ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Valla canm dun doktormn verdigi ilaclar hemen kesti nasil rahatladim anlatamm insallah bugunler gecick guzel gunler gelicek korku yerini heyecana birakicak rabbim yuzumuzu guldurecek insallah canim

canim, ben mentalist'i ben de cok severek izlemistim :) ben de breaking bad'i izliyorum. cok begendim! tavsiye ederim! :) eger polisiye seversen fargo var bak onu da cok begenerek izleyip bitirdim :) bi dee walking dead izliyorum. inanilmaz heyecanli. imdb puanlari hep yuksek. bi bak canim, hangisi sararsa :)

Gunaydinnnn kizlarrrr sonunda iple cektigimiz yolunu gozledigimiz gozumuzu yollarda birakan aralik ayi geldi umarim hepimize sans ve ugur getirir bu ayi hepimz mutlulkla hatirlariz dun aksam bir erkek bir kadin vardi izleyen varmi ben cok begendim valla hem guldm hem agladim alak bullak bir durumdayim bu nasil bir psikolojdir yaavvv

evet canimm, insallah benim de tsh inmis olur ve ayni anda baslariz! ben de inanilmaz heyecanliyimm!! :) :) insallah hamile doneriiz :) :) birbirimizi takip ederiz buradan. merkezine karar verdin mi arkadasim? bir ara tam emin degildin sanirim. sen nasil vakit geciriyorsun? almanca ogrenebildin mi? benim burada 2 arkadasim var. onlar da turk degil. biri amerikali, biri cinli :) cok iyi kizlar ama turk gibi olmuyor tabi arkadaslik.

tesekkur ederim arkadasim :) ben aslinda vergi denetmeniyim. yani, esas isim fotografcilik degil. ama, 1 yildir ugrasiyorum profesyonel fotografcilikla. makine aldim, kurs aldim ve basladim cekmeye :)

fureyya'ya ben de bayilmistim!! adi aylin'i de yillar once okuyup begenmistim :) sabahattin ali, en sevdigim romanci diyebilirim sanirim. bazi kitaplarini iki kez okuyorum hatta :) kuyucakli yusuf'tan sonra haruki murakami'nin 'sahilde kafka'sina baslayacam. inanilmaz iyi yorumlar var yazar ve kitap hakkinda. hatta, modern cagin tolstoy'u diyorlar.
okuduktan sonra seninle paylasirim dusuncelerimi :) 'bu mulkun kadin sultanlari'ni begenirsen siradaki kitabim da o olsun o zaman :) ben de severim otobiyografi okumayi cunku.

sen ogretmendin di mi arkadasim?

Canım bunlar herkesin başına geliyor Rabbim görüyor o insanları biz havale ediyoruz bizi bizden iyi bilen Rabbimiz bizi bu şekilde imtihan ediyor onları nasıl imtihanedeceklerini biliyorlarmi benimde kayinvalidemin 6 yıl çocuğu olmamış şimdi 7 tane. Hiç abartısiz benim evliliğimizin ikinci ayından beri aramaya başladı birsey varmı diye bu çile 4.5yil bu şekilde devam etti eşim hernekadar en sonunda benimde annesinin de hakkından gelemeyince ortalığı yatıştırmak için sıkıntı bende dedi ve oğlun da sıkıntıolduğunu duyunca sonra sormadi (üstelik sıkıntı onda yoktu ) ve tup bebek sürecinde 17 gün onda kaldım istanbuldayaşamadım için en sonunda bir aksam kendimi balkondan atayım kurtulayim dedim eşim girdi devreye yine ona haber verdim . Ve transfer oldu bitti telefonla dk başı o kadar arıyor ki ne oldu oldu mu olmadım i olacak mı milyon soru en sonunda Memorialin kantin girişinde eşimle bir tartışma sonra aksama kadar en güzel günde kusustuk... ve suan12+0 oldum inşallah birgün arama yok geçen hafta hiç aramadı bir kere bile aramadi oğlunu arıyor bende ona evde değilim dedirtiyor um eltime görümceme aratıp Havadıs aldırıyor gecen hafta full yattim kotu idim lekelere kan gelmesi sebebi benim yine yok is mi yaptı n yok yordu mu yok bu saatten sonra intihar olurmuş gibi aramalar . Ama gerçekten sabır ediyorum hiç ağzı mi açmiyorum sadece ilk zamanlar kayinvalidemin dedim o kadar sorunca bunalmistim anne niye bu kadar sıkıntı yapıyorsun senin 6 yıl olmamış benim daha altı olmadı olur gelin kaynana toprağında olurmuş dedim hemen sustu sizin de kafanın izi sisirdim hakkınızı helal edin.

