Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

beğendiğine çok sevindim canım.. rahatsız olduğumdan pek dolaşamamıştım o kadar oldu affola.. bu nedenle değiştirme kartı da koydurttum.. kızçenle güzel günlerde kullanın.. mektup en başından beri aklımdaydı bir iki bişey çiziktirdim.. daha güzel şeyler yazsaymışım bak keşke bazen edebiyat yaparım:kedi: ama son bi hafta göçebe ve hasta geçiyor, çok kötü zamana geldi.. yinede çok mutlu oldum memnun kaldığına..

sanada yazarım canımcım.. hediye işinden sonra mektup arkadaşlığı eşleştirmesi yaparız.. bi de topik "2010 aralık anneleri mektuplaşıyor!!" :)) ben kızıma bilem mektup yazıyorum.. bi güzel yapıştırıyorum ağzını ondan başka kimse okumasın ikimize özel olsun diye.. kısmet olursa gebe kaldığında vereceğim eline.. okusun okusun ağlasın sıpa..

küçükprenssss eşimde bayıldı hediyelere..bu arada bileklik için de teşekkür ederim..çıkarmıcam nasipse kolumdan doğumda eşlik etsin bana.kaydirigubbakcemile3

Kucukprens benim hediyelerim teslim edilmiş görünüyor. Henüz ses seda yok inş. sorun çıkmamıştır. :)

küçükprenssss eşimde bayıldı hediyelere..bu arada bileklik için de teşekkür ederim..çıkarmıcam nasipse kolumdan doğumda eşlik etsin bana.kaydirigubbakcemile3

Canım sağlıkla güzel günlerde kullanın inşallah, çok sevindim beğendiğinizeeeopuyorumnanaktan Bileklikte sana pozitif enerji versin kolay olsun doğumun inşallah:lepi:

Kucukprens benim hediyelerim teslim edilmiş görünüyor. Henüz ses seda yok inş. sorun çıkmamıştır. :)

Hadi bakalım, heyecanla teslim alan arkadaştan yorumlarını bekliyoruz o zaman, bana bi bilgi gelmedi henüz canımhihoyyyt

canım beğenmene çok sevindim hayırlı olsun laelaelaelaelae

mavrulam güle güle iyi günlerde kullanın cnm....
tellinaz seninde ellerine sağlık kesene bereket...

Bize gelmicek heral napalım kısmet deilmiş :gitme: opuyorumnanaktan

mavrulam hayırlı günlerde kullanın. semacımın ellerine sağlık, kesesine bereket.. çok güzellermiş..

teşekkür edttim kızlar

Benim hediyem bugün ulaşacak gibi görünüyor. Dağıtıcıdaymış. Merakla bekleyenleri heyecanlandırayım biraz daha
allah allah kime ulaşacak acaba çoook merak ettim kaydirigubbakcemile3
belki evde değildir :))))) ben değildim mesela :))))

evvveeeetttt bu herkesin bayıldığı benim içimin gittiği çok güzel şeyler bana gelmiş bulunmakta okadar sevindimki okadar bayıldımki anlatamam,çok duygulandım ayrıca arkadaşım çok teşekkür ederim kesen bereket inşallah senin bebeğine de hep böle güzel ciciler nasip olur mektubun için çoook teşekkür ederim canım ayrıca bu güzel hediye içinde resmini ekliyorum şimdi canım,bu ayrıca süpriz oldu benim için cnm çoook teşekkür ederim gerçekten

güle güle kullan sinemcim gerçekten de çok hoş ayrıca sana bir kolye olması da çok hoş olmuş

güle güle kullan sinemcim gerçekten de çok hoş ayrıca sana bir kolye olması da çok hoş olmuş

evet canım okadar memnun oldumki hediyelerimi görünce ayrı bir sevinç yani,kolye almasıda çok güzel bir incelikti hakikatten bizim topiğin kızları çok düşünceli ya

evet canım okadar memnun oldumki hediyelerimi görünce ayrı bir sevinç yani,kolye almasıda çok güzel bir incelikti hakikatten bizim topiğin kızları çok düşünceli ya

Ehe ehee :) Canım beğenmene çoook sevindim. Emin ol daha güzellerine layıksın.
elfrkn teşekkür ederim canım. Yalnız ben getirsem daha çabuk ulaşırdı yani kurdeşen döktüm burada :) Güle güle kullan canım....

günaydın kızlar... hediyemizi sonunda kargodan alabildik... Elifcim çok teşekkür ederiz.. kesene bereket.. tam bir küçük adam olacak... sabah acele bi şekilde resim çekmek zorunda kaldım . net görünmeyebilir... işte bizim küçük adamın Elif teyzesinden cicileriiiiii.....

ayyyy çok şekerler yaaa ciddn tam küçük adama göre.. allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsn nalancm..

teşekkür ederiz canım .inşalah hepimizin bebişleri sağlıklı ve iyi günlerde kullanır... Elifciğim bir de mektup yazmış ... mektup için ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim... harika bir hatıra oldu... bu arada ilk hediyemizdi... mektubumuzu da bir ömür boyu saklayacağız oğluşumla... öpüyoruz...

Ay ne güzel hediyeler bunlar....
Gerçekten herkes çok düşünceli...
Names, sporstar güle güle kullanın kızlar hediyelerinizi....

kızlar biz de hediyemizi dün akşamüzeri aldık. hem de eve gelmesini bekleyemeden kargo firmalarına sora sora bulduk. neyseki ilçede olduğumuz için fazla firma yok:) sevgili names'e çok teşekkür ediyoruz. hepimiz çok beğendik. inanın hediyemiz fotodakinden çok çok daha güzel. rengi de ayrıca fethetti eşimi ve beni. ayrıca küçükprens için aldığımız hediye ilk başta çok içime sinmemişti ve names'in aldığı hediyenin fotolarını eşime gösterip "işte böyle kadife bişey almak istiyodum aslında" demiştim. hoş bi tevafuk oldu...

slm kızlaarrr.. bunlar da benim aldıklarım...

daha önce de yazmıştım. herkesin aldığı hediyeler birbirinden güzel. benim gibi dün hediyelerine kavuşan arkadaşlar güle güle kullansın. o hediyeleri alan arkadaşların da yüreğine sağlık. Allah keselerine bereket versin...

aselcim ve safacım siz de en kısa zamanda hediyelerinizi alırsınız inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…