- Konu Sahibi kucukprens
-
Denizcim takılma böyle şeylere çok fazla bence, belki de çok tanımadığın birisiyle hediyeleştikten sonra samimi olacak ve iyi bir arkadaş edineceksin?
Olumlu düşünelim olumlu olsun, güzel bir çekiliş yapalım inşallah. Rahat ol sen hiçbişey olmayacak Allah ın izniyle:lepi:
Precense dediğim gibi herkese e-mail attım , lütfen kişiselleştirmeyelim. Kimseyi silmeyeceğim veya birbirinize hediye göndermemeniz gibi birşey olamaz canım. Anlaştık mı, belki de birbirinize çıkacaksınız ve birbirinizi çok seveceksiniz. Kim bilebilir:lepi:
arkadaşlar,
bu kadar masumane ve iyi niyetle bulunulan bir topikte bu tür yaklaşımlar olmamalı diye düşünüyorum...hediyeleşmek sadece ufak bir renk katmak olmalı bence,üzerine bu kadar düşünmeye ve takılmaya gerek duymamalıyız..
ne olursa olsun hiç tanımasak,görmesek,paylaşmasak bile bir bebeğe heyecanla hediye almaktan daha sevgi dolu birşey olamaz...
canim kisisel alma bence
alinma sen
simdiden bu sekilde tedirgin olmanin bi anlami yok bence
cekilis yapilsin hediyeler gonderilsin
problem yasanirsa o zaman bi cozum uretilir
sonucta alti ustu 30 tllik bi hediye degilmi
arkadaşalr benim bunu dile getirirken amacım kimsenin üzerine alınması değildi
ki bunu mesjımda da sölemiştim.
topikte hiç görmediğim mesaj sayısı onu bile bulmayan arkadaşalrımız olduğu için söledim
şimdi bunu sölediğim için o arkadaş tarafından da tepki çekiceğim
bunu sonuça kimsenin bekelntisinin boşa çıkıp hayl kırıklığı olmaması için söledim.
böyle iyi niyetli bi topikte kötü niyetli düşündüğümü zannetmiyorum.
sanki ben seçim yapıyomuşum gibi bi duruma düştüm açıkçası ve benim bu çekilişle ilgili güzel düşünceelrim bianda yokoluverdi.
şimdi söeldikelrimi üzerine alınıp tepki veren arkadaşalrla eşleşme olduğu takdird aaa denizim bunu demişti . şimdi onunlamı eşleştim diye düşünceelr geçerse ben daha da üzülücem
neyse bunu engellemek adına çekilişten çekilmemin daha doğru bi karar olacağını düşünüyorum.
DENİZİM SANA MAİL ATMIŞTIM AMA SANIRIM GÖRMEDİN, BURAYA YAPIŞTIRIYORUM MAİLİMİ..
Canım yukarıda ki mesajı yazmışsın çekiliş topiğine, çok üzüldümTopikte bakım olduğu için buradan cevap yazıyorum. Aslında senin hediyeden veya hediyenin masrafından çok kimsenin hayal kırıklığına uğramaması için bunları yazdığını da anlayabiliyorum.
Sen çekiliş topiğimizin fikir annesisin, kesinlikle çıkmana izin veremem, lütfen.
Güzel düşüncelerin hiç yok olmasın, bak sonucunda çok güzel olacak herşey. Bende herkesin adresi telefonu mail adresi var, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum tatlım inşallah olmaz. Ama olacak olsa da kısmet değilmiş deriz, sen sıkma tatlı canını.
Hepimiz hamileyiz:)), alınganız:) herkes birbirini yanlış anlıyor olabilir, bunun için daha hoşgörülü olalım. Ben eminim herkes seninle eşleştiği için çok sevinir, çünkü sen bu konuda hepimizden daha düşüncelisin:)))
Ayrılmanı kesinlikle istemiyorummm, aylardır burada arkdaşlık ediyoruz o kadar hatırım yok mu?
Öpüyorum, sevgilerimleee...
topikte hiç görmediğim mesaj sayısı onu bile bulmayan arkadaşalrımız olduğu için söledim
bunu sonuça kimsenin bekelntisinin boşa çıkıp hayl kırıklığı olmaması için söledim.
sanki ben seçim yapıyomuşum gibi bi duruma düştüm açıkçası ve benim bu çekilişle ilgili güzel düşünceelrim bianda yokoluverdi.
