ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

saol cnm insallah cumlemizin :)

Canlarim nasilsiniz?
Yarin 10.15 te yumurta toplama islemim var dua edin
kv den sıkıntıları olan arkadaslarimin allah yardimcisi olsun.en iyisi soylememek suan bizde kimse bilmiyor olursa soyleyecegiz insallah
hadi hayirlisiyla git cnm inss bol bol.kaliteli yumisin olsunnn :)

Kızlar beni unutmayın diye yazıyorum

Şuanda işyerinde tadilat var o nedenle internete giremiyorum... Bu hafta adet olmayı bekliyorum sonrasında doğru tüp bebek yolculuğuna :)

hakkınızda hayırlısı inşAllah tez zamanda hayırlı haberlerinizi alalım :)

Canlarim nasilsiniz?
Yarin 10.15 te yumurta toplama islemim var dua edin
kv den sıkıntıları olan arkadaslarimin allah yardimcisi olsun.en iyisi soylememek suan bizde kimse bilmiyor olursa soyleyecegiz insallah
canım inşallah bol kaliteli yumişlerin olur şimdilik söylememek daha iyisi sonra söylersiniz

Merserayy , canim aynen ben de gezebildigim kadar gezmeye calisiyorum hazir avrupada iken. ama esim yogun oldugu icin genelde annemle geziyorum :) bazen de esimle :) hatta, blog yazmaya bile basladim :) ama, bu tup bebek isinden sonra bloga ara verdim bi sure.

insallah, budapeste ve viyana'ya da bebisimle gideriz :) :)

canlar, size bir sey soracam. prolaktin degerinizin kac oldugunu biliyor musunuz?
kendiminki ile karsilastiracam da. bilen varsa yazarsaniz cook sevinirimm.
optum minnoslaarr :)

selam ben de bu ay tup tedavisine basladim. sebepsiz infertilite . fulya bahcecide tedavi goruyorum. 32 yasimdayim.

hadi hayirlisiyla git cnm inss bol bol.kaliteli yumisin olsunnn :)
Amin bitanem kiz cimcimeee kasim topiginde ve burada bol bol geziniyosuuun seni takipteyiiim insallah bebisine kavus da buraya yazmaya firsat bulamayasin offf cok yogunum bebisten dolayi diyesin
Kızlar beni unutmayın diye yazıyorum

Şuanda işyerinde tadilat var o nedenle internete giremiyorum... Bu hafta adet olmayı bekliyorum sonrasında doğru tüp bebek yolculuğuna :)
Kiz unuturmuyuz seni sana msj yazacaktim nerelerdesin diye hadi adet ol da gel memorial e bekliyoruz seni gerci sen gelince benim nasip olursa transfer olur ya olsun basla hayirlisiyla
canım inşallah bol kaliteli yumişlerin olur şimdilik söylememek daha iyisi sonra söylersiniz
amin canim tesekkur ederim masallah senin embriyolar da iyiymis insallah pgt den de temiz cikar tatlim

napimm balimm can sikintisii heryere omza atiyorumm amin amin canimc.insallah hep birlikte :)

napimm balimm can sikintisii heryere omza atiyorumm amin amin canimc.insallah hep birlikte :)
Aynen canim ben de oyleyim aslinda firsat buldukca oraya da bakiyorum daha transfer olmadigi icin bisey yazmiyorum.ama ordaki heyecan beni de heyecanlandiriyor yahu,yok idrar testi yapsam yok erkenden kan testi yapsam yok her gun test yapsam cok iyi anliyorum onlari ve seni.ben de de test gunune yakin test yapmama istegi oluyor sonuctan korkuma,nasipten ote yok da iste oyalaniyoruz boyle.rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim

Kizlar benim karnim sismeye basladi ya hafif hafif sanci var.sirf ohss olmayayim diye dusuk doz igne verdiler ama bastan sona hep ayni dozu uyguladilar.oncekinde sona dogru dusurmuslerdi.ohss olmaktan korkuyorum yarin opu da sorucam dr a.kizima hamileyken test gununde de cok sismisti karnim nefes bile alamiyordum ama cok sukur hastanelik olmadim.tedaviye baslayan arkadaslar siz de de siskinlik var mi?

aynen oyle cnm.burasi rahatlatiyo insani birbirimizi anliyoruz daha nolsun canimcim :) ah o testler simdiden dusunuyorum hangi gun yapsam die yarin 6. gunum 5. gun embriosu benim Pazartesi test gunum sence hangi gun yapim su idrar testini mutlak yapcam yanii yapmam lazim

canim bu ohss durumu nedir ya bendede cok siskinlik oluo hatta suan bile aksamlari kotu sisio karnim ama ne drum.ne hemsirem bu durumu solemediler burdan okudum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…