Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

canım beni de ekler misin ... bebişim erkek ... özellikle çekiliştekiler aldığı cicilerin resimlerini diğer topiğe koyarsa o kişinin zevkleri hakkında biraz da olsa bilgi sahibi olabiliriz...

canım beni de ekler misin ... bebişim erkek ... özellikle çekiliştekiler aldığı cicilerin resimlerini diğer topiğe koyarsa o kişinin zevkleri hakkında biraz da olsa bilgi sahibi olabiliriz...

Ekledim canım, hem de neyi var neyi yok öğrenir ona göre alışveriş yaparız dimi mantıklı:lepi:

arkadaşalr yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama
çekiliş listemzide topiğimizde gerçek anlamda aktif olmayan
bebişinin cinsiyeti konusunda bile pek bilgimizin olmadığı hiç sohbet etme imkanı bulamadığımız arkadaşalrımız var.
eğer aktif değillerse kulübe çok girmediklerini düşünüyorum.
bu anlamda adres alıp verme hatta hediyelerin ulaşnması konusunda sorun yaşayabileceğimizi düşünüyorum
belkid e olmıyacak ama böle bi işhtimal yüksek görünüo
listede yer alıcak arkadaşalrın topiğimizde aktif olma şartını getirilmesi gerektiğini düşünüyorum ben.
sonra hiçbir arkadaşımızın madur olmasını istemeyiz.
çünkü birkaç arkadaş hakkında gerçekten hiçbi fikrimiz yok.
sizle rne düşünüyosunuz bilmiyorum.

aynen katılıorum sana canım. aktifolma şartının getirilmesnden yanayım bende..

Denizim çok doğru söyledin....Bende sana katılıyorum
Ben hiç tanımadığım hiç konuşmadığım kişiye hediye nasıl alacağım ki sitede görünmüyor...
Ben KK da normal çekişlere 2 kez girdim orada bile sorun yaşanabiliyor ki ben yaşadım...

umarım böyle bişey olmaz, yoksa sadece madur olan arkadaş değil hepimiz üzülürüz. haklı olabilirsin. ihtimal bile olsa önlemek için bişeyler yapabiliriz. sadece aklıma gelen hani belki çok bişey paylaşmıyodur ama düzenli takip ediyodur o kişiler de topiği. bilemedim...

doğru düşümüşsün canım...en azından bundan sonra paylaşımlara katılabilir ya da kendilerinden bahsedebilirler...

çekiliş derken gene heves ettim artık hediye seçmek istiyorum sizin içiiinnn...
a.s.

İyi düşünmüşsün denizim.Hoş zaten çekiliş zamanı yine bir yoklama gibi yapılır kim gerçekten katılcak ya da vazgeçti diyerek kesinleştiriz.

Evet denizim çok haklı, ben de çekilişe ön ayak olan birisi olarak, kimseyle başkası yüzünden kötü duruma düşmek istemem! Hatta sayfamıza o kadar yeni arkadaş geldi ki son zamanlar da çekiliş duyurusu bile yapmamaya başladım, sadece bilenler gelsin diye.

Peki nasıl bir çare bulabiliriz hanımlar??

Canım en son çekilişi yapmaya bir kaç gün yaparız zaten sürekli katılanlar online oluyor onlar takip eder.En son katılanları belirleyip çekilişimizi yaparız hatta gün verip saat verip online çekiliş yapalım CADIARZU

çekiliş yapma gününü tam belirleyelim .. diyelim ki ekim ayında cuma günü yaptık ..bir onaylama tarih aralığı belirleriz.. o cumadan önceki pazartesiden cumaya kadar; listede olanlar onaylıyorum diye yazsın .. böylece onaylamayanları siler .. çekilişimizi cuma yaparız..

haklısın canım ama ya hepimiz aynı anda müsait olamazsak .. bi tarih aralığında onay vermemiz daha iyi olmaz mı ?

Son düzenleme:
kızlar haklısınız kimse üzülmesin ama küçükprensin dediği gb nasıl olacak aktif olmayanalrı silicek miyiz... ben haftasonları aktif olamıyorum sakın silmeyin beni :CüvCüv:

Kücükprens canım çekiliş tarihini belirle herkes son kez onay versin herkes...
Ki burda birkaç kişi var mesela listede ben 1 kere bile topicte görmedim...
Ama kimseye katılma da diyemeyiz ki...Son bir kez daha herkes onay veriri..
Bu işler biraz da şans kızlar...
Bu arada ne zaman oluyor çekiliş zaman daralıyor

kızlar haklısınız kimse üzülmesin ama küçükprensin dediği gb nasıl olacak aktif olmayanalrı silicek miyiz... ben haftasonları aktif olamıyorum sakın silmeyin beni :CüvCüv:

Bacum sen silinirsen bende giderim :roflol::roflol:
Ya bizhergün buralardayız sonuçta topice hiç girmeyen birkaç kişi var benim baktığım kadarı ile

Ben kasımın ilk haftasından sonra yokum...
Nadiren girerim kızlar...
Bu arada ay unuttum hediye sadece bebeişlere mi yoksa anne ve bebeğe mi alıyorduk ay kusura bakmayın unutkanlığım üzerimde...

ben bu fikri beğendim...

Ben kasımın ilk haftasından sonra yokum...
Nadiren girerim kızlar...
Bu arada ay unuttum hediye sadece bebeişlere mi yoksa anne ve bebeğe mi alıyorduk ay kusura bakmayın unutkanlığım üzerimde...

canım tam net konuşulmadı galiba ama ben hep bebeğe diye düşündüm. zaten limitimizle de ancak bebeğe alınır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…