ohaa yaaaa, hadsizliğin de bu kadarı, karşına geçip de nasıl böyle konuşur yaKizz bu kayinvlidlr hep mi ayni olur bnmkide ayni kndisi ank bn ist oldgm icin annedir die arayip hersydn haberdar ediodum mger bn kapatnca direk olunu arayp teyit ettiruomus esinde annm uzulmesn die hersyi anlatmioms gecen tuttrdu iptal edin tedavuyi die o biyandn gorumcem biandan bzimkiler bitkilere takmislr kafayi illa onlari kllann dyp duruolr gecende gecmis karsima ozlemm senin annende gec dogurmustu acaba sorun sende olmasin dio annem 6 aylk evliyken hamile kalmis bu arada bnde dedim hersey raporlu ispatli bnm bi sorunm olsa yureklilikle solerdim allahtan gelene boynm kildan ince ama bu drdiklerin yuzndn isyan ediosun ve umarim acisini cekersin dedimm ohhhh
ayy nedir bu cektigimiz beee iyi yapmison valka esin de yaninda olsunohaa yaaaa, hadsizliğin de bu kadarı, karşına geçip de nasıl böyle konuşur ya
kızlar ilk denememde kayınvalidem beni çok ağlatmıştı, şimdi bunda eşime kesin restimi çektim asla haberi olmayacak dedim kabul etti, şimdi derdimiz biz tedavi için Ankara'da olcaz, kayınvaldem başka bir şehirde, eşime iğneleri vurunduğum dönemde sen orda kal opudan bir gün önce gelirsin dedim, bende reglden önce 2-3 gün kalcam, 1 aylım tatilin sadece 3 günü yanında kalmama bozulcak ve söyleyecek ama işlerim var dicem, alınırsa alınsın ne yapıyım
denk gelemioz demekki balim :)ben geldim herkes gitmiş, dün akşam da böyle oldu, benden mi kaçıyosunuz yoksa :)
canimm gozun aydinn!! bebislerin simsiki tutunsun sana ve kucagina gelsin bir an once hayirlisiyla insallah!kızlar kızlar can arkadaşlarım doktorum aradı 10 tane döllenmiş yumurtamın 6 tanesinin çok güzel olduğunu söyledi inanamadım yarın muhtemelen 6 tanesinin yarın büyüyk bi ihtimal pgtye gideceğini söyledi şuam mutluluktan ağlıyorum inşallah sağlıklı çıkar kızlar dualarınıza ihtiyacım var nolur eksik etmeyin ben hepimiz için dua ediyorum.. hatta doktoruma dedim eğer bu olmazsa bidakine naparız diye sorduğumda bana ben bidakini düşünmek istemiyorum başaracağız inşallah dedi
:) :) canim esas ben cok feci uzun yazmisim :) arkadasim, ben de b2 seviyesini bitrdim. ama, artik kursa gitmiyorum. listeme ekledim onerdigin kitaplari! ben internetten aliyorum. kitapyurdu eu.'dan. sen de bak bi istersen. tr'den getirirken zorlaniyorum, cok agir oluyor. bu arada viyana'ya ben de cok gitmek istiyourm. ama, daha sira gelmedi. begendin di mi viyana'yi??canım Almanca kursuna devam ediyorum, öğrenmeye çalışıyorum sanırım 3 ay sonra B1 seviyesine gelirim, "sahilde kafka" kitabını bende duydum canım ama pkumak kısmet olmadı henüz, aklımda bulunsun.
ben tarih öğretmeniyim canım "bu mülkün kadın sultanları" biraz araştırma kitabı roman değil yani ama tavsiye ederim, muhteşem yüzyıldan sonra kadın sultanlara merak saldı herkes biliyosun, abuk sabuk bir sürü kitap dolaşıyor ortalıkta, bu kitap tarihsel gerçeklikle yazılmış, kadın sultanlar hakkında tek tek belgelere dayanılarak açıklama yapıyor. tarihten nefret eden arkadaşlara bile tavsiye ettiğim ve bayılarak okudukları bir kitap tavsiye edeyim, Beyazıt Akman "Dünyanın İlk Günü" . bı kitabı tavsiye ettiğim okuyan herkes acayip sevdi, bende bayılarak okumuştum zaten, bu bir roman, kesinlikle sıkıcı değil, Faih Sultan Mehmet ve dönemiyle alakalı bir roman, bu adamın ikinci kitabı da "Son Sefarad" bu da güzel ama diğeri kadar etkileyici değildi bence.
zaten Türkiye'ye gideyim bol bol kitapla döncem. geçen ay eşimle Budapeşte-Viyana gezisi yapmıştık, şimdi deli gibi Elizabeth Bavyera'nın (nam-ı diğer Sisi) hayatını okumak istiyorum, internetten araştırdım onun hakkında yazılmış romanlardan Bitmeyen Vals kitabını Türkiye'ye gider gitmez alcam
ne çok yazdım be, nasıl okunacak bu
:) :) yakin olsaydik gorusurduk ne guzel olurdu. neyse, buradan guzel haberlerimizi paylasacagiz insallah arkadasim.evet Türk gibi olmuyor benim de burda arkadaşlarım çoğunlukla İtalyan ve İspanyol, ama bir iki Türk de var en azından
as cnm hadi hayirlisi olsun insallah pozitf olursunnn :)selamun aleykum arkadaslar ben yeni katıldım aranıza benimde cuma günü transferim var inşAllah hepimiz hayırlı haberler alırız ve sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza alırız :)
ay bizde kimseye bişi demedik sadece benim annem biliyo o da aşılama sanıyor. tüp bebek diyipte durumun ciddiyetini kavramasın istedim sorun eşimde ama ben bnde oldğunu söyledim o yüzden tüp bebek diyemedim .eşimin ailesi diğer herkes istemiyoruz sanıyor. yalan söylüyoruz.Allah affetsin bizi
as cnm hadi hayirlisi olsun insallah pozitf olursunnn :)
uzulme cnm.bizde oyle yapti ilk basta kimse bilnioduu aileme bende sorun oldugunu soledim dahs sonra 3 deneme olunca herkes cakti zaten durumu gizleyemrdik fazla ama esimin ailesi akrabalari.kolu komsuna sorun gelinde diolarrr herkes cok yuklendi banada esimi incitmemek adina soylemedimde Allahtan gelmis bende de olabirdi ama herkese biye soyluyosunki kimsenin bilmesine gerek yok alistim bende :)ay bizde kimseye bişi demedik sadece benim annem biliyo o da aşılama sanıyor. tüp bebek diyipte durumun ciddiyetini kavramasın istedim sorun eşimde ama ben bnde oldğunu söyledim o yüzden tüp bebek diyemedim .eşimin ailesi diğer herkes istemiyoruz sanıyor. yalan söylüyoruz.Allah affetsin bizi
canım inşallah bu denemen son olur sıkıntıların geride kalır inşallahuzulme cnm.bizde oyle yapti ilk basta kimse bilnioduu aileme bende sorun oldugunu soledim dahs sonra 3 deneme olunca herkes cakti zaten durumu gizleyemrdik fazla ama esimin ailesi akrabalari.kolu komsuna sorun gelinde diolarrr herkes cok yuklendi banada esimi incitmemek adina soylemedimde Allahtan gelmis bende de olabirdi ama herkese biye soyluyosunki kimsenin bilmesine gerek yok alistim bende :)
:) :) canim esas ben cok feci uzun yazmisim :) arkadasim, ben de b2 seviyesini bitrdim. ama, artik kursa gitmiyorum. listeme ekledim onerdigin kitaplari! ben internetten aliyorum. kitapyurdu eu.'dan. sen de bak bi istersen. tr'den getirirken zorlaniyorum, cok agir oluyor. bu arada viyana'ya ben de cok gitmek istiyourm. ama, daha sira gelmedi. begendin di mi viyana'yi??
selamun aleykum arkadaslar ben yeni katıldım aranıza benimde cuma günü transferim var inşAllah hepimiz hayırlı haberler alırız ve sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza alırız :)
canım inşallah bu denemen son olur sıkıntıların geride kalır inşallah
canım Viyana güzel ama ben asıl Budapeşte'ye bayıldım, harika bir şehir inan inşallah gştmek nasip olur sizede, biz bu sene döncez diye baya bir tur yaptık.
hoşgeldin canım, tedavin hayorlı olsun, hangi şehirdesin?
şimdilik yurtdışındayım, Ankara'da yaptırcaz tedaviyi inşallahhoşbulduk teşekkür ederim :) istanbul başakşehirdeyim siz ?
Canlarim nasilsiniz?
Yarin 10.15 te yumurta toplama islemim var dua edin
kv den sıkıntıları olan arkadaslarimin allah yardimcisi olsun.en iyisi soylememek suan bizde kimse bilmiyor olursa soyleyecegiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?