ahh cmm.kiyamam sana Allah yarfimcimiz olsun ;( inan bendede ayni durum var heleki o oglunu aramalar beni bitirdi hergun her dk ama ben naptim dur dedim.aryik ikinci tedawimden beri aramasi a izin vermiom esimin o surekli aradada donmuyo e cunku gercekten illalah getirtti ikinci denede ona deilde esimin halasina evi supurtmusimm hemen esimi aramis abartmista tabi e geliyodun sabahin korunde aksama kadar is yapmaz oturur saatlece elinde sigara pufur pufur kahwe gibi oluodu ev esimde beni aradi o gun kiyamet koptu zaten dedim tuazsa sizden bilirim tutmadida tahlil gunu burnumn dubindeydi yine negatif olunca bagirdim cagirdm bi ay kadar gorusmedim gelme istemiyorum dedim.esimede ya annenin teli yada ben dedim artik telefon etmez esim ama gel gorki o yasananlara ragmen yine cat pat gelio ;(

merhaba arkadaslar, guzel haberler vardr ınsallah umut olur bızede.
bse sormak ıstıyorum.

tup bebek oncesı vıtamın kullandrttı mı doktorlar sızede.
bıze gnc nın bı urunu verdı uc ay kullan dedı basladık bı kac gundur kullanmaya ama beklemese mıydık vıtamını dıe de dusunmuyo degılm ne dersınız?
hadı esımın sperm kalıtesını artırıyomus bana faydası ne olabılır kı?

cnm hayirli olsun tedawin ins :) tedawiye baslamadan veriolar drlar ama benim bu 3. denemem sadece opu gununden itibaren basliyodum vitaminlere esimde ilk tedawimzde almisti ama bu iki tedawidir onada wermedi drm bu tedawimde drum.basinda basladinmi vitaminleri almaya diyince siz bana soylemedikten sonra kendi kafama gore nasil.alim.dedim kafsmi bozdu o an bisi olmaz opudan sonra basladiysanda olur sadece destek icinn fazla yarari oldugu soylenemez diyince sakinlestim

Ben hiç kullanmadım canın

sagol canım tesekkr ederım. ılk tedavınızde ne kadar kullandınz pekı. benım esım sıgara kullanıodu bırak uc ay vıtamınle deneyın olmazsa gelın dedıler

Ben hiç kullanmadım canın

bız bosuna mı beklıyoruz acaba ya. yarıyıl tatılım var bı tek baska tatıl de yok tup bebek yaptrmam ıcın

Amin canım. .. söyle ki ben tedavi sürecinde eşim yanımda yoktu ben hep kendim gittim hastaneye hergün mesafede vardı sarı taksiye bindim gittim geldim herseyde inde bende gelicem dedi Hayır yok dedim götürmedim bereket eşim de telefonla idare etti. Benim şu huyum var birsey işime yaramaz sa konusmm duvardan ses çıkar benden çıkmaz o hareketim onu çatlat ti. Bir gün yok otur yok kalk herseyi o biliyor bir gün dedim yarın Dr a soylucm hastanede elemana ihtiyaç varsa kayinvalidemi alın herseyi o biliyor dedim bidaha bi gün konusmadi:) neyse benim o stresten tutmasa idi tutmazsa kabus 17 gün elhamdulillh sıkıntı olmadı hersey Rabbimin elinde ama şunu anladım çok samimi olmycksn biz nişanlı iken haftada iki kere konusurduk

amannn Allahimm bizden bahsediyosunn sanki ahahaha aynisini yaptim bende goturmefim.kendimleee esim calusip yalniz gidip geliodum ilk tedawide hergun gelioduu herkes esiyle yalnizz bizse kaynana aramizda oturuyodu cok sikiliodum ben opuya girice ordako bi arkadas siz kaynanasimsnz demiss oda ewt demiss ben cikinca bisilermi dedin kiza bana bole dedi yok ne dicem tanimam etmem tahmin etmistir dedim bigunde hemsirle tartiar bagris cagris hemsirem agzina geleni soledi ama bidada goturmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…