Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

çok güzell bunlarr çok zevklisin cnm artık hangi şanslı bebişse güle güle giysin

[/URL][/IMG]

bu da benim hediyem çok istemiştim inşallah kız bebek çıkar diee
hep gözüm kalırdı kız kıyafetlerinde
bu çekiliş sayesinde kız kıyafetne olan hevesimi az da olsa almış oldum
hihoyyyt

burxkan canım canım çok ciciler.
ben de patili badiyi çok sevdim.
sağlıkla güzel günlerde giysin hediye gidecek olan bebiş inşallah.

Teşekkür ederim fikir annemiz.
Sen ve Kucukprens sayeseinde çok heyecanlı alışveriş yaptım.
Canlarım ya iyiki sizi tanımışım.
Aile gibi olmuşuz sizlerle
birgün haber alamazsam yada siteye giremesem kıvranıyorum
hayatımda eksiklik gibi hissediyorum.
Hepinizi çok seviyorum fıstık anne ve anne adayları opuyorumnanaktan

kız desire gerçekten çok zevklisin.
bayıldım ben gerçekten.
çok güzelmişşşşşşşşşşşşşşş

aynen canım ben de öleyim gerçekten
bi gün giremesem duramıyorum ben d e
doktordan geliyoruz. eve geliyorum
hemen bilgisayarın başına.
eşim dio yorulmadınmı dinlen die.
bi dakika kızlara haber evreyim diyorum
o da gülüyo.
bu sanal arkadaşlık garip gelio onlara.
ama ben çok mutluyum.

Ben dayanamadım açtım paketi, alacak olan arkadaş kusura bakmasın lütfenopuyorumnanaktan

Minik prensese pijama ve patik, annesine de mavi taşlı bir bileklik aldım. Güzel günlerde kullansınlar inşallah beğenilir:asigim:

Desire ve denizim aldıklarınız çok güzeller, çok seviniyorummmm bunları gördükçe yaklaşıyoruz bebişlerimizle kavuşmayaopuyorumnanaktan

Canummmm, aynen bir gün giremesem kıvranıyorumm. Bende seviyorummmmm sizlerii:asigim:

amaaannnnn çok güzeller hepsi ben de yarın eklicem inşallah ben adlım aslında ama ananemiz de birşey almış onu da eklicez.

Ya kızlar çok özür resimler kocaman oldu beceriksizliğimden kusura bakmayın
Ay heyecan yaptım ya :kedi:
Umarım göndereceğim kişide beğenir eyvahedigeldismile

normalde lcw'yı pek beğenmem ama bunları çok beğendim çok şıkmış.. bende bi bakim kızlar için neler var.. güle güle kullanın canım.. çok zevkli seçimler..

bunlarda bizim bi paşaya aldığımız hediyeelr.
bakalım kime gidecek.
uamrım beğenilir.

hihoyyyt

kıslar ne güsel ciciler bunlar bayıldımmm hepsine..... övünmek gibi olmasın aralık anneleri olarak çok zevkliyis canım ...

Narnisan'cığıma katılıyorum hepsi birbirinden güzel ve şirin ay çok tatlılar birde üstlerinde gördükmü bu kyafetleri ay nasıl sevcez o minnişleri
opuyorumnanaktan

normalde lcw'yı pek beğenmem ama bunları çok beğendim çok şıkmış.. bende bi bakim kızlar için neler var.. güle güle kullanın canım.. çok zevkli seçimler..

Canım benim ve eşimin çoğu kıyafeti LCW ve severim gözüme cebime uygun ürünler birde kalitesi cabası açıkcası daha bir çok şey almak isterim. Yeni sezon ürünleri gelmiş deli gibi çeşit var bende bak sende kızlar için muhteşem ötesi kıyafetler var.
zemuszemus

hihoyyyt

bunlarda bizim bi paşaya aldığımız hediyeelr.
bakalım kime gidecek.
uamrım beğenilir.

çok güzeller maşallah.. zevkli anneler.. bende bugün çıkıp alıp, postalayacağım bakalım.. eşimi yurtdışına yolladım bu sabah rahat rahat halledeyim :)) haftaiçi annemlerde olabilirim çünkü..
aslında bana yollayacak arkadaş haftaya değilde sonraki hafta yollasa daha iyi olur sanki.. haftaya elime ulaşamayacağı için

Ayy bende seviorum sizleri. zati buara pek giremiorum yoğunluktan özledim walla.. buarada bende hediyemi eklim.inşallah annemiz ve minik oğlu beğenirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…