canimm, insallah bebegini saglikla kucagina alirsin ve butun bu sikintilari yasamamisa donersin..Canım bunlar herkesin başına geliyor Rabbim görüyor o insanları biz havale ediyoruz bizi bizden iyi bilen Rabbimiz bizi bu şekilde imtihan ediyor onları nasıl imtihanedeceklerini biliyorlarmi benimde kayinvalidemin 6 yıl çocuğu olmamış şimdi 7 tane. Hiç abartısiz benim evliliğimizin ikinci ayından beri aramaya başladı birsey varmı diye bu çile 4.5yil bu şekilde devam etti eşim hernekadar en sonunda benimde annesinin de hakkından gelemeyince ortalığı yatıştırmak için sıkıntı bende dedi ve oğlun da sıkıntıolduğunu duyunca sonra sormadi (üstelik sıkıntı onda yoktu ) ve tup bebek sürecinde 17 gün onda kaldım istanbuldayaşamadım için en sonunda bir aksam kendimi balkondan atayım kurtulayim dedim eşim girdi devreye yine ona haber verdim . Ve transfer oldu bitti telefonla dk başı o kadar arıyor ki ne oldu oldu mu olmadım i olacak mı milyon soru en sonunda Memorialin kantin girişinde eşimle bir tartışma sonra aksama kadar en güzel günde kusustuk... ve suan12+0 oldum inşallah birgün arama yok geçen hafta hiç aramadı bir kere bile aramadi oğlunu arıyor bende ona evde değilim dedirtiyor um eltime görümceme aratıp Havadıs aldırıyor gecen hafta full yattim kotu idim lekelere kan gelmesi sebebi benim yine yok is mi yaptı n yok yordu mu yok bu saatten sonra intihar olurmuş gibi aramalar . Ama gerçekten sabır ediyorum hiç ağzı mi açmiyorum sadece ilk zamanlar kayinvalidemin dedim o kadar sorunca bunalmistim anne niye bu kadar sıkıntı yapıyorsun senin 6 yıl olmamış benim daha altı olmadı olur gelin kaynana toprağında olurmuş dedim hemen sustu sizin de kafanın izi sisirdim hakkınızı helal edin.
cnm asim.pzaman iki kutu vitamin aldigini hatirliyprum.1 ay kadardddi sanirimsagol canım tesekkr ederım. ılk tedavınızde ne kadar kullandınz pekı. benım esım sıgara kullanıodu bırak uc ay vıtamınle deneyın olmazsa gelın dedıler
bız bosuna mı beklıyoruz acaba ya. yarıyıl tatılım var bı tek baska tatıl de yok tup bebek yaptrmam ıcın
Amin cnm sağolasıncanimm, insallah bebegini saglikla kucagina alirsin ve butun bu sikintilari yasamamisa donersin..
Neyse hayırlısı inşallah cnm ben artık hiç kafaya takmiyorum ne yaparsa yapsın isterse oğlu ile saatlerce hergün konuşsun Ümrumda degil. Sadece esimin annesi onun için saygı duyarım mrhb mrhb ... sende kafaya takma boşuna kendimizi uzuyoruzamannn Allahimm bizden bahsediyosunn sanki ahahahaaynisini yaptim bende goturmefim.kendimleee esim calusip yalniz gidip geliodum ilk tedawide hergun gelioduu herkes esiyle yalnizz bizse kaynana aramizda oturuyodu cok sikiliodum ben opuya girice ordako bi arkadas siz kaynanasimsnz demiss oda ewt demiss ben cikinca bisilermi dedin kiza bana bole dedi yok ne dicem tanimam etmem tahmin etmistir dedim bigunde hemsirle tartiar bagris cagris hemsirem agzina geleni soledi ama bidada goturmedim
aynennn pyle cnmmm suan cok rahatimmm ama kesinliklee tel yasakk sebebim.oldu benim hergun bizde zaten gerek yokNeyse hayırlısı inşallah cnm ben artık hiç kafaya takmiyorum ne yaparsa yapsın isterse oğlu ile saatlerce hergün konuşsun Ümrumda degil. Sadece esimin annesi onun için saygı duyarım mrhb mrhb ... sende kafaya takma boşuna kendimizi uzuyoruz
aynennn pyle cnmmm suan cok rahatimmm ama kesinliklee tel yasakk sebebim.oldu benim hergun bizde zaten gerek yok
Kizz bu kayinvlidlr hep mi ayni olur bnmkide ayni kndisi ank bn ist oldgm icin annedir die arayip hersydn haberdar ediodum mger bn kapatnca direk olunu arayp teyit ettiruomus esinde annm uzulmesn die hersyi anlatmioms gecen tuttrdu iptal edin tedavuyi die o biyandn gorumcem biandan bzimkiler bitkilere takmislr kafayi illa onlari kllann dyp duruolr gecende gecmis karsima ozlemm senin annende gec dogurmustu acaba sorun sende olmasin dio annem 6 aylk evliyken hamile kalmis bu arada bnde dedim hersey raporlu ispatli bnm bi sorunm olsa yureklilikle solerdim allahtan gelene boynm kildan ince ama bu drdiklerin yuzndn isyan ediosun ve umarim acisini cekersin dedimm ohhhhaynennn pyle cnmmm suan cok rahatimmm ama kesinliklee tel yasakk sebebim.oldu benim hergun bizde zaten gerek yok
Aman kızlar nedir bu kayınvalidenler yaa ben soyletmedim eşime kimse bilmiyor zaten gurbetteyiz sorun olmuyor şükürKizz bu kayinvlidlr hep mi ayni olur bnmkide ayni kndisi ank bn ist oldgm icin annedir die arayip hersydn haberdar ediodum mger bn kapatnca direk olunu arayp teyit ettiruomus esinde annm uzulmesn die hersyi anlatmioms gecen tuttrdu iptal edin tedavuyi die o biyandn gorumcem biandan bzimkiler bitkilere takmislr kafayi illa onlari kllann dyp duruolr gecende gecmis karsima ozlemm senin annende gec dogurmustu acaba sorun sende olmasin dio annem 6 aylk evliyken hamile kalmis bu arada bnde dedim hersey raporlu ispatli bnm bi sorunm olsa yureklilikle solerdim allahtan gelene boynm kildan ince ama bu drdiklerin yuzndn isyan ediosun ve umarim acisini cekersin dedimm ohhhh
hepsi ayni cnm amannn bu ne yaaa suan yine geldi oturyo.karsimdaKizz bu kayinvlidlr hep mi ayni olur bnmkide ayni kndisi ank bn ist oldgm icin annedir die arayip hersydn haberdar ediodum mger bn kapatnca direk olunu arayp teyit ettiruomus esinde annm uzulmesn die hersyi anlatmioms gecen tuttrdu iptal edin tedavuyi die o biyandn gorumcem biandan bzimkiler bitkilere takmislr kafayi illa onlari kllann dyp duruolr gecende gecmis karsima ozlemm senin annende gec dogurmustu acaba sorun sende olmasin dio annem 6 aylk evliyken hamile kalmis bu arada bnde dedim hersey raporlu ispatli bnm bi sorunm olsa yureklilikle solerdim allahtan gelene boynm kildan ince ama bu drdiklerin yuzndn isyan ediosun ve umarim acisini cekersin dedimm ohhhh
Hayyyy allahimm yaaa nese vanim sirit sen sirit relax ol takma bebeklerini dusunhepsi ayni cnm amannn bu ne yaaa suan yine geldi oturyo.karsimda
Aslinda anlamaya calismio deilim onlari ama dozunu asiyolar bazi seylerin bunlar hep gerikafaliliktan aslinda yoksa bnm kayinbldmde bana karsi iyidir tabi bi oglu kadr olmasamda bnide sever ama bu konuda fazla soz sahibi ve fazla olayin icinde en azindan o oyle sanioBenim transferim olalı 8 gün oldu, cumartesi günü test günüm. Kayınvalidelere dair yazılanları okuyunca hem çok üzüldüm hem de iyi ki söylememişiz dedim. Biz 6 aylık evliyiz ve evliliğimizin ilk aylarında sorunum adet düzensizliği ile ortaya çıktı. Eşimle ve doktorumla uzun uzun konuştuktan sonra ne benim ne de eşimin ailesine bir şey söylememeye karar verdik. İyi ki de öyle yapmışız demek ki en melek görünen kayınvalide dahi bir yerden sonra balataları sıyırıyor. Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.
oyle oylee cay iciyokkk ahahaHayyyy allahimm yaaa nese vanim sirit sen sirit relax ol takma bebeklerini dusun
Aslinda anlamaya calismio deilim onlari ama dozunu asiyolar bazi seylerin bunlar hep gerikafaliliktan aslinda yoksa bnm kayinbldmde bana karsi iyidir tabi bi oglu kadr olmasamda bnide sever ama bu konuda fazla soz sahibi ve fazla olayin icinde en azindan o oyle sanioonemli olan eslerimiz kizlar haaa gayret az kaldi biz nelre dayandik canim sanada hayirli olsun guzel hebrlini beklioruz
kızlar kızlar can arkadaşlarım doktorum aradı 10 tane döllenmiş yumurtamın 6 tanesinin çok güzel olduğunu söyledi inanamadım yarın muhtemelen 6 tanesinin yarın büyüyk bi ihtimal pgtye gideceğini söyledi şuam mutluluktan ağlıyorum inşallah sağlıklı çıkar kızlar dualarınıza ihtiyacım var nolur eksik etmeyin ben hepimiz için dua ediyorum.. hatta doktoruma dedim eğer bu olmazsa bidakine naparız diye sorduğumda bana ben bidakini düşünmek istemiyorum başaracağız inşallah dedi
Hayırı olsun ne güzel haber içini ferah tut güzel olur Allah'ın izniyle
tesekkur ederim arkadasim :) ben aslinda vergi denetmeniyim. yani, esas isim fotografcilik degil. ama, 1 yildir ugrasiyorum profesyonel fotografcilikla. makine aldim, kurs aldim ve basladim cekmeye :)
fureyya'ya ben de bayilmistim!! adi aylin'i de yillar once okuyup begenmistim :) sabahattin ali, en sevdigim romanci diyebilirim sanirim. bazi kitaplarini iki kez okuyorum hatta :) kuyucakli yusuf'tan sonra haruki murakami'nin 'sahilde kafka'sina baslayacam. inanilmaz iyi yorumlar var yazar ve kitap hakkinda. hatta, modern cagin tolstoy'u diyorlar.
okuduktan sonra seninle paylasirim dusuncelerimi :) 'bu mulkun kadin sultanlari'ni begenirsen siradaki kitabim da o olsun o zaman :) ben de severim otobiyografi okumayi cunku.
sen ogretmendin di mi arkadasim?
evet Türk gibi olmuyor benim de burda arkadaşlarım çoğunlukla İtalyan ve İspanyol, ama bir iki Türk de var en azındanevet canimm, insallah benim de tsh inmis olur ve ayni anda baslariz! ben de inanilmaz heyecanliyimm!! :) :) insallah hamile doneriiz :) :) birbirimizi takip ederiz buradan. merkezine karar verdin mi arkadasim? bir ara tam emin degildin sanirim. sen nasil vakit geciriyorsun? almanca ogrenebildin mi? benim burada 2 arkadasim var. onlar da turk degil. biri amerikali, biri cinli :) cok iyi kizlar ama turk gibi olmuyor tabi arkadaslik.
ay canım ya, Allah korusun intihar ne demek, ama insan kendini bile gözden çıkaracak kadar bunalıyor bazen, ama sakın bir daha seni bu kadar bunaltmalsrına izin verme arkadaşım,Canım bunlar herkesin başına geliyor Rabbim görüyor o insanları biz havale ediyoruz bizi bizden iyi bilen Rabbimiz bizi bu şekilde imtihan ediyor onları nasıl imtihanedeceklerini biliyorlarmi benimde kayinvalidemin 6 yıl çocuğu olmamış şimdi 7 tane. Hiç abartısiz benim evliliğimizin ikinci ayından beri aramaya başladı birsey varmı diye bu çile 4.5yil bu şekilde devam etti eşim hernekadar en sonunda benimde annesinin de hakkından gelemeyince ortalığı yatıştırmak için sıkıntı bende dedi ve oğlun da sıkıntıolduğunu duyunca sonra sormadi (üstelik sıkıntı onda yoktu ) ve tup bebek sürecinde 17 gün onda kaldım istanbuldayaşamadım için en sonunda bir aksam kendimi balkondan atayım kurtulayim dedim eşim girdi devreye yine ona haber verdim . Ve transfer oldu bitti telefonla dk başı o kadar arıyor ki ne oldu oldu mu olmadım i olacak mı milyon soru en sonunda Memorialin kantin girişinde eşimle bir tartışma sonra aksama kadar en güzel günde kusustuk... ve suan12+0 oldum inşallah birgün arama yok geçen hafta hiç aramadı bir kere bile aramadi oğlunu arıyor bende ona evde değilim dedirtiyor um eltime görümceme aratıp Havadıs aldırıyor gecen hafta full yattim kotu idim lekelere kan gelmesi sebebi benim yine yok is mi yaptı n yok yordu mu yok bu saatten sonra intihar olurmuş gibi aramalar . Ama gerçekten sabır ediyorum hiç ağzı mi açmiyorum sadece ilk zamanlar kayinvalidemin dedim o kadar sorunca bunalmistim anne niye bu kadar sıkıntı yapıyorsun senin 6 yıl olmamış benim daha altı olmadı olur gelin kaynana toprağında olurmuş dedim hemen sustu sizin de kafanın izi sisirdim hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?