- Konu Sahibi kucukprens
-
yaaa bende katılmak istiyorum lütfeeeennnn
kuşum ben mail attım sana adres için aldın dimi.
ayyyyy ben de merak ediyorum.
omay süreci bitince kaç kişi olduğumuzu söle biz de .
ya tek satı olursa.
açıkta kalan olmaz dimi.
Merhaba canlarım, bu konuda malesef birşey yapamayacağım. Bir kişiyi kabul etsem herkes kabul etmek zorunda kalırım. Ve ortak verilen karara göre topikte aktif olan arkadaşlar katılabilecekler. a.s
Çekilişi kapatmamın sebebi de bu, son gün gelip çekilişe katılmak isteyenlerden ziyade, kullanıcının sürekli aktif olmasını tercih etmemizdir. yerimseniben
Dediğim gibi katılmak isteyenler bir daha ki çekilişe kadar daha aktif olarak takip ederlerse çekilişleri kaçırmazlar, yılbaşında da yeni çekiliş yapılabilir.hihoyyyt
Kimsecikler kusura bakmasın lütfen, herkesin sağlıklı bir şekilde hediyelerine kavuşması beni çok mutlu edecek, bu yüzden kurallarım katı.a.s
Sevgilera.s.
evet canım.
haklısın.
artık başaka sefere.
ya buarada kaç kişi onayladı
çok merak ettim.
kızlar tek sayı olsak bile kimse açıkta kalmaz. çünkü hediyeleşme karşılıklı olmayacak. A, B'ye, B, C'ye, C de A'ya alacak gibi...
canım bende katılmayıı çok istedimm amaaa kaç gündürr taşınma telaşındayıozzz bilgisayar evde yokkk ve başka yerden yazıyorumm uzunn sürede olmmıyacağıı içinn takip edemiyorummm o yüzzden katılamadımm bende resimlere bakmakla yetinirimm
bayramdan sonrada olamayacağımm canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?