merhaba kızlar öncelikler allah bebek isteyen herkese nasip etsinbizde bu ay aşıla yaptırcaz 5 gün ilaç kullandım yarın kontrolüm var bakalım yumurtalar nasıllar ona göre çatlatma iğnesi verecek aşılama günü belirlencek benimde ilk aşılamam olacak hem heycanlıyım hemde korkuyorum ya tutmazsa....
selam angelıc sakın stres yapma en önemlisi moralinin düzgün olması ay yumurtalar büyüdümü ay 5 gun kaldı ay 8 gun kaldı dıye gunde sayma olucağına bırakmaya çalış hakkında hayırlısı olur inş rabbim ol demeden ne yapsak nafile bol bol dua et ve moralini yüksek tut
benım ılk aşılamam tutmadı 2. için ara verdık kıstler vardı şimdi bekliyorum bakalım kısmet artık
ben ıkı defa ılaçla tedavı gordum ıkıncıde kımyasal gebelık oldu sonra iğğnelerle uyarıldı yumurtalar aşılama oldu tutmadı bu ay doğalyolla denedık bakalım belımın aagırması dışında bı sorunum yok inş bebişim tutunuyodur bana oyuzden agrıyodur belım
ben ıkı defa ılaçla tedavı gordum ıkıncıde kımyasal gebelık oldu sonra iğğnelerle uyarıldı yumurtalar aşılama oldu tutmadı bu ay doğalyolla denedık bakalım belımın aagırması dışında bı sorunum yok inş bebişim tutunuyodur bana oyuzden agrıyodur belım
merhaba kızlar
angelic bende sunu söyleyeyim aşılama ağrısız ve basit bir işlem tahmini 3dk falan sürüyor
bu yüzden sakın kendini kasma aşılama esnasında sıkma yani
ben çok fazla stres yapmıştım kasmıştm kendimi belkide o yüzden ulaşamadı spermler
rahat ol pozitif ol caım
selam, aranıza yeni katıldım. bir yıllık evliyim esim ve ben bebegimiz olmasını evlendigimiz günden beri cok istiyoruz. ama henüz olmadı ben bu aşırı istegim yüzünden ilk 6. ayından itibaren doktor muayenelerime basladım. ilk ben muayenelerimi oldum süt hormonum biraz yüksekti o problem ilk ilaclardan sonra çözüldü sonra doktor bir kaç beklemem gerektiğini çok kafama takmamam gerektigini söyledi. birkaç ay daha bekledim sonra özel bir doktor buldum doktorum 3000 küsürüncü bebegi tüp bebekle dünyaya getirten basarılı bir doktor. onunla tanıstıktan sonra esim ve beni aynı anda muayene etti ikimizdede bir sorun yoktu tek şüphem kanallar kaldı dedi ve rahim filmi cekeriz dedi ama ben bekletmedim hemen çektirdim kafamın rahat etmesi cok önemliydi benim icin kanal filmimde de sorun cıkmadı ve sebepsiz hamile kalamayan % 20 lik dilime girdigimizi söyledi. biraz daha bekleyelim dedi bende esime ve doktoruma yeni yıla kadar beklerim ama ocak ayında ilk isim asılama yaptırmak oldugunu söyleyerek yine beklemeye aldım bu isi su anda adetliyim ve bir adet sansım kaldı aralık ayında da adet görürsem dedigim gibi ocakta ilk asılamamı yaptıracağım. bu kadar uzun anlattım belki basınını ağrıttım ama hiç arkadası olmayan bir insanım tek dostum esim onunlada nekadar bu konular paylaşılırki paylaşılsa da kadın olmadıktan sonra ne kadr anlayabilirki. bende artık siz dostlarımı takip etmek ve yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. ben simdiden mutluyum aranızda olmaktan. allah herkese hayırlısını ve en güzelini versin. allaha emanet olun.
çok teşekkür ederim canım, HSG çektirdim onun gibi değilse katlanırım okadarda napalım işin ucundaanne olmak var okadar kısa bi acı önemli değil ama o beklemek yokmu günler aylar gibi geliyo insana daha şimdiden sabırsızlanıyorum :))
merhaba arkadaşlar
bende aralıkta aşılama yaptırıcam ilk kez. benim hikayem şöyle 17 aydır korunmuyoruz ilk 6 ay sonu bütün testler yapıldı bende herşey normal ama eşimin spermiyogramı bayağı kötüydü.nisanda varikosel ameliyatı oldu sayıda ve hareketlilikte artma çok ancak ilk değerler%0 hızlı ileri hareketliydi şimdi%15 yani hala çok yetersiz.dolayısıyla aşılama yoluna girdik. bugün adetimin 4. günü yarın klomen kullanmaya başlıycam.ama bir soru işareti var kafamda doktor 5 gün sabah akşam kullan 13. gün gel dedi bende 13. gün pazara denk geliyo diyince 14.gün gel dedi.yani şimdi geç kalmış olmıycakmıyız ben zaten her ay düzenli olarak 14.gün yumurtluyorum bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen?
kızlar ya sankı ıkı damla gelmış galıba yedım kırmızı kartı
canım pekı senı folıkül takıbıne cagırmadımı benım dr. 2 gunde 3 gunde bır yumurtalıklarıma bakıyodu ne kadar buyudu dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?