- Konu Sahibi kucukprens
-
Dağıtımda demekki sölede ben eve gidince gelsinler :))))) benmiyim sölesene :)))
beğendiğine çok sevindim canım.. rahatsız olduğumdan pek dolaşamamıştım o kadar oldu affola.. bu nedenle değiştirme kartı da koydurttum.. kızçenle güzel günlerde kullanın.. mektup en başından beri aklımdaydı bir iki bişey çiziktirdim.. daha güzel şeyler yazsaymışım bak keşke bazen edebiyat yaparım:kedi: ama son bi hafta göçebe ve hasta geçiyor, çok kötü zamana geldi.. yinede çok mutlu oldum memnun kaldığına..güsel anneler bisim hediyemiz biraz evvel ulaştı elimize tooba teyzesine çoook çokkk teşekkürler kesesine bereket .. biz hediyemizi çok beğendik benim kolyemde çok şık ayrıca ben düşünememiştim birde mektup yazmış tooba çok hoş bir hatıra olarak saklıyabilicem... şimdi keşke bende iki kelam bişi yazsaydım diyorum çok zarif bir düşünce tekrardan teşekkür ediyorum toobacım :)))
canım fotolarını koy da biz de görelim. ayrıca toobacım ben de mektup istiyorum bana ne. çok kıskandım. ben de gönderdikten sonra aklıma geldi iki satır bişey yazsaydım diye. küçükprensime de dedim zaten kusura bakma düşünememişim diye... gerçi bizim hediyemiz hala gelmedi, belki bize de mektup gelir. şimdi haksızlık etmiş olmayayım arkadaşıma...
küçükprenssss eşimde bayıldı hediyelere..bu arada bileklik için de teşekkür ederim..çıkarmıcam nasipse kolumdan doğumda eşlik etsin bana.kaydirigubbakcemile3
Kucukprens benim hediyelerim teslim edilmiş görünüyor. Henüz ses seda yok inş. sorun çıkmamıştır. :)
canım beğenmene çok sevindim hayırlı olsun laelaelaelaelaeHediyelerimiz geldiiiiii...
Tellinaz teyzesi oğluma kendi elleri ile yelek örmüş ellerine sağlık olumunekankayizsmile
Pek net çıkmadı ama rengi sarı kızlar...
Çok teşekkür ederim Tellinaz tüm hediyeler çok güzel Şeniz
mavrulam güle güle iyi günlerde kullanın cnm....
tellinaz seninde ellerine sağlık kesene bereket...
Bize gelmicek heral napalım kısmet deilmiş :gitme: opuyorumnanaktan
mavrulam hayırlı günlerde kullanın. semacımın ellerine sağlık, kesesine bereket.. çok güzellermiş..
canım beğenmene çok sevindim hayırlı olsun laelaelaelaelae
teşekkür edttim kızlar
Semacım bir de el emeği göz nuru eklemişsin, ellerin dert görmesin. Kesene bereket, çok cicilerkaydirigubbakcemile5
Mavrulam sizde güle güle kullanın inşallahyerimseniben
allah allah kime ulaşacak acaba çoook merak ettim kaydirigubbakcemile3Benim hediyem bugün ulaşacak gibi görünüyor. Dağıtıcıdaymış. Merakla bekleyenleri heyecanlandırayım biraz daha
belki evde değildir :))))) ben değildim mesela :))))Kucukprens benim hediyelerim teslim edilmiş görünüyor. Henüz ses seda yok inş. sorun çıkmamıştır. :)
Kızlar inşallah yükleyebilmişimdir.
Bu rengini çok beğendiğim cici tulumumuz.
İllede pembe olmasın dedim,krem ve kahve tonlarında yazlık elbisemiz. Göründüğü kadar büyük değil yazın giyebilir prenses.
Bu da yine yazın kullanılabilecek pırıltılı ayakkabılarımız.
Umarım beğenir güzel annemiz. Zaman bulabilirsem kendisine de küçük bir şey almak istiyorum. Onu da artık ulaşınca kendisi ekler.
Sevgiler...
güle güle kullan sinemcim gerçekten de çok hoş ayrıca sana bir kolye olması da çok hoş olmuş
allah allah kime ulaşacak acaba çoook merak ettim kaydirigubbakcemile3
belki evde değildir :))))) ben değildim mesela :))))
evvveeeetttt bu herkesin bayıldığı benim içimin gittiği çok güzel şeyler bana gelmiş bulunmakta okadar sevindimki okadar bayıldımki anlatamam,çok duygulandım ayrıca arkadaşım çok teşekkür ederim kesen bereket inşallah senin bebeğine de hep böle güzel ciciler nasip olur mektubun için çoook teşekkür ederim canım ayrıca bu güzel hediye içinde resmini ekliyorum şimdi canım,bu ayrıca süpriz oldu benim için cnm çoook teşekkür ederim gerçekten
güle güle kullan sinemcim gerçekten de çok hoş ayrıca sana bir kolye olması da çok hoş olmuş
evet canım okadar memnun oldumki hediyelerimi görünce ayrı bir sevinç yani,kolye almasıda çok güzel bir incelikti hakikatten bizim topiğin kızları çok düşünceli ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?