Merhaba kızlarrrrr=))))
bende yeni hamişler arasına katılanlardanım ve çok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin ve tabiki bebekelrimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin,2012 aralık sonuna doğru doğumum gerçekleşecek ,benimle aynı zamanda doğum yapacak arkadaşlarla fikir alışverişi yapalım istiyorummmm
Bende 5+1 im cok mutluyum yarin doktora gidicez bakalim bu topik cok guzel olmus ya konusalim tabi mesela beslenmemize dikkat ediyormuyuz ben hergun 2 bardak soya sutu icmeye calisiyorum yani ne kadar dogru yapiyorum bilmiyorum normal sutmu icmem lazim ben soya sutunun daha saglikli olduunu duydum iki tane ceviz ve iki tane findik yiyorum her sabah. Ve ben hep kansizdim oyuzden uzum pekmezi icmeye calisiyorum sizler neyapiyosunux kizlar hadi bakalim anlatalim paylasal
cnm bende 1 bardak sütümü içiyorum mutlaka.sabahları haşlanmış yumurta ve peynir yemeye özen gösteriyorum ki yumurta ve süt hiç sevmem.sebze ağırlıklı çok besleniyorum birde onun dışında yaptığım bişey yok
Canim bir bardak sut az degilmi biraz fazla icmeye calis bencee yada bir kase yogurt
Hadi yaa, gözünüz aydin, ben hala nekadarlik oldugunu bilmiyorum, bence 4 ve 5 hafta arasi.. haftaya persembe gunu dogum uzmanina gidecem, ama hemen echo cekmezler.. burda cok gec yapiyorlar..merhabalar cnm babyke bende 5 haftalık hamileyim daha dün öğrendim çok şaşkınım ama mutluyum
Hadi yaa, gözünüz aydin, ben hala nekadarlik oldugunu bilmiyorum, bence 4 ve 5 hafta arasi.. haftaya persembe gunu dogum uzmanina gidecem, ama hemen echo cekmezler.. burda cok gec yapiyorlar..
Nasil hissediyorsun kendini, acayip bi duygu dimi, insan inanmiyor?
sağol tatlım ben dün kan testi yaptırdım 5-6 haftalık arası çıktı.walla çok değişik hissediyorum gerçektende acayip şaşkın ne bileyim yani içim kıpır kpır ya hala inanamıyorum.sana bişi söyleyimmi cnm benim üçüncü hamileliğim 2 tane oğluşum var senin ilk galiba?ama yinede ben çok heyecanlıyım sanki ilk hamişliğim gibi
Hadi ya, ne güzel vallaha.. Sence simdi ne olurKizmi erkekmi
Merhaba, benim bebişin de muhtemel doğum tarihinin 13 Aralık 2012 olacağını söyledi doktor...
Midem bulantım henüz olmadı, sadece bolca uyku hali,kokulara karşı hassasiyet(özellikle ağır, baharatlı parfümler) ve tuvalet sorunu var... Protein, sebze ve süt ürünleri ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, azar azar ama sık sık yiyorum.. Tuhaftır önceden tatlılara hiç dayanamazken hiç mi hiç tatlı istemiyo canım... Deli gibi peynir tüketiyorum :) Bol bol su içmeye, her gün en az yarım saat yürüyüş yapmaya dikkat ediyorum...
yürüyüş için daha çok erken değilmi..bence sık sık dinlenmeye calış ki bebiş tutunsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?