Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

arkadaşlar,
bu kadar masumane ve iyi niyetle bulunulan bir topikte bu tür yaklaşımlar olmamalı diye düşünüyorum...hediyeleşmek sadece ufak bir renk katmak olmalı bence,üzerine bu kadar düşünmeye ve takılmaya gerek duymamalıyız..
ne olursa olsun hiç tanımasak,görmesek,paylaşmasak bile bir bebeğe heyecanla hediye almaktan daha sevgi dolu birşey olamaz...

canim kisisel alma bence
alinma sen
simdiden bu sekilde tedirgin olmanin bi anlami yok bence
cekilis yapilsin hediyeler gonderilsin
problem yasanirsa o zaman bi cozum uretilir
sonucta alti ustu 30 tllik bi hediye degilmi

canim kisisel alma bence
alinma sen
simdiden bu sekilde tedirgin olmanin bi anlami yok bence
cekilis yapilsin hediyeler gonderilsin
problem yasanirsa o zaman bi cozum uretilir
sonucta alti ustu 30 tllik bi hediye degilmi

kesinlikle aynı fikirdeyim canım, altı üstü 30 tl lik bi hediye..

arkadaşalr benim bunu dile getirirken amacım kimsenin üzerine alınması değildi
ki bunu mesjımda da sölemiştim.
topikte hiç görmediğim mesaj sayısı onu bile bulmayan arkadaşalrımız olduğu için söledim
şimdi bunu sölediğim için o arkadaş tarafından da tepki çekiceğim
bunu sonuça kimsenin bekelntisinin boşa çıkıp hayl kırıklığı olmaması için söledim.
böyle iyi niyetli bi topikte kötü niyetli düşündüğümü zannetmiyorum.
sanki ben seçim yapıyomuşum gibi bi duruma düştüm açıkçası ve benim bu çekilişle ilgili güzel düşünceelrim bianda yokoluverdi.
şimdi söeldikelrimi üzerine alınıp tepki veren arkadaşalrla eşleşme olduğu takdird aaa denizim bunu demişti . şimdi onunlamı eşleştim diye düşünceelr geçerse ben daha da üzülücem
neyse bunu engellemek adına çekilişten çekilmemin daha doğru bi karar olacağını düşünüyorum.

DENİZİM SANA MAİL ATMIŞTIM AMA SANIRIM GÖRMEDİN, BURAYA YAPIŞTIRIYORUM MAİLİMİ..

Canım yukarıda ki mesajı yazmışsın çekiliş topiğine, çok üzüldüm Topikte bakım olduğu için buradan cevap yazıyorum. Aslında senin hediyeden veya hediyenin masrafından çok kimsenin hayal kırıklığına uğramaması için bunları yazdığını da anlayabiliyorum.

Sen çekiliş topiğimizin fikir annesisin, kesinlikle çıkmana izin veremem, lütfen.

Güzel düşüncelerin hiç yok olmasın, bak sonucunda çok güzel olacak herşey. Bende herkesin adresi telefonu mail adresi var, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum tatlım inşallah olmaz. Ama olacak olsa da kısmet değilmiş deriz, sen sıkma tatlı canını.

Hepimiz hamileyiz:)), alınganız:) herkes birbirini yanlış anlıyor olabilir, bunun için daha hoşgörülü olalım. Ben eminim herkes seninle eşleştiği için çok sevinir, çünkü sen bu konuda hepimizden daha düşüncelisin:)))

Ayrılmanı kesinlikle istemiyorummm, aylardır burada arkdaşlık ediyoruz o kadar hatırım yok mu?

Öpüyorum, sevgilerimleee...

Bende Denizimin ayrılmasını istemiyorum çok üzülürüm canım.Ben senin neyden endişe duyduğunu anlıyorum kişi olarakta baz almadığını biliyorum sensiz çekiliş olmaz ama ağlarım bak :gitme:

aaa denizim ne demek ayrılmak falan? bende kesinlikle karşıyım senin ayrılmana. bizi ortadamı bırakıcaksın aşk olsun lmaz:

Bende denizimin çıkmasını istemiyorum daha doğrusu hiçkimse çıkmasın...
Denizim açıkçası ben sende varsın diye girdim yani senin demenle oldu şimdi sen çıkarsan olmaz canım... kaydirigubbakcemile5

