ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

ohaa yaaaa, hadsizliğin de bu kadarı, karşına geçip de nasıl böyle konuşur ya
kızlar ilk denememde kayınvalidem beni çok ağlatmıştı, şimdi bunda eşime kesin restimi çektim asla haberi olmayacak dedim kabul etti, şimdi derdimiz biz tedavi için Ankara'da olcaz, kayınvaldem başka bir şehirde, eşime iğneleri vurunduğum dönemde sen orda kal opudan bir gün önce gelirsin dedim, bende reglden önce 2-3 gün kalcam, 1 aylım tatilin sadece 3 günü yanında kalmama bozulcak ve söyleyecek ama işlerim var dicem, alınırsa alınsın ne yapıyım

ayy nedir bu cektigimiz beee iyi yapmison valka esin de yaninda olsun

canimm gozun aydinn!! bebislerin simsiki tutunsun sana ve kucagina gelsin bir an once hayirlisiyla insallah!

:) :) canim esas ben cok feci uzun yazmisim :) arkadasim, ben de b2 seviyesini bitrdim. ama, artik kursa gitmiyorum. listeme ekledim onerdigin kitaplari! ben internetten aliyorum. kitapyurdu eu.'dan. sen de bak bi istersen. tr'den getirirken zorlaniyorum, cok agir oluyor. bu arada viyana'ya ben de cok gitmek istiyourm. ama, daha sira gelmedi. begendin di mi viyana'yi??

yaa, bizde herkes duydu. simdilik bir sikinti yok. daha baslamadik. bakalim baslayinca nasil olacak?? sizden boyle duyunca, tedirgin oldum ben de. ama, esim ben saklayamam, soylerim dedi. hayirlisi bakalim..

ay bizde kimseye bişi demedik sadece benim annem biliyo o da aşılama sanıyor. tüp bebek diyipte durumun ciddiyetini kavramasın istedim sorun eşimde ama ben bnde oldğunu söyledim o yüzden tüp bebek diyemedim .eşimin ailesi diğer herkes istemiyoruz sanıyor. yalan söylüyoruz.Allah affetsin bizi

bizimde sorun eşimdeydi bizde herkese istemiyoruz demiştik ben herkesten saklarken eşim yedidüvele duyurmuş malesef aynı şekilde kaynanamda konu komşu memlekette insan bırakmamış ve herkes sürekli soru soruyor çok can sıkıcı bi durum insanların kendi kendilerine yorum yapmaları sığ kafalılıkları beni delirtiyor ama iş işten geçti malesef

uzulme cnm.bizde oyle yapti ilk basta kimse bilnioduu aileme bende sorun oldugunu soledim dahs sonra 3 deneme olunca herkes cakti zaten durumu gizleyemrdik fazla ama esimin ailesi akrabalari.kolu komsuna sorun gelinde diolarrr herkes cok yuklendi banada esimi incitmemek adina soylemedimde Allahtan gelmis bende de olabirdi ama herkese biye soyluyosunki kimsenin bilmesine gerek yok alistim bende :)

canım inşallah bu denemen son olur sıkıntıların geride kalır inşallah

canım Viyana güzel ama ben asıl Budapeşte'ye bayıldım, harika bir şehir inan inşallah gştmek nasip olur sizede, biz bu sene döncez diye baya bir tur yaptık.
selamun aleykum arkadaslar ben yeni katıldım aranıza benimde cuma günü transferim var inşAllah hepimiz hayırlı haberler alırız ve sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza alırız :)

hoşgeldin canım, tedavin hayorlı olsun, hangi şehirdesin?

Canlarim nasilsiniz?
Yarin 10.15 te yumurta toplama islemim var dua edin
kv den sıkıntıları olan arkadaslarimin allah yardimcisi olsun.en iyisi soylememek suan bizde kimse bilmiyor olursa soyleyecegiz insallah

hoşbulduk teşekkür ederim :) istanbul başakşehirdeyim siz ?

Canlarim nasilsiniz?
Yarin 10.15 te yumurta toplama islemim var dua edin
kv den sıkıntıları olan arkadaslarimin allah yardimcisi olsun.en iyisi soylememek suan bizde kimse bilmiyor olursa soyleyecegiz insallah

Allah yardımcınız olsun olgun olgun yumurtalarınız olsun inşAllah sonrada sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…