Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

qsu'cum cnm benim sen bana özelden adresini gönder ben sanada gönderirim.
Bugün çok zevk alarak yaptım alışverişi
Göndereceğim bebişe uğur olsun GÜLE GÜLE giysin inşallah :Saruboceq:[/QUOTE]

teşekkür ederim tatlım Rabbim gönlüne göre versin,almış kadar oldumopuyorumnanaktançok incesina.s.a.s.

burxkan sana yazdım tatlım umarım görürsün edit olmadığı için isim kısmı silinmiş.

ayy kızlar çok sevindim beğenmenize umarım işini görür 3-6 ay aldım gezerken giydirir diye şimdi ilk 3 ay gezmemiz daha az olucak ya ben taytla gömleğine bayıldım açıkcası :)))) el kadarlar ya,

ayy sizin aldıklarınızıda çok beğendim yalnız ben kime çıktım diye çatlıyorumkaydirigubbakcemile3

Kızlaaarrr naptınız siz öyle
Gerçi asıl ben ne yapmışım keşke ayrılmasaymışım
Hani bayram geldi geçti kıpırdayamadım yerimden şu tansiyon çıktığı için
Halbuki biz başları çekiyorduk :))
Hepiniz aldıklarınızı güle güle giydirin çok güzeller

kızlar bunlar da bizim hediyelerimiz bir de ananemizin getireceği ayakkabı olacak onu ekleyeceğiz paketimize ben dayanamadım ekliyim dedim aldıklarımı inşallah beğenirsiniz.

Kızlar bende aldım hediyelerii :)))

Hep pembe pembe olmasın diye krem rengi yazlık bir elbise (6 aylıkken giyer minik prenses,zaten bulunduğu yer çok sıcak oluyor Yine yazın giyebileceği parıltılı cici ayakkabıları,bir de rengini çok beğendiğim için aldığım minik tulum.

Annemizle babamıza da minik bir şeyler almak istiyordum ama eşim çok hasta mızmızlandı. Kargoya vermeden önce alabilirim umarım. Akşam fotoları ekleyeceğim. Sevgiler....

qsu'cum cnm benim sen bana özelden adresini gönder ben sanada gönderirim.
Bugün çok zevk alarak yaptım alışverişi
Göndereceğim bebişe uğur olsun GÜLE GÜLE giysin inşallah :Saruboceq:

teşekkür ederim tatlım Rabbim gönlüne göre versin,almış kadar oldumopuyorumnanaktançok incesina.s.a.s.[/QUOTE]

Ay şekercim gördüm mesajını
hakkaten editi kötü amaçlı kullananın ben kullanıpta kaldırmak zorunda bırakanın klava:

EEE eklede senin cicişleride görelim şeker :))
Ay çoook zevkliyiz hepimiz cnm zemuszemus zemuszemus

kızlar bunlar da bizim hediyelerimiz bir de ananemizin getireceği ayakkabı olacak onu ekleyeceğiz paketimize ben dayanamadım ekliyim dedim aldıklarımı inşallah beğenirsiniz.

Funah çok güzeller canım ya kıskandım senin paşayı :))) Hele tuluma hasta oldum,bende alcammmm

anaaammm ekleyemedm edit nerde yaww :S durun tekrar denim

niye olmadı ama bu tulum

kızlar hepsi çok ciciler.
hediye sahipleri eminim çok sevicekelr.

merakla bekliyoruz tatlım.

Kızlar inşallah yükleyebilmişimdir.
Bu rengini çok beğendiğim cici tulumumuz.

İllede pembe olmasın dedim,krem ve kahve tonlarında yazlık elbisemiz. Göründüğü kadar büyük değil yazın giyebilir prenses.

Bu da yine yazın kullanılabilecek pırıltılı ayakkabılarımız.

Umarım beğenir güzel annemiz. Zaman bulabilirsem kendisine de küçük bir şey almak istiyorum. Onu da artık ulaşınca kendisi ekler.

Sevgiler...

Çok güzeller, güle güle kullansın göndereceğin arkadaş ve minik prensesi:lepi: Kesene bereket olsun arkadaşım:lepi:

ay hepsi çok güzeller kızlar nasıl bayılıyorum bilseniz,pelincim kesene bereket canım çok güzel kim olsa beğenir

küçükprens canım çok güldüm ya ne olcak şimdi :)) onayda gelmemiş :))) bizim editi kaldırana yine selamlarr :)))

Teşekkür ederim Sinemcim,inşallah göndereceğim güzel annede beğenir.
Hakikaten şu editi kaldıranın ne kulaklarını çınlattık. sevgiye boğduk kazenle curly i :)))ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…