Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

Kızlar ciciler çok güzel bende ekleyeceğim birazdan inşallah :)) Boyutlandırmayla uğraşmaktayım :)))

Evet kızlar bu cicişlerde benim aldığım hediyler bende bir oğluşa aldım bakalım kime gitcek bilmiyorumkismile İnşallah beğenir arkadaşımda :) Tulumdan oğluşumada alıcağımdır :)) Çok güzeller kadife kadife :))

Ay sahiden Aralık anneleri çok zevkli, maşallah bizlere:lepi:
Asel İsİs güle güle kullansın bebişler inşallah, sizlerinde kesesine bereket.

Carna cım kurallar gereği kime göndereceğimizi söylemiyoruz, süpriz olacak alan arkadaşa:lepi:

isiscim kesene bereket çok zevkli bi seçim olmuş... ay topikçe mükemmelmiyiz ne opuyorumnanaktan

özlemcim kucukprensin dediği gibi kurallar gereği sölenmio ama istiosan özelden sana söleyebilirim kime aldıımı.. :)

İsis tuluma bayıldım.Kızlar hani kız kıyafetlerine içim gidiyor falan diyorsunuz ya, ya erkek kıyafetleri de çok cici, ben çok beğeniyorum yiğenime de zevkle alıyordum.Hatta bazen ''ya erkek kıyafetleri daha güzel'' diyorum : )Özelllikle lacivert beyaz kombinasyonu çok şık duruyor erkekte ve gri : )

Küççük prens, aselim bizde artık Anneleri ile beraber öğreniriz : )

ayyyy kızlarr çok bayıldımm bende yarın ekleyeceğim hemen çok heyecanlandım şimdi ben kime çıktım diyekaydirigubbakcemile3

SAğolun kızlar alcak oğluşumuz çok şanslı o zaman herkes beğendi bende çok sevindim tabi bu duruma :)) Hapşuruk o tuluma bende bayılıyorum :))

Kızlar ciciler harika. Bende kendimi iyi hissedersem bugün çıkacağım. Pazartesi ya da salı gönderirim inşallah.

bunlarda bizim cicilerimiz aynılarından kendi kızımada aldım :lepi: takım takım giyer arkadaşıyla,2li setlerdi zaten eşlerini bizim kıza ayırdım inşallah beğenir çekilişteki arkadaşım sağlıkla giydiririz bebişlerimizi,birazdan da beşiğimizin resmini ekliyeceğim

pek güzeller sporstar kızında kardeş bebişde güle güle giysinler yirim ben onları :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…