kızlar bugün dr a gittim..3.aşılamaya başlıcaktık..fakat yumrtaları atamamışım.3tane yumrtam olmuştu 2tanesi kalmış..bu ay bişey yapamıcaz..fakat benim elimde ilaçlar fazla kaldı ve bu ilaçlarla tüp bebekde de kullanılıomuşş..acaba bu ilaçlarla bidaki ay tüp bebekmi yaptırsam..dr.2,5 milyar istedi..200 milyonada ekstra gereken ilaçları alıcam...sizce ne yapsam?aşılamamı?tüp bebekmi?
canımn kadar tüp bebek ücretleri ben hiç bilmiorumm..dr.2,5 milyar istedi...bilmiorum yaa...kafam ölee karışlıkki...
canımn kadar tüp bebek ücretleri ben hiç bilmiorumm..dr.2,5 milyar istedi...bilmiorum yaa...kafam ölee karışlıkki...
ayy çok ucuuzzz burda adanada 5500-6000 arası tutuyormuş..seni yanıltmak istemem ama ilaçlar çok pahalı deniyor sanki bir yanlışlık var gibi hani sonra maddi olarak sıkışmayın diye söylüyorum sen hangi şehirde oturuyordun bende mi gelsem acaba??
vallahi gerçekten çok ucuzmuş şimdi bende tüp bebek yaptıracağım için araştırıyorum hatta bir merkezde karar verdim orada ücret 5000 lira ilaçlar dahil değil ilaçlarda 1000-1500 arası tutuyor o yüzden 7000 lira kredi çekeceği bunu için ne yapalım......
canım eminim dr. 2,5 milyar ilaç harici sadece işlem ücreti istedi..ilaç parası ayrı benim elimde ilaç kaldı onu kullanacak bide 200 tl lik bi ilaç alıcakmışım ama adını bilmiorum..ankarada oturuorum cnm gel beklerim:)
ohh çok iyi o zamannn...gürgan klinik diye bir yer varmış nasıl bir yer biliyormusun???
birde burdan ankaraya bir dr. geldi yanlış hatırlamıyorsam ahmet zeki ışık çok iyiydi,belki ona gelecem tüp bebek aşamasında, duymuşluğun var mı??
benimde 27 aralıkta aşılamam yapılmıştı. aşılamam tuttu.fakat değerlerim düşük seyretti hiç düşünmek istemediğim olay başıma geldi dış gebelik yaşıyorum şu an. olsun die uğraştığım şeyin şimdi düşmesini bekliyorum((
benimde 27 aralıkta aşılamam yapılmıştı. aşılamam tuttu.fakat değerlerim düşük seyretti hiç düşünmek istemediğim olay başıma geldi dış gebelik yaşıyorum şu an. olsun die uğraştığım şeyin şimdi düşmesini bekliyorum((
tşk.ederim arkadaşlar.üzülmemeye çalışıyorum. kendiliğinden düşer inş. bunun için bir operasyon geçirme düşüncesi de ayrıca korkutuyor beni. sizlerinde aşılamaları tutar inşallah sağlıklı bir şekilde.benimde 2. aşılamamdı.bir sonraki aşamada tüp bebeğe geçilecekti, bu tutunca doktorum aşılamalarla devam edeceğiz dedi.ama şunun için mutluyum demek ki aşılama tutuyomuş. hayırlısı. allah herkese sağlıklı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin
aralık ayında dördüncü aşılamamı yaptırcağım kendimi hazırlıyorum şimdiden aramızda başka benim durumumda olan arkadaşları buraya bekliyorum
listemiz
1)angelic aşılama tarihi 01 aralık test tarihi 14 aralık -bir dahaki sefere inşalah
2 )begümmm aşılama tarihi 06 aralık test tarihi 20 aralık veeee ikinci Hamileimizzzz
3 )carmennn aşılama tarihi 8 aralık -bir dahaki sefere inşallah
4 )suuperisi aşılama tarihi 26 aralık
5 )ceymi aşılama tarihi 20 aralık bir dahaki sefere inşallah
6 )seldayavuzguray aşılama tarihi 15 aralık-bir dahaki sefere inşallah
7 )bitki aşılama tarihi 6 aralık- bir dahaki sefere inşallah
8 )saniye1983 aşılama tarihi 9aralık o artık hamiş
9 )selen_k aşılama tarihi 10 aralık oda artık hamişşş
10 )nurmelek aşılama tarihi 10 aralık
11 )miray15 9-10 aralık aşılama tarihi
12 )aleyna82 aşılama tarihi 13 aralık
13 )alll topiğimizin ilk Hamilesiiii
14 )gulg aşılama tarihi 16 aralık
15 )zorxx aşılama tarihi 22 aralık
16 )ayy aşılama tarihi 20 aralık bir dahaki sefere inşallah
17 )ezgim112 aşılama tarihi 18 aralık test tarihi 31 aralık
18 )sevdalinka06 aşılama tarihi 24 aralık bir dahaki sefere inşallah
19 )deste 8 asilama tarihi 18 aralik-bir dahaki sefere inşallah
20 )aylin25 aşılama tarihi 6 ocak test tarihi 20 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?