Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bugün dr a gittim..3.aşılamaya başlıcaktık..fakat yumrtaları atamamışım.3tane yumrtam olmuştu 2tanesi kalmış..bu ay bişey yapamıcaz..fakat benim elimde ilaçlar fazla kaldı ve bu ilaçlarla tüp bebekde de kullanılıomuşş..acaba bu ilaçlarla bidaki ay tüp bebekmi yaptırsam..dr.2,5 milyar istedi..200 milyonada ekstra gereken ilaçları alıcam...sizce ne yapsam?aşılamamı?tüp bebekmi?

hemem sonuç almak istiyorum diyorsan tüp bebek yaptır canım şansın biraz daha fazla tüp bebekte çünkü

canımn kadar tüp bebek ücretleri ben hiç bilmiorumm..dr.2,5 milyar istedi...bilmiorum yaa...kafam ölee karışlıkki...

canımn kadar tüp bebek ücretleri ben hiç bilmiorumm..dr.2,5 milyar istedi...bilmiorum yaa...kafam ölee karışlıkki...

ayy çok ucuuzzz burda adanada 5500-6000 arası tutuyormuş..seni yanıltmak istemem ama ilaçlar çok pahalı deniyor sanki bir yanlışlık var gibi hani sonra maddi olarak sıkışmayın diye söylüyorum sen hangi şehirde oturuyordun bende mi gelsem acaba??

vallahi gerçekten çok ucuzmuş şimdi bende tüp bebek yaptıracağım için araştırıyorum hatta bir merkezde karar verdim orada ücret 5000 lira ilaçlar dahil değil ilaçlarda 1000-1500 arası tutuyor o yüzden 7000 lira kredi çekeceği bunu için ne yapalım......

slm arkadaslar, 28 aralikta asilamam vardi, bugün kirmizi kart geldi, bu ay ikinci sansimi denicem artik...

27 aralıkta aşılamam vardı ve 10 dk. önce kahverengi lekelenmelerim başladı...sabaha tamamen kırmızıya dönerrrr...bittiii....artık ben bırakıyorum ..5 sene çok zamannn....usandımm...kimseyle konuşamıyorumm...bıktımm..

canım eminim dr. 2,5 milyar ilaç harici sadece işlem ücreti istedi..ilaç parası ayrı benim elimde ilaç kaldı onu kullanacak bide 200 tl lik bi ilaç alıcakmışım ama adını bilmiorum..ankarada oturuorum cnm gel beklerim:)

inanmıorum nie bu kadar uçurum varki arada..bu arada benim gittiğim yerde ssk ile anlaşmalı falan değil..rapor çıkartınca dr parası azalmıo sadece ilaç parası azalıo..ama benim ilacım kaldı aşılmadan..onları kullancaz ben rapor çıkartmıcam..zaten 3 yıllık evli değilim..

ohh çok iyi o zamannn...gürgan klinik diye bir yer varmış nasıl bir yer biliyormusun???
birde burdan ankaraya bir dr. geldi yanlış hatırlamıyorsam ahmet zeki ışık çok iyiydi,belki ona gelecem tüp bebek aşamasında, duymuşluğun var mı??

yok canım dr u tanımıorum..kliniğin adını duydum ama nasıl ,ne kadara yapıolar hiççbilmiorum...ben centrium tüp bebek merkezine gidiorum...amadoktorum asıl ufuk ünv.hastanesinde çalışıo.aşılama ve tüp bebeği orda yapıo..

bende tüp bebeği ankara anatolia tüp bebekde yaptıracağım galiba 3750 alıyorlarmış ilaç hariç bilgilerinize

benimde 27 aralıkta aşılamam yapılmıştı. aşılamam tuttu.fakat değerlerim düşük seyretti hiç düşünmek istemediğim olay başıma geldi dış gebelik yaşıyorum şu an. olsun die uğraştığım şeyin şimdi düşmesini bekliyorum ((

üzülme canim, zaten yeterince yipraniyoruz, birde kendi moralimizi bozmayalim biliyorum zor ama baska caremizmi var?
bende testim negatif ciktiginda hayal kirikligina ugradim, bütün gün yatmak istedim, ama kendimi toparladim, simdi 2. asilamaya baslicam insallah

geçmiş olsun canım, ben şunu öğrendim artık aşılamalarımda; birşeyi çok istememek lazımmış arkadaşım bir olay anlattı ondan sonra herşeyi oluruna bıraktım sıkma canını arkadaşım olacaksa olacak zaten umarım en kısa zamanda bu durumdan kurtulursun

tşk.ederim arkadaşlar.üzülmemeye çalışıyorum. kendiliğinden düşer inş. bunun için bir operasyon geçirme düşüncesi de ayrıca korkutuyor beni. sizlerinde aşılamaları tutar inşallah sağlıklı bir şekilde.benimde 2. aşılamamdı.bir sonraki aşamada tüp bebeğe geçilecekti, bu tutunca doktorum aşılamalarla devam edeceğiz dedi.ama şunun için mutluyum demek ki aşılama tutuyomuş. hayırlısı. allah herkese sağlıklı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin

üzülme canım hayırlısı olsun..Allah yardımcın olsun...seni çok ii anlıoruz biz olsun die uğraşıoruz sonra bu aksiliklerin olması da çok kötüü...ama napalım bizlerinde sınavı buymuş..inşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimize Rabbim sonunda kavuşturcaz bizi...

evet canim bundada bir hayir vardir, ne güzel iste, en azindan tuttugunu ve hamile kalabilecegini gördün... devam et asilamaya ...

cogumuzunki tutmamis bu ayda, insallah ocakta daha güzel haberler aliriz :)

bana moral verdiniz çok tşk ederim. az kaldı biliyorum.dualarımız kabul olacak. birazcık daha sabır diliyorum hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…