Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

Sevgili arkadaşlar, onay sürecimiz devam ediyor:lepi:

Bu arada çekiliş tarihimiz 13 Eylül dür. O tarihte çekilişi yapıp herkese kime hediye göndereceğini mail yolu ile bildireceğim.

Sizlerden ricam aldığınız hediyelerin fotoğraflarını buradan bizimle paylaşmanız, kime aldığınızı söylemeden hediyelerin fotoğraflarını eklerseniz iyice merak uyandırmış oluruz:lepi:

Bakalım bana kim çıkacak heyecanla bekliyoruuummmmmmdelikafadulden

kuşum ben mail attım sana adres için aldın dimi.
ayyyyy ben de merak ediyorum.
omay süreci bitince kaç kişi olduğumuzu söle biz de .
ya tek satı olursa.
açıkta kalan olmaz dimi.

kuşum ben mail attım sana adres için aldın dimi.
ayyyyy ben de merak ediyorum.
omay süreci bitince kaç kişi olduğumuzu söle biz de .
ya tek satı olursa.
açıkta kalan olmaz dimi.

Aldım aldım mailini, cevap bile yazdımyerimseniben
Bende onu düşünüyorum tek sayı olursa ne yapıcam, artık kendimi feda ederimboshayallersmile

yok canım olurmu öle şye.
girmek isteyen bi arkadaş olursa ki var görünüo
oazman alırız birini
olmazmıki.

Kızlar katılmak isteyen 2 kişi var sanırım dünde bir arkadaş bize diyordu katılmak istiyorum diye...
Ve kişi sayısı 29 ee 1 kişi açıkta kalıyor demektir bu, bu sorunu nasıl halledeceğiz ?

canım 29un 29u da bence onaylamıcak
ama eğer tek sayı olursa o arkadaşalrdan birini kurayla alırız.
olurmuki.
ama çift olursak gerekmeyebilir.
daha yaparız zaten yılbaşında anneler gününde
ayyyyyyyy ne gzüel olurrr.

kızlar .. neden çekiliş yapılmadan kapattık ... hani çekilişe kadar adres almak mı sorun olur diye ? çekiliş yaptıktan sonra tabi alınmaz da .. sanki öncesinde kabul edilebilir duruyor .. ( naçizaneeeee))))

tamam cnm 13 eylülden civarlarında herkes aldığı hediyelerin resimlerini koysun o hediye kime çıkcak diye bakarız çok güzel olur eğlenceli olur,sanki banada çekilişe kadar bikaç kişi alabiliriz gibi geliyor ama siz bakın işte cnm

canım aslında çekilş listemiz oluştu
ve onay sürci başladı
onaylama süreci oluşturmemızın nedeni de bazı arkadaşalr çok paylaşımda bulunmuolar ve
biz birbririmizi yeterince tanımıyoruz.
yeterince girip topikte aktif olmayan arkadşlar var.
amacımız hiçbi arkadaşımızın madur olup hayal kırıklığı yaşamaması.
sonuçta bu bi hediye alışverişi.
sen de çok yenisin.
çok istiyosun sanırım
ama topikte seni pek görmedim ben.
snırım daha yeni de üye oldun.
diğer arkadaşalr ne der bilmiorum.
bu birimizin kararıyla olucak bişi değil
yani 8 gün içinde belli olur herşey.
ama bu sefer olmazsa da üzülme.
biz daha çok çekiliş yaparız.
belki de alınırsınız.
ama senii bol bol topikte görelim.

Merhaba canlarım, bu konuda malesef birşey yapamayacağım. Bir kişiyi kabul etsem herkes kabul etmek zorunda kalırım. Ve ortak verilen karara göre topikte aktif olan arkadaşlar katılabilecekler. a.s
Çekilişi kapatmamın sebebi de bu, son gün gelip çekilişe katılmak isteyenlerden ziyade, kullanıcının sürekli aktif olmasını tercih etmemizdir. yerimseniben
Dediğim gibi katılmak isteyenler bir daha ki çekilişe kadar daha aktif olarak takip ederlerse çekilişleri kaçırmazlar, yılbaşında da yeni çekiliş yapılabilir.hihoyyyt
Kimsecikler kusura bakmasın lütfen, herkesin sağlıklı bir şekilde hediyelerine kavuşması beni çok mutlu edecek, bu yüzden kurallarım katı.a.s
Sevgilera.s.

kızlar tek sayı olsak bile kimse açıkta kalmaz. çünkü hediyeleşme karşılıklı olmayacak. A, B'ye, B, C'ye, C de A'ya alacak gibi...

evet canım.
haklısın.
artık başaka sefere.
ya buarada kaç kişi onayladı
çok merak ettim.

canım bende katılmayıı çok istedimm amaaa kaç gündürr taşınma telaşındayıozzz bilgisayar evde yokkk ve başka yerden yazıyorumm uzunn sürede olmmıyacağıı içinn takip edemiyorummm o yüzzden katılamadımm bende resimlere bakmakla yetinirimm
bayramdan sonrada olamayacağımm canlarımm

kızlar tek sayı olsak bile kimse açıkta kalmaz. çünkü hediyeleşme karşılıklı olmayacak. A, B'ye, B, C'ye, C de A'ya alacak gibi...

Haklısın :lepi:

Ne yapalım sağlık olsun, bir daha ki sefere inşallahyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…