Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

Prensim benim çekilişle ilgili bir kaç sorum olacak.
Öncelikle yalnızca bebeğe mi bir şeyler alınacak,anneye de alabilir miyiz?
Limitimiz 30 lira derken 30 dan fazla bir şey beğenirsek insiyatifimiz dahilinde alamaz mıyız? Ya da 20 liralık bir şey beğendiysek artı 10 liralık bir şey daha alabilir miyiz?
Çekilişe katılacak kişiler belli olduktan sonra bir tanıtım topiği açsak mı?
Şunlardan hoşlanırım bebeğim için şimdiye kadar şu alışverişi yaptım,yaşım şu,bebeğimin cinsiyeti şu gibi...
Birde gönderimleri hepimiz aynı tarihte yapsak iyi olur. Aynı günler içinde gelmiş olur. Hepimiz hazır olunca şu gün gönderelim deriz oluur mu acep ?

Çok şey yazdım yahu gece gece çenem açıldı.

pelincim bende topik konusunda katılıyorum sana cnm çok güzel olur en azından alınan kişinin ihtiyacını karşılar,en kötü bugüne kadar bebeğime elbise ve battaniye dışında bişey almadım derlerse bile ihtiyaçlarını anlamamız daha kolay olur,herşey alındıysa buda teyzesinden hediye olur artık

evet aynı hafta gönderilirse herkes aynı zamanlarda paylşır hediyesinin ne olduğunu

inşallah kazasız belasız atlatırızz çok merak ediyorummm nasıl geçcek

İyi yaptın gece gece yazdın canım. Cevaplarımı kırmızı ile yazdım altlarına şekerim İlk sayfamıza da yazayım da herkes okusun:lepi:

İnşallah fıstık, kazasız belasız atlatırızkaydirigubbakcemile5 Ve inşallah çok güzel oluuuurrr:Saruboceq:

EDIT YAPAMIYOOORUUUMMMM

kızlar haklısınız kimse üzülmesin ama küçükprensin dediği gb nasıl olacak aktif olmayanalrı silicek miyiz... ben haftasonları aktif olamıyorum sakın silmeyin beni :CüvCüv:

baksanıza nerdil onaylamamış ama beni silmeyin sakın demiş
biyerlere mi gitti acaba.

ayşedur da ilk katılanlardı.

eeeeeeeeeee karabiber zaten listedeymiş.
ben d ekatılmak istiyorum demiş yukarda.

Hatırlasana Karabiber istedi diye limiti düşürmüştük, o vardı listede ama şimdi katılamayacağını söyledi.

baksanıza nerdil onaylamamış ama beni silmeyin sakın demiş
biyerlere mi gitti acaba.

ayşedur da ilk katılanlardı.

Nerdil ve Ayşeduru yu bende merak ettim, sporstar ayşe ye mail de attı ama nerdile başka türlü nasıl ulaşacağımı bilemiyorum. herkese özel mesaj attım çünkü.

Merhabalar kızlar
Üzülerek ve özür dileyerek çekilişten ayrılmam gerekiyor,maalesef..
Malum bayram geliyor pazartesinden itibaren yokum çekilişe katılmam da zorlaşacak haliyle uzun süre olmayacağım
Tekrar özür diliyorum ilk katılanlardandım ama sözümde duramadım kusura bakmayın :çok üzgünüm:

çekilişimiz bayram sonunda yapılacak. aslında canım.
gönderimler daha sonrasında başlıyacak
ama tabi sen bilirisn.

Arkadaşlar katılamadığm içinn çok üzgünüm gerçekten
çünkü eşyalarım evin içine girdii ama inşaaat halinde benn annemlerdeyimm ve komşudan yazıyorumm
nezaman evde olurumm bilmiyorummm
ve yerleşme derkenn uzun zaman gelemiyeceğimm ve takipp edemiyorummmm
konularadan uzak kaldımm
en kısa zamanda geleceğim amaa

kızlar benim kafam takılan bi durum var
ya ben gerçekten bazı şeyleri çokmu kafatya takıyorum.
ama listemizde gerçekten hiç paylaşımda bulunmayan ve hiç tanımadığımız sohbette bulunmadığımız
arkdaşalr var. ve hala da burda söylediklerimzie rağmen sohbete katılıp birbirimizi tanıma fırsatımız olmuo.
bu söyledikelrimi lütfen üzerine alınmaması gerekenler almasın sakın.
ve durum böyleyken hediyeleşmek bana saçma gelio açıkçası.
ben tanıdığım hergün sohbet ettiğim kişilerle hediyeleşmek isterim.
bunun bir yolunu bulmalıyız diye düşünüyorum
ben mi çok ayrıntıcıyım yoksa.

Aslında değilsin canım çünkü kimse hüsrana uğramak istemez açıkçası bakalım çekileşe kadar neler olacak.

İyi de Denizim herkesin hergün paylaşımda bulunmak için zamanı olmaya bilir bu topiği takip etmediği anlamına gelmez ki. Ayrıca örneğin ben akşam 9 dan sonra sabaha kadar sitede ve topicdeyim o saatlerde normal olarak kimse olmuyor. Herkes benim gibi akşamcı değil :))) Ama ben diyemem ki şu kişilerle sohbet edemedim,edemediysem bu onların katılmadığı,okumadığı anlamına gelmez çünkü. Bunun engellenebilecek bir şey olmadığını düşünüyorum ben. Eğer tanımadığın biri çıkarsa kucukprensten rica edersin bir değişiklik yapar belki.

bence herkes adres ve tel bilgilerini verdikten sonra
bi sorun yasanmaz
ama sen tanimadigin biriyle hediyelesmek istemiyosan bilemicem denizim
kucuk prensle bi konus bakalimboshayallersmile

bence herkes adres ve tel bilgilerini verdikten sonra
bi sorun yasanmaz
ama sen tanimadigin biriyle hediyelesmek istemiyosan bilemicem denizim
kucuk prensle bi konus bakalimboshayallersmile

Herkese e-mail attım, ve çekinceleri belirttim. umarım daha aktif paylaşımcılarımız olur böyleceyerimseniben

Ama çekilişte kim çıkarsa ona hediye alınması gerekir diye düşünüyorum, sonuçta kura çekeceğim ve kimseyi değiştiremem üzgünümmmm:1no2:

arkadaşlar,
bu konu bence fazla irdelendi..içinizde en az paylaşımda bulunanın ben olduğumu düşünüyorum...
küçükprens,
beni çekilişten çıkartabilirsin yada eğer böyle bir şansımız varsa denizim ve ben birbirimize hediye alışverişinde bulunmayalım...

Denizcim takılma böyle şeylere çok fazla bence, belki de çok tanımadığın birisiyle hediyeleştikten sonra samimi olacak ve iyi bir arkadaş edineceksin?
Olumlu düşünelim olumlu olsun, güzel bir çekiliş yapalım inşallah. Rahat ol sen hiçbişey olmayacak Allah ın izniyle:lepi:

Precense dediğim gibi herkese e-mail attım , lütfen kişiselleştirmeyelim. Kimseyi silmeyeceğim veya birbirinize hediye göndermemeniz gibi birşey olamaz canım. Anlaştık mı, belki de birbirinize çıkacaksınız ve birbirinizi çok seveceksiniz. Kim bilebilir:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…