçi son iki gündür o baskıyı hissetmiyorum belkide çekti kafasını ama bakalım dopplere girdiğimde görücez

canım umarım oğlun sabırsız davranmaz sen şimdiden bol bol dinlenmeye bak, maşallah kilosu da çok güzel umarım herşey yolunda gider, bende bugun ikinci tetanoz iğnemi oldu kolum acıyor yaa

günaydıııınn aralık ayının güsel mi güsel anneleri.nasılsınız bakalım.kıslar 11:30 da dr da randevum var bebişimi görecem kısmetse kooooskocaa 3 hafta geçti ösledik oğlumu umarım herşey yolundadır. .bide bu tetenoz aşısı takıldı kafama burda hiç duymadım ben dr um da bişey sölemedi sorayım bakayım bugün bi.yerimsenibenyerimsenibenben sormuştum son kontrolümde bişey kaldımı daha yaptıracağım son tahlilde mosmor olmuştumda kafamçokkarıştı dr um yok ben snaa önemli olanları yaptırttım dedi..

günaydın kızlar hepinize.........
denizcim ne mutlu sana kuzucuğunu göreceksin.benim daha 2 hafta var...tetanoz önemli bence ama sen yinede doktoruna danış.gelince bize yazmayı unutma bakalım oğluşun ne kadar olmuş...

Günaydin Tatli Hamişler
Denizcim Umarim Iyi Haberlerle Gelirsin.demekki Benimde Kutu Atalamama Az Kaldi.gelince Yazmayi Unutma Canim.bakalim Oğluşun Nasil.bende Perşembe Günü Gidicem Kismetse.umarim Hepimiz Tüm Kontrollerde Iyi Haberlerle Geliriz.

Bu Arada Kizlar Hastane çantalirinizi Ne Zaman Hazirlayacaksiniz.burdan Paylaşalim Neler Koyduğumuzu Hem Kontrol Etmiş Oluruz Eksik Bişey Olmasin Diye.

kıslar valla son zamanlarda hiç geçmiyo önceden daha çabuk geçiyomuş gibiydi.yada öle geliyodu bana :) hastane çantamı ben hazırlamaya başladım bayramdan sonra hazır olur kısmetse tam alışverişe çıkacam bebişime ufak tefek bir iki parça bişey aldım hiç alışveriş yapmamıştım çünkü bayramdan sonra kısmetse bi çıkacam çarşıya herşeyi alıp gelmeyi düşünüyorum..

2 atne pijamam var şimdilik sadece çantaya koyacak :) önden düğmeli gecelik arıyorum daha çıkmadı diyolar..bayramdan sonra herşeyi bulurum heralde..semacım sende 2 gün sonra kutu atlarsın oğlunla :)

Bende Bir Pijama Takimi Aldim Mavi çok Güzel Emzirme Yeri Var.kendi Eksiklerimi Doğum Iznine çikinca Tamamliycam.oğlum Için çoğunluğu Aldim Bikaç Takviye Var.hayatimda Yaptiğim En Keyifli Aliişveriş Bunlar.allah Herkese Nasip Etsin Inşallah.

bende bayram sonu hazırlayacağım çantalarımı yavaş yavaş bitiriyorum eksiklerimi.bi pijama takımı birdegeceliğim var ona uygun da terliklerim var kızımın hemen herşeyi tamam.bugün hollandadan üzerinde kızımın adı yazan emzik tutacağı sipariş ettim türkiyede yok onlardan çok güzel yaaaaaaa

kıslar gittim doktora oğluşum iyimiş 1900 gr olmuş 2 kiloda ben almışım.10 gün sonrada nst ye gidecem..sadece eğilme baskı yapma karnına ani hareketler yapma dedi eş de lekeler varmış damarlar açılırmış kanama olurmuş ama dikkat et yeter dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…