cogumuzunki tutmamis bu ayda, insallah ocakta daha güzel haberler aliriz :)
Boşa mı vakit kaybediyoruz aşılamayla acaba orana baksanıza,çok azzz...
Boşa mı vakit kaybediyoruz aşılamayla acaba orana baksanıza,çok azzz...
allah' ın hakkı 3 tür
ben bu ay 3. yü yaptıracağım sonra yaptırmayı düşünmüyoruum olsa ollurdu
herkese merhaba ilk defa yazıyorum her bilgiyi bu siteden aldım baytlıyorum ben ocak 8 de ilk aşılamamı yaptırdım bu gün 9. gün test yaptım ama negatif çıktı çok kötü oldum benim gibi 9. gün test yapıp negatif olan sonradan gebe kalan varsa lütfen yazsın biraz umuda ihtiyacım var
herkese merhaba ilk defa yazıyorum her bilgiyi bu siteden aldım baytlıyorum ben ocak 8 de ilk aşılamamı yaptırdım bu gün 9. gün test yaptım ama negatif çıktı çok kötü oldum benim gibi 9. gün test yapıp negatif olan sonradan gebe kalan varsa lütfen yazsın biraz umuda ihtiyacım var
ceymi sen ne yaptın
aşılaman ne alemde ?
ben perşembe 20 ocak yani 3. ve sonuncu aşılamamı yaptıracağım
BEN DE 3. AŞILAMI YAPTIRACAĞIM 20 ocakta
aylar geçip gidiyor daha dün ekimde 1. aşılamamdı
bence de tüp bebeğe geç zaman kaybetme
kaç yıldır istiyorsun bebk
ben 16 aydır istiyorum 1yıl 4 ay gibi
bazaen acaba bende aaaaaa çift çizgi deyip şok olacakmıyım diye soruyorum kendime ne zormuş sorun da yok olsa ona göre beklersin
çok ta stres yapmıyorum ama
insan ister istemz bekleme sürecinde acaba diye umutlanıyor azcık sitres oluyor
bakalım artıkk
benim 1.5 yıl olacak uğraşalı ama nasip işte tek tesellim bir kızımın olması allah sanada nasip eylesin canım sende mi ankaradasın?
1 tane evladı olan arkadasların neden hemen tüp bebek düşündüğünü anlayamıyorum,bence zamana bırakın çok istiyorsanız aşılamalara devam edin ama hemen tüp bebek düşünmeyin derim ben...
aşılamada oran düşük tüp bebekte ise oran yüksek zaten benim birinci çocuğumda aşılamayla olmuştu o yüzden sonraki aşılamalar tutmatınca mecburen tüp bebek yaptıracağım aşılamayla uğraşmak istemiyorum yıpratıyor negatif sonuç
eevet anlıyorum haklısın tabii,ben bir kere hamile kalabilsem sağsalim dünyaya getirebilsem bebeğimi 2.si için olursa olur olmazsa olmaz derim heralde ama başa gelmeden de anlamıyoruz heralde...
inan tekrar çocuk istiyorsun ve aynı şeyleri yine yaşıyorsun bizim çocuklarımız çok kıymetli inan o yüzden çok istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?