Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Boşa mı vakit kaybediyoruz aşılamayla acaba orana baksanıza,çok azzz...

insallah bosa degildir canim , ama özellikle aralikta sayilar cok düsük maalesef, daha listede bir sürü kisinin adida yok , ama bu sene hamile kalacagim buna cok inaniyorum, hic böyle bu isin pesine düsmemistim, allah bir kapi acacak insallah, sizde öyle inanin ...

herkese merhaba ilk defa yazıyorum her bilgiyi bu siteden aldım baytlıyorum ben ocak 8 de ilk aşılamamı yaptırdım bu gün 9. gün test yaptım ama negatif çıktı çok kötü oldum benim gibi 9. gün test yapıp negatif olan sonradan gebe kalan varsa lütfen yazsın biraz umuda ihtiyacım var

canım biraz erken yapmışsın 12. gün yap istersen

ceymi sen ne yaptın
aşılaman ne alemde ?
ben perşembe 20 ocak yani 3. ve sonuncu aşılamamı yaptıracağım

slm
testi kan testi mi yaptın yoksa idrar mı?
Gerçi kan testinde bile en erken aşılmanın 12. günü çıkıyo diye biliyorum

BEN DE 3. AŞILAMI YAPTIRACAĞIM 20 ocakta
aylar geçip gidiyor daha dün ekimde 1. aşılamamdı
bence de tüp bebeğe geç zaman kaybetme
kaç yıldır istiyorsun bebk
ben 16 aydır istiyorum 1yıl 4 ay gibi
bazaen acaba bende aaaaaa çift çizgi deyip şok olacakmıyım diye soruyorum kendime ne zormuş sorun da yok olsa ona göre beklersin
çok ta stres yapmıyorum ama
insan ister istemz bekleme sürecinde acaba diye umutlanıyor azcık sitres oluyor
bakalım artıkk

tüp bebek raporu çıkarmak zaman alıyormu
bide çok zaman gerelimi ben ankarada yaptırım yaptırsam boluya 2 saat
çalışıyorumda kaç günü gidiyor o aşamada

arkadaslar size birsey sormak istiyorum, ben simdi 2. asilamayi denicem, tutmazsa aceba direk tüp bebeke mi gecsem diyorum, bir yandanda düsünüyorum , allahima sükür bir evladim var, bu yola bas vurayim mi yoksa birakayimi diye, cok tereddüt ediyorum, öteki taraftanda, 32 yasima gircem bu sene, oglumun tek cocuk olarak kalmasini da istemiyorum, ne yapcam sasirdim kaldim ya, birde saglik riski var tabiki.....

benim 1.5 yıl olacak uğraşalı ama nasip işte tek tesellim bir kızımın olması allah sanada nasip eylesin canım sende mi ankaradasın?

benim 1.5 yıl olacak uğraşalı ama nasip işte tek tesellim bir kızımın olması allah sanada nasip eylesin canım sende mi ankaradasın?

ayy ne güzel senin tesellin varmış psikojini rahat tutarsan olur bence allahtan
ben ankarada değilim boludayım ailem ankarada

Son düzenleme:
1 tane evladı olan arkadasların neden hemen tüp bebek düşündüğünü anlayamıyorum,bence zamana bırakın çok istiyorsanız aşılamalara devam edin ama hemen tüp bebek düşünmeyin derim ben...

kızlar biliyorsunuz ben aralıkta aşılama yaptırdım tutmadı,bu ayı boş geçtim dün ya da bugun hastalanmam lazımdı ama daha görünürde tık yok ki 1 gün önceden lekelenmelerim başlar,hamile olabileceğimi sanmıyorum mucize olur ama aşılamadan sonra kist oldu diye arkadaslar vardı bende şimdi ondan şüpheleniyorum sanırım adette de geçikme yapıyormuş.bu arada dün idrar testi yaptım hiiiiç bişe çıkmadı....

1 tane evladı olan arkadasların neden hemen tüp bebek düşündüğünü anlayamıyorum,bence zamana bırakın çok istiyorsanız aşılamalara devam edin ama hemen tüp bebek düşünmeyin derim ben...

aşılamada oran düşük tüp bebekte ise oran yüksek zaten benim birinci çocuğumda aşılamayla olmuştu o yüzden sonraki aşılamalar tutmatınca mecburen tüp bebek yaptıracağım aşılamayla uğraşmak istemiyorum yıpratıyor negatif sonuç

eevet anlıyorum haklısın tabii,ben bir kere hamile kalabilsem sağsalim dünyaya getirebilsem bebeğimi 2.si için olursa olur olmazsa olmaz derim heralde ama başa gelmeden de anlamıyoruz heralde...

eevet anlıyorum haklısın tabii,ben bir kere hamile kalabilsem sağsalim dünyaya getirebilsem bebeğimi 2.si için olursa olur olmazsa olmaz derim heralde ama başa gelmeden de anlamıyoruz heralde...

inan tekrar çocuk istiyorsun ve aynı şeyleri yine yaşıyorsun bizim çocuklarımız çok kıymetli inan o yüzden çok istiyoruz

inan tekrar çocuk istiyorsun ve aynı şeyleri yine yaşıyorsun bizim çocuklarımız çok kıymetli inan o yüzden çok istiyoruz

evet katiliyorum aynen öyle oluyor, ilk cocuk gibi istiyorsun, zamana fazla birakamiyorsun, rastgele tutarsa tutsun gibilerden olmuyor, cözüm ariyorsun , cünkü 35 yastan sonra risk basliyor, 32 gircem bu sene ve endometriozis var, 5 senedirde olmuyor. tabi allah taktir ederse 2. evladimi istiyorum ama yinede kendimi teselli ediyorum napim buna sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…