kızlar biliyorsunuz ben aralıkta aşılama yaptırdım tutmadı,bu ayı boş geçtim dün ya da bugun hastalanmam lazımdı ama daha görünürde tık yok ki 1 gün önceden lekelenmelerim başlar,hamile olabileceğimi sanmıyorum mucize olur ama aşılamadan sonra kist oldu diye arkadaslar vardı bende şimdi ondan şüpheleniyorum sanırım adette de geçikme yapıyormuş.bu arada dün idrar testi yaptım hiiiiç bişe çıkmadı....
carmen aynı şey benim de başıma gelmişti
aşılama ekimde oldum
kasımda normal denedik
ama kasımda 1 hafta adaetim gecikti eski adet tarihime görre adet oldum yani 13 ünde herzamanki gibi
ama ben aşılama tarihinden saymıştım 37. gün adet oldum 1 hafta gecikti çünkü aşılamada 1 hafta önce gelmişti
eski tarihini baz al
aşılamada 1 hafat erken gelişyior çünkü
hastalandım:)) zatem ben mayısta tüp bebeğe geçecem o yüzden artık tarihmiş aşılamaymış saymicam bişey iyice sinirlerim bozuldu çünkü...
kaç kez aşılama yaptırdın ??
bıraktım artık dedin ya umarım hamile kalırsın
nasılsa tüp yaptırcam diyenlerden normal
yolla hamile kalan çok varr :)
1 kere yaptırdım,son kararım şu şekilde bu ayı boş geçirecem mart,nisanda aşılamaya devam mayısta tüp bebek...normal yoldan kalsam bu zamana kadar kalırdımeşimin değerleri düşük
1 kere yaptırdım,son kararım şu şekilde bu ayı boş geçirecem mart,nisanda aşılamaya devam mayısta tüp bebek...normal yoldan kalsam bu zamana kadar kalırdımeşimin değerleri düşük
merhaba bizde bugün eşimle kaan aydosa gittik eğer ankarada oturuyorsan eşini götür oraya ben tüp bebek için cumaya randevu almıştım elimin değerlerine baktı sayıda problem yok bizim morfolojide sıkıntı var onuda nerleştirmek için farklı yöntemler uygulayacak sperm dnası gibi eşimede ilaç verdi en azından sizi ilk önce tüp ebeğe hazırlayalım dedi gittiğim tüp bebek merkezi ise içimizi kararttı ama kaan hoca mükemmel beşinde problem olan ilk önce bu doktora gitsinnnnnn
kızlar merhaba ilk önce güzel haberi vereyim HAMİLEYİMhatırlarsanız aralık ayında ilk aşılama yapıldı ama tutmadı doktorum bir ay erteleyelim dedi biz bir yıldır korunmuyoduk ve bebek olmuyodu eşimde sperm hareketleri ve spermlerde şekil bozukluğu vardı. Bende kendiliğinden olmaz diye çocuk fikrini kafamdan atmıştım hatta adetim gecikince hamilemiyim diye hiç düşünmedim bile adetim bir hafta gecikince test yaptım düşünün artık ne kadar umutsuz olduğumu.. Ama Allahım bize bi muzice verdi dualarımız kabul etti ve tedavisiz hamile kaldım hatta doktorum bile şaşırdı :)) şuan 6 haftalık hamileyim umudunuzu kaybetmeyin kızlar vakti zamanı gelince elbet olucak... ama benim başka bir sorunum daha çıktı düşük tehlikesi var şimdide o yüzden ilaç kullanıyorum.. hepimiz sağlıkla hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah
canım senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. benimde 31 aralıkta ilk aşılamam yapıldı ama olmadı yarın ikincisi yapılacak benim içinde dua et hamilelerin duası tutarmış.
kızlar merhaba ilk önce güzel haberi vereyim HAMİLEYİMhatırlarsanız aralık ayında ilk aşılama yapıldı ama tutmadı doktorum bir ay erteleyelim dedi biz bir yıldır korunmuyoduk ve bebek olmuyodu eşimde sperm hareketleri ve spermlerde şekil bozukluğu vardı. Bende kendiliğinden olmaz diye çocuk fikrini kafamdan atmıştım hatta adetim gecikince hamilemiyim diye hiç düşünmedim bile adetim bir hafta gecikince test yaptım düşünün artık ne kadar umutsuz olduğumu.. Ama Allahım bize bi muzice verdi dualarımız kabul etti ve tedavisiz hamile kaldım hatta doktorum bile şaşırdı :)) şuan 6 haftalık hamileyim umudunuzu kaybetmeyin kızlar vakti zamanı gelince elbet olucak... ama benim başka bir sorunum daha çıktı düşük tehlikesi var şimdide o yüzden ilaç kullanıyorum.. hepimiz sağlıkla hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah
mrb ceymi. bende ankarada oturuyorum eşimde kaan hocaya gidiyor. yarın aşılamam yapılacak orda. dün bende ordaydım karşılaşmışızdır belki.
ayyyyy süper bir haber bu çok sevindim rabbim tamamına rdirsin inşallah canım bu kadar sorunla kendi kendine hamile kalıyorsun ne güzel allahı bizede nasip eyle tekrar tebrikler
tebrikler angel,c allah tamamına erdirsin
belirtin oldumu anlatır mısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?