Canım ya seni çok iyi anlıyorum endişelerin tamamiyle hayal kırıklığı yaşamamamız için ama sen bu topiğin fikir annesisin sen olmazsan olmaz lütfen böyle düşünme kucukprens herkesin bilgilerini aldı hediyesini almayan göndermeyen kişiler için de sonrasında bir çözüm üretiriz. sen sıkma canını tabi öyle birşey inşallah olmayacak. Sen ne kadar heyecanlıydın bu çekiliş için bir anda duruldun yapma lütfen seni çok kocaman öpüyorum bitaneciğim.
Çekilişden sakın sakın çıkmıyorsun kimse sana cephe alamaz sen haklı bir ttutum sergiledin ama sonucunu bu şekilde biçimlendirme lütfen :1hug:

denizim niye cekilesin ya? olurmu oyle sey
sonucta senin fikrindi bu cekilis
sadece presence arkadasimizin alinmasina uzuldum ben
kizcagiz kendini dislanmis hissetti
zaten hepimiz hamilelikten dolayi fazla alinganiz
simdi sen cekilirsen bende cekiliym diyecegim walla
herkesin keyfi kacacak
fazla katilimi olmayan uyelerle ilgili benimde tedirginligim olmustu
hatta kucuk prense bu durumu ozelden belirtmistim
ama sen simdi buraya yazinca insan ustune alinio hemen
istenmiyormuyum diye:çok üzgünüm:

benim tedirginliğim zaten burda yazılanları günü güüne görüp cevap verebilen kişiler için olamaz.
çünkü o kişiler yeteri kadar giriyor demektir
ama belki hiç günlerce girmeyen kişiler var. kkda toplam 10 u bulmayan mesajı burayı yeteri kadar takip ettiğini de düşünmüyorum
yada 3-4 gün öncesinde yazılanları bile görüp katılımda bulunmayanlar içindi.
belki yazılanalrı üzerine alınamsı gereken ama girmedikelri pek topiğe uğramadıkalrı için veremeyenelr için.
böyle bi duurmda üzerine alınmaya gerek yoktu bence.
insan haliyle böyle bi aktivitede paylaşımalrın çok olmasını istiyo.
olması gereken de bu bence.
yanlış anlaşılıp yersiz yere tepki çektiğimi düşünerek ekilmek istedim
neyse çok fazla artık konuşmak da istemiyorum bu konuda
benim fikrim bu yöndeydi.

Selam Aralık ayının güzel anne adayları,

Bebeklerimizle ilk bayramımız da geçti, herkesin geçmiş bayramını kutlarım.

İnşallah salı günü (14.09.2010) öğlen saat 12:00 de çekilişi yapıp sizlere mail yoluyla kime hediye alacağınızı ve o kişinin iletişim bilgilerini göndereceğim.

Hatırlatmak amacıyla kurallarımızı yeniden yazıyorum:

Kurallar,

1. HEDİYELER 20-24 Eylül ARASINDA GÖNDERİLMEK ZORUNDADIR, MAZERETİ OLAN ARKADAŞLARIN BİLGİ VERMESİ RİCA OLUNUR.
2. LİMİTİMİZ 30 LİRA OLUP, KARGO BEDELİ HARİÇTİR. 30 LİRA ÜZERİ KİŞİNİN ALTERNATİFİNDEDİR.
3. KARGO BEDELİ GÖNDERİCİYE AİTTİR
4. HEDİYELERİ KİME YOLLAYACAĞINIZ MAIL YOLUYLA SİZE BİLDİRİLECEKTİR, ANCAK HEDİYENİZİN KİMDEN GELECEĞİ SÜPRİZ OLACAKTIR.
5. BEBEĞE VEYA ANNEYE HEDİYE ALINABİLİR.
6. KARGONUZU YOLLADIKTAN SONRA KARGO TAKİP NUMARANIZI BANA MAİL YOLU İLE BİLDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.
(PTT KARGO İLE GÖNDERECEK ARKADAŞLAR GÖNDERİNİN ÜZERİNDE Kİ BARKOD NUMARASINI GÖNDERECEKLERDİR
..:: PTT Genel Müdürlüğü ::..)

Önemli Not: Çekilişten çıkmak için mail atan arkadaşlar , sizlere mail yolu ile cevap yazdım ama geri dönüş alamadım. Son kararınızı lütfen yarın 13.09.2010 gece yarısına kadar (00:00) bildiriniz.

Teşekkür ederiz prensimmmm. Çok heyecanlandım. İnşallah sorunsuz atlatırız,çekilişimizi :)))

Canım emeğine yüreğine sağlık alkisalkisalkis

küçük prens ellerine sağlık helal et hakkını uğraştın ve uğraşacaksın, güzel anı olacak hepimiz için inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…