ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canim bu ohss durumu nedir ya bendede cok siskinlik oluo hatta suan bile aksamlari kotu sisio karnim ama ne drum.ne hemsirem bu durumu solemediler burdan okudum :-(

ohss yumurtalar fazla uyarıldıgında ortaya cıkan bi durum yumurtalar fazla uyarılmıssa opu dan sonra toplanan yumurtaların yerine sıvı dolabılıyor ve buda şişkinlik mide bulantısı ateş vb şikayetlere neden oluyor hafif dereceden ileri dereceye kadar olabiliyor ileri derecedeki durumlarda hastaneye yatırılma falan olabiliyor bildigim kadarıyla

opudan önce iğnelerden dolayı bendede aşırı şişlik oluyordu 225 doz gonal f kullanıyordum ve artık karnıma dokunamayacak hale gelmiştim şişlikten opudan sonra şükür azaldı ve adet olunca tamamen geçti şişlik ohss durumundan korkuyorduk polikistik over hastası olduğum için ama şükür olmadım :)

ayy suan hepsi mewcut bende oldummu acaba

transferim yarin 5. gunu cnm

evet doğru söylemiştin benim hafızam zayıfta biraz transferden önce zaten muayene yapılıyor canım doktorun bi durum varsa söylemiştir sen yinede şikayetlerini belirt mutlaka ihmal etme sakın. birde transfer yapıldıktan sonra şişme normalmiş bebek tutundugu için şişme oluyormus hatta nefes bile almakta zorlanıyormussun iyi haber olabilir yani

yok cnm.transferden once hic muanem.olmuo.bu 3. denem hicbirinde olmadi

yok cnm.transferden once hic muanem.olmuo.bu 3. denem hicbirinde olmadi

hadi ya benim doktorum transfer gunu mutlaka muayene ediyor ve rahim durumuna kalınlıgına bakıyor cunku rahim kalınlıgı cok önemliymiş eğer uygun görürse 1, 2 saat sonrasında transfer gerçekleşiyor inşAllah bu sefer yüzün güler ama dediğim gibi transferden sonra oluşan şişlik bebeğin tutunması ile ilgiliymiş bazıları erkenden şişiyormuş bebek hızlı tutunduğu için doktorum bi hasta arkadaşa şişiyorsan hamileliğin devam ediyordur sevinmelisin demişti :)

TE="cnnsnd, post: 38091727, member: 634892"]bizimde sorun eşimdeydi bizde herkese istemiyoruz demiştik ben herkesten saklarken eşim yedidüvele duyurmuş malesef aynı şekilde kaynanamda konu komşu memlekette insan bırakmamış ve herkes sürekli soru soruyor çok can sıkıcı bi durum insanların kendi kendilerine yorum yapmaları sığ kafalılıkları beni delirtiyor ama iş işten geçti malesef[/QUOTE]
Esin sorunun kendinde olduğunu mu söyledi helal olsun her erkek yapmaz bunu bnm eşmde söyleyelim dedi hayir dedim bzm toplum dha buna hazir değil erkeklikle bagdastiriyolar

Canim ben kendim kabul ettim ben her lafi kaldirablirim ama erkek için cok zor toplum da buna hazir değil erkeklikle bagdastiriyolar eger sorun olmazsa esindeki sorun neydi neden tutmadgini söylediler mi

canim bu ohss durumu nedir ya bendede cok siskinlik oluo hatta suan bile aksamlari kotu sisio karnim ama ne drum.ne hemsirem bu durumu solemediler burdan okudum :-(
Canim dr unu dinle,biliyosun 5. Gun embriyosu 10. Gun testiyle cikiyor o zaman yaptir erken yapma bence oohoo kiz simdiden boyleysen 9 ay nasil gececek yok kese yok kalp atisi yok cinsiyet yok ikili uclu testler ayrintili ultrasonlar,bence sen her gun ultrasona girersin bebisi gormek icin saka saka sabir tatlim strese girme lutfen ohss yumurttaliklarin asiri uyarilmasi sonucu sislik.ben hamileligim olustugunda hafif yasamistim.simdi de var gibi 5 aylik gebeyim sanki gaz degil.bazi yumurtaliklar ilaclara asiri tepki verebiliyor karin su topluyor allah korusun.kotu dusunme hemen ya ben ne yapayim transfer bile olmadim daha.tedavi iptal edilir diye korkuyorum
Canim ben pcos lu degilim ama yumurtaliklar boyle tepki veriyor.112.5 gonalf kullandim 7 gun boyunca ,4 gunu de cetrotide ile birlikte. onceki tedavilerde 75 e kadar dusuruyorlardi bunda dusurmediler ondan mi acaba ayni merkez.insallah opu dan sonra gecer
kızlar test sonucunu bekleyen opu zamanı gelenler tedaviye başlamak üzere olanlar nerelerdesiniz yav neler yapıyorsunuz herkese sevgiler öpüyorum sizleri
yarini bekliyorum canim sabirsizlikla ben de opuyorum dua et bana

Canim ben kendim kabul ettim ben her lafi kaldirablirim ama erkek için cok zor toplum da buna hazir değil erkeklikle bagdastiriyolar eger sorun olmazsa esindeki sorun neydi neden tutmadgini söylediler mi

malesef öyle bazı insanlar düşüncesiz olabiliyor. benim eşimde sperm aşırı az ve hareketsiz ölü. ve gün geçtikçe azalıyor guatrdan olabilir diyor doktorlar yumurta toplamada sperm bulamadıkları için tese ile sperm alındı

Canim ben pcos lu degