ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

kız iğraa maşallah hep buralardasın ana bizim arkadişler genelde kaçak takılıyo in cin top oynuyo
Canım sorma, bana kalsa hep buralarda olcam ama eşim biraz kızıyor, buralarda gezerek çok heyecan yaptığımı düşünüyor, burda takılsamda takılmasamda heyecanlıyım aslında, ama daha tedaviye başlamama 20 gün var, biraz kafamı dağıtayım diye kitaplara vurdum kendimi, deli gibi okuyorum, çok sık misafir ağırlıyorum gündüzleri de arkadaşlarla geziyorum, yoksa vakit hiç geçmiyor,
Ya ben daha tedaviye başlamadan çok heyecanlıyım, başlayınca ne hale gelcem acaba. Ama en etkili kafa dağıtma yöntemi kitap okumak, acayip iyi geliyor başka dünyalara giriyorum, günde 200-300 sayfa okuyorum neredeyse.
Daha tedavşye başlamama çok var yaa ama Türkiye'ye gelmeme 12 gün var, bu da ayrı bir heyecan

oyyy heycan hat safada desene bende dünden beri telaşlıyım bakalım embriyoların hali ne olcak pgt den ne çıkacak aslında kitap okumak iyi bir fikir bende yarın başlayım bari armızda bnm eşimde kk yı çok okuyosun stres oluyosun biraz bu kadınlar k.bakmasan diyo ama napam duramıyorum işte

senn solee cnmm is yok.guc yok 7/24 uzan az dolann bi hafta var test gunune ne edem.ben hee oyalaniom burasida iyi gelio hani
canım 3 gün yattıktan sonra kalkabilirsin diye biliyorum ben, çok yatmak da iyi değil diye okudum, rahimde kan dolaşımının olması için biraz hareket lazımmış, yani ağır işler yapmadan çok yorulmadan normal hayata dönülebilir diyor drlar, senin dr ne dedi?

kizlaarr, esler hep ayni mi ne? :) benim esim de birak artik, ne zaman baksam kk'desin diyor. kendimi strese sokup, heyecanlandirdigimi dusunuyor. oysa ki bana o kadar iyi geliyor ki anlatamam. strese girmiyorum. tam tersine hepiniz bana moral oluyorsunuz. dertlerimi paylasiyorum, dinliyorsunuz, destek oluyorsunuz.bu yolda yalniz olmadigimi bilmek bana guc veriyor. hepiniz cook sagolun !!

ben de cok kitap okuyorum bi de fotograf cekiyorum bol bol. kendimi rahatlatacak, kafami dagitacak seylerle mesgul olmaya calisiyorum. mesela su an sabahattin ali'nin kuyucakli yusuf'unu okuyorum. cook guzel. tavsiye ederim canlar :)

aynen canım anlatamıyorum eşime, burda benim gibi arkadaşlarla dertleşiyorum iyi gelşyor çok şey öğrenşyorum falan diyorum ama adam inatçı bacım tutturdumu tutturuyor onun yanında çok girmemeye çalışıyorum bende, ama çoğumlukla yazmasamda sık sık girip okuyorum, aslında benim gibi olan arkadaşlarda öyle yapıyor olabilir. Biz daha tedaviye aktif olarak başlamadığımız için çok paylaşacak bişeyimiz olmuyor, genelde sizi takip ediyoruz sadece.

kizlar benim de tedavime daha 20 gun var. o da eger tsh'm dusmus olursa. yoksa, ne zaman duserse o zaman baslicaz. insallah bir an once duser de tedavime de bir an once baslarim hayirlisiyla.
ama, tr biletimi aldim. 14 aralik'ta ist'dayim insallah. cook heyecanliyim ben de!! Merserayy , canim seninle ayni tarihlerde tr'de olacaz ne guzel :)

ben de bi dizi izledim, yatmadan gelip size bakkim dedim :) iyi geceler canimm :)
gunesatescim hangi diziyi izliyorsun? bir ara bende şzliyodum internetten, The Mentalist' i bitirdim, 6 sezonu 3 ayda bitirdim
how I met your mother'a başladım ama sarmadı bıraktım,
valla en iyisi kitap okumak, ilginizi çeken konularda kitaplar okumanızı tavsiye ederim arkadşlar valla iyi geliyor, özellikle transferi olmuş beklemede olanlara tavsiye ediyorum, kafandan alıp götürüyor herşeyi

evet canım arkadaşım, bende 12 aralıkta Ankara'ya inşyorum kısmetse. senle tüm sürecimiz aynı gidecek inşallah, senin dr randevun 15'indeydi (nasıl hafızam ama) benim drla randevum aynı gün yami 15'inde. Allahtan bir aksilik olmazsa o hafta sonu da (20 aralık gibi) beraber tedaviye başlıyoruz senle, Hadi inşallah,
ay çok heyecanlıyım ben

mersaray gunesates her şey yolunda giderde evlerinize meleklerinizle dönersiniz inşallah
ah canım arkadaşım ağzın bal yesin emi! kucağın bebişle dolsun emi!
inşallah canım inşallah, canım ben özellikle seni takip ediyorum biliyosun, aynı drla yedaviye başlayacağım için. Canım Allah güzel sonuçlarla sevindirsin inşallah

oyle tabi cnm hani lafin gelisi iste normal hayatin agir versiyonunu yasiyorum suan 3 gun yattim zati bugun 4. gunum dolaniyodum zaten surekli bugun hafiften yemek yaoio bulasik yikadim :)

canım ne gğzel bir hobin var, profesyonel fotoğrafçımısın yoksa? acayip incelikli bir uğraş, tebrikler.
Kuyucaklı Yusuf'u yıllar önce okumuştum evet çk gğzel bir kitaptı. bende şimdi "bu mülkün kadın sultanları" diye bir kitap var, onu okuyorum, ama roman değil araştırma kitabı, o yüzden ağır gidiyor, padişahların eşleri hakkında. Ama asıl beni kaptırıp götüren Ayşe Kulin'in "Füreyya" kitabı, çok güzel gerçekten, bu kadının "Adı Aylin" adlı kitabını da çok beğenmiştim, otobiyografik romanlara bayılıyorum zaten, bir insanın hayatını bütünüyle görebilmek hayat adına öğretici oluyor aslnda

oyle tabi cnm hani lafin gelisi iste normal hayatin agir versiyonunu yasiyorum suan 3 gun yattim zati bugun 4. gunum dolaniyodum zaten surekli bugun hafiften yemek yaoio bulasik yikadim :)
kolay gelsin iqracım, canım valla asıl mesele transferden sonra sahırla bekleyebilmek bence. baksana benim halime daha tedaviye 20 gün var, heyecan dorukta.
ama gerçekten sizin sonuçları da büyük bir merakla ve heyecanla bekliyorum, Rabbim kısmet eder inşallah

aynen pyle cnm heyecan yapma cnm tadini cikar bu gunlerinin daha bebislerini alcan 2 hafta agir versiyon olcan sonrasi 9 ay daha oyle gececek ins tadini cikar gez toz valla hepimiz pespese hamis olcaz ins tedawin hayirlara gelsinn Allah buyuk

aynen pyle cnm heyecan yapma cnm tadini cikar bu gunlerinin daha bebislerini alcan 2 hafta agir versiyon olcan sonrasi 9 ay daha oyle gececek ins tadini cikar gez toz valla hepimiz pespese hamis olcaz ins tedawin hayirlara gelsinn Allah buyuk
canım ne kadar güzel şeyler yazdın duaların için sağol Allah kabul etsin ağzından çıkanları inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…