şimdi söeldikelrimi üzerine alınıp tepki veren arkadaşalrla eşleşme olduğu takdird aaa denizim bunu demişti . şimdi onunlamı eşleştim diye düşünceelr geçerse ben daha da üzülücem
neyse bunu engellemek adına çekilişten çekilmemin daha doğru bi karar olacağını düşünüyorum.
Selam Aralık ayının güzel anne adayları,
Bebeklerimizle ilk bayramımız da geçti, herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
İnşallah salı günü (14.09.2010) öğlen saat 12:00 de çekilişi yapıp sizlere mail yoluyla kime hediye alacağınızı ve o kişinin iletişim bilgilerini göndereceğim.
Hatırlatmak amacıyla kurallarımızı yeniden yazıyorum:
Kurallar,
1. HEDİYELER 20-24 Eylül ARASINDA GÖNDERİLMEK ZORUNDADIR, MAZERETİ OLAN ARKADAŞLARIN BİLGİ VERMESİ RİCA OLUNUR.
2. LİMİTİMİZ 30 LİRA OLUP, KARGO BEDELİ HARİÇTİR. 30 LİRA ÜZERİ KİŞİNİN ALTERNATİFİNDEDİR.
3. KARGO BEDELİ GÖNDERİCİYE AİTTİR
4. HEDİYELERİ KİME YOLLAYACAĞINIZ MAIL YOLUYLA SİZE BİLDİRİLECEKTİR, ANCAK HEDİYENİZİN KİMDEN GELECEĞİ SÜPRİZ OLACAKTIR.
5. BEBEĞE VEYA ANNEYE HEDİYE ALINABİLİR.
6. KARGONUZU YOLLADIKTAN SONRA KARGO TAKİP NUMARANIZI BANA MAİL YOLU İLE BİLDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.
(PTT KARGO İLE GÖNDERECEK ARKADAŞLAR GÖNDERİNİN ÜZERİNDE Kİ BARKOD NUMARASINI GÖNDERECEKLERDİR ..:: PTT Genel Müdürlüğü ::..)
Önemli Not: Çekilişten çıkmak için mail atan arkadaşlar , sizlere mail yolu ile cevap yazdım ama geri dönüş alamadım. Son kararınızı lütfen yarın 13.09.2010 gece yarısına kadar (00:00) bildiriniz.
Teşekkür ederiz prensimmmm. Çok heyecanlandım. İnşallah sorunsuz atlatırız,çekilişimizi :)))
Selam Aralık ayının güzel anne adayları,
Bebeklerimizle ilk bayramımız da geçti, herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
İnşallah salı günü (14.09.2010) öğlen saat 12:00 de çekilişi yapıp sizlere mail yoluyla kime hediye alacağınızı ve o kişinin iletişim bilgilerini göndereceğim.
Hatırlatmak amacıyla kurallarımızı yeniden yazıyorum:
Kurallar,
1. HEDİYELER 20-24 Eylül ARASINDA GÖNDERİLMEK ZORUNDADIR, MAZERETİ OLAN ARKADAŞLARIN BİLGİ VERMESİ RİCA OLUNUR.
2. LİMİTİMİZ 30 LİRA OLUP, KARGO BEDELİ HARİÇTİR. 30 LİRA ÜZERİ KİŞİNİN ALTERNATİFİNDEDİR.
3. KARGO BEDELİ GÖNDERİCİYE AİTTİR
4. HEDİYELERİ KİME YOLLAYACAĞINIZ MAIL YOLUYLA SİZE BİLDİRİLECEKTİR, ANCAK HEDİYENİZİN KİMDEN GELECEĞİ SÜPRİZ OLACAKTIR.
5. BEBEĞE VEYA ANNEYE HEDİYE ALINABİLİR.
6. KARGONUZU YOLLADIKTAN SONRA KARGO TAKİP NUMARANIZI BANA MAİL YOLU İLE BİLDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.
(PTT KARGO İLE GÖNDERECEK ARKADAŞLAR GÖNDERİNİN ÜZERİNDE Kİ BARKOD NUMARASINI GÖNDERECEKLERDİR ..:: PTT Genel Müdürlüğü ::..)
Önemli Not: Çekilişten çıkmak için mail atan arkadaşlar , sizlere mail yolu ile cevap yazdım ama geri dönüş alamadım. Son kararınızı lütfen yarın 13.09.2010 gece yarısına kadar (00:00) bildiriniz.
Canım emeğine yüreğine sağlık alkisalkisalkis
küçük prens ellerine sağlık helal et hakkını uğraştın ve uğraşacaksın, güzel anı olacak hepimiz için inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?