Aralık 2010 anneleri hastane çantalarımızı hep birlikte hazırlayalım

cnm ben normal doğum düşündüğm için sancım ne zamn gelirse ozmn gitcm sanırm artık üstmde ne varsa:)

ben de normal doğum düşünüyorum ( inşallah nasip olur) .. ama öyle apar topar bir durum olmuyor ki .. ablamdan biliyorum ... sızlamaları evde geçirdi .. bilmem kaç dakikada bilmem kaç kez ağrıları olunca da yola çıktık ... bundan öncesinde .. duşunu (abdestini ) aldı üstünü bi güzel giydi ... gittik ... bi de kızlar dün annem söyledi bilmiyorum ama ben böyle şeylere inanıyorum ... göbişini ne kadar saklarsan ( yani saklamaya çalışırsan - öyle ulu orta olmayacak şekilde ...) doğumun o kadar rahat geçer dedi .. bilginize...

hmmm o zamn rahat bi elbise olabilir canım. karnım çıkmaya başladığından beri üstüme yapışan bi elbisem var üniformam oldu kendileri:) onu giyebilirim... ya da bol bi eşofman altı üstünede rahat bişe tunik sweet vs...

canım benim, ilk doğumda doktorumun kontrolde daha 3-5 günü var diyip gönderdiği gün aniden suyum gelip de sancılar dakikada 3-5 kere girmeye başlayınca üzerimde ne varsa apar topar gitmiştim doğuma, ne duşu ne abdesti yani...:)

aahhh ahh .. hayallerim .. uçup gidiverdi sanki kaydirigubbakcemile3 hepimiz başka yaşayacağız işte ... Allahım hepimiz bi kurbanı atlatalım da ... yolda bile gelse olur di mi ... taksiye atla git hastaneye ... evden çıkma telaşı bile olmaz haklısın canım siparişle olsa bu işler .. ama kurbandan sonra hepimiz tetikte oluruz gibi geliyor bana....

banada öle geliyor benim kızın başı aşağı döndü baya bi baskı da yapıyor aşağı doğru. çok şükür bebişimin bezini de aldım bi eksik kalmadı çantada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…