şimdilik yurtdışındayım, Ankara'da yaptırcaz tedaviyi inşallah
saol cnm insallah cumlemizin :)canım inşallah bu denemen son olur sıkıntıların geride kalır inşallah
canım Viyana güzel ama ben asıl Budapeşte'ye bayıldım, harika bir şehir inan inşallah gştmek nasip olur sizede, biz bu sene döncez diye baya bir tur yaptık.
hoşgeldin canım, tedavin hayorlı olsun, hangi şehirdesin?
hadi hayirlisiyla git cnm inss bol bol.kaliteli yumisin olsunnn :)Canlarim nasilsiniz?
Yarin 10.15 te yumurta toplama islemim var dua edin
kv den sıkıntıları olan arkadaslarimin allah yardimcisi olsun.en iyisi soylememek suan bizde kimse bilmiyor olursa soyleyecegiz insallah
hadi hayirli cnmKızlar beni unutmayın diye yazıyorum
Şuanda işyerinde tadilat var o nedenle internete giremiyorum... Bu hafta adet olmayı bekliyorum sonrasında doğru tüp bebek yolculuğuna :)
Kızlar beni unutmayın diye yazıyorum
Şuanda işyerinde tadilat var o nedenle internete giremiyorum... Bu hafta adet olmayı bekliyorum sonrasında doğru tüp bebek yolculuğuna :)
canım çok saol inşallah hayırlı sonuçlar alırızcanimm gozun aydinn!! bebislerin simsiki tutunsun sana ve kucagina gelsin bir an once hayirlisiyla insallah!
canım inşallah bol kaliteli yumişlerin olur şimdilik söylememek daha iyisi sonra söylersinizCanlarim nasilsiniz?
Yarin 10.15 te yumurta toplama islemim var dua edin
kv den sıkıntıları olan arkadaslarimin allah yardimcisi olsun.en iyisi soylememek suan bizde kimse bilmiyor olursa soyleyecegiz insallah
cnm bnm güzel bir yolculuk olur ve başarıya ulaşırsınKızlar beni unutmayın diye yazıyorum
as canim. amiinn.. insallahh hayirli sonucunu alirsin arkadasimm.selamun aleykum arkadaslar ben yeni katıldım aranıza benimde cuma günü transferim var inşAllah hepimiz hayırlı haberler alırız ve sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza alırız :)
Eki Görüntüle 1316357 Selam kizzllaaarrr ARALIK ayni beklerken birbirimize hem destek hemde umut olalim bollolmasi dilegiyle.....
Canlarimmm tablomuzun guncel kalmasi icin lutfen beni ozelden uyarin tedavI sirasinda hassas bir donemden gecmemiz sebebiyle moralimizi yuksek tutup konumuza buna dikkat ederek devam edelim...
Amin bitanem kiz cimcimeee kasim topiginde ve burada bol bol geziniyosuuun seni takipteyiiim insallah bebisine kavus da buraya yazmaya firsat bulamayasin offf cok yogunum bebisten dolayi diyesinhadi hayirlisiyla git cnm inss bol bol.kaliteli yumisin olsunnn :)
Kiz unuturmuyuz seni sana msj yazacaktim nerelerdesin diye hadi adet ol da gel memorial e bekliyoruz seni gerci sen gelince benim nasip olursa transfer olur ya olsun basla hayirlisiylaKızlar beni unutmayın diye yazıyorum
amin canim tesekkur ederim masallah senin embriyolar da iyiymis insallah pgt den de temiz cikar tatlimcanım inşallah bol kaliteli yumişlerin olur şimdilik söylememek daha iyisi sonra söylersiniz
napimm balimm can sikintisii heryere omza atiyorummAmin bitanem kiz cimcimeee kasim topiginde ve burada bol bol geziniyosuuun seni takipteyiiim insallah bebisine kavus da buraya yazmaya firsat bulamayasin offf cok yogunum bebisten dolayi diyesin
Kiz unuturmuyuz seni sana msj yazacaktim nerelerdesin diye hadi adet ol da gel memorial e bekliyoruz seni gerci sen gelince benim nasip olursa transfer olur ya olsun basla hayirlisiyla
amin canim tesekkur ederim masallah senin embriyolar da iyiymis insallah pgt den de temiz cikar tatlim
Aynen canim ben de oyleyim aslinda firsat buldukca oraya da bakiyorum daha transfer olmadigi icin bisey yazmiyorum.ama ordaki heyecan beni de heyecanlandiriyor yahu,yok idrar testi yapsam yok erkenden kan testi yapsam yok her gun test yapsam cok iyi anliyorum onlari ve seni.ben de de test gunune yakin test yapmama istegi oluyor sonuctan korkuma,nasipten ote yok da iste oyalaniyoruz boyle.rabbim hepimizin yardimcisi olsun canimnapimm balimm can sikintisii heryere omza atiyorummamin amin canimc.insallah hep birlikte :)
aynen oyle cnm.burasi rahatlatiyo insani birbirimizi anliyoruz daha nolsun canimcim :) ah o testler simdiden dusunuyorum hangi gun yapsam die yarin 6. gunum 5. gun embriosu benim Pazartesi test gunum sence hangi gun yapim su idrar testini mutlak yapcam yanii yapmam lazimAynen canim ben de oyleyim aslinda firsat buldukca oraya da bakiyorum daha transfer olmadigi icin bisey yazmiyorum.ama ordaki heyecan beni de heyecanlandiriyor yahu,yok idrar testi yapsam yok erkenden kan testi yapsam yok her gun test yapsam cok iyi anliyorum onlari ve seni.ben de de test gunune yakin test yapmama istegi oluyor sonuctan korkuma,nasipten ote yok da iste oyalaniyoruz boyle.rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim
canim bu ohss durumu nedir ya bendede cok siskinlik oluo hatta suan bile aksamlari kotu sisio karnim ama ne drum.ne hemsirem bu durumu solemediler burdan okudum :-(Kizlar benim karnim sismeye basladi ya hafif hafif sanci var.sirf ohss olmayayim diye dusuk doz igne verdiler ama bastan sona hep ayni dozu uyguladilar.oncekinde sona dogru dusurmuslerdi.ohss olmaktan korkuyorum yarin opu da sorucam dr a.kizima hamileyken test gununde de cok sismisti karnim nefes bile alamiyordum ama cok sukur hastanelik olmadim.tedaviye baslayan arkadaslar siz de de siskinlik var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?