- Konu Sahibi dilsadddddd
-
aslında normal doğumda 24 saat bırakılmaması gerekiyor.. ilk 24 saat bazı patolojierin zayıfta olsa gelişme ihtimali var bu nedenle gözetim altında tutulması amacıyla ilk 24 saat bırakılmamalı.. sezeryanda da her hastanenenin uygulaması farklı birde neden sezeryan olduğuna göre değişiyor hastanede kalma süresi diye biliyorum.. sezeryan olursanda pijama giyebilirsin canım aslında, belini çok sıkmadığı sürece tabii.. sonuçta pansumanlı olacak.. eğer pijamayla daha çok rahat edilecekse alt kısmı uygun bir parça seçilerek neden kullanılmasın ki
Katılıyorum canım sana sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Aaaayy hemen doğurmak istiyorum ama bütün bu zahmetler olmasın istiyorumsempatiksalakcinni
zahmetsiz rahmet olmaz ki tatlım. korkma ama hiçbiri çekilmeyecek zahmet değil, yeter ki sağlık sorunu olmasın. kırkı çıkana kadar biraz sıkılcaz belki ama sonrası tadından yenmez yani. hele iletişime geçmeye başlayacaklar, göz teması kuracaklar ve gülücükler atacaklar ya inş. işte onlar herşeye değer...ayrıca biz kadınlar bütün bu zahmetlerle başedebilecek kadar güçlüyüz inan ki, erkekler olsa fena çuvallardı...
sen yanınaa fazla alabilirisnnof ya biz en azindan 5gun (normal dogum için) 1haftada sezeryan icin kaliyoruzsempatiksalakcinni
bebek icin gunluk iki takim olmaliymis, bende kendime gunluk bi takim dusunuyorum, ilk iki gun pijama filan alacam, diger gunler icin daha rahat esofman tarzi dusunuyorum, sonucta allah gostermesin bi sorun cikmadikca ilk gunden sonra daha rahat hareket edebiliyoruz, 5gun boyunca uzun uzun yatmayi dusunmuyorum...
bebek icin:
3hastane cikisi
5-6tulum
5-6 citcitli body
corap, sapka eldiven
2havlu
kese
hastaneden cikarken giyecegi bi cikis kiyafeti, ve kalin battaniye
(bakim malzemelerinin hepsini hastane veriyo)
kendim icinde
2takim pijama
3takimda esofman tarzi ev kiyafeti
10tane kilot
5atlet
corap, patik, terlik, yelek..
havlu, tarak, dis macunu fircasi, biraz guzellik malzemeleri:kedi: resimlerde guzel gorulenelim dimi
ayni sekilde pet ve gogus petlerini hastane veriyo
kızlar çantalarımızı hazırlıyoruz da ... giderken ne giyeceğini ayarlayan var mı ... bi elbise falan mı rahat rahat ?? belki de sonradan atmalık bişi mi ? hani en azından ameliyat elbisesi giyinceye kadar ne olacaksa onun içindeyken olacak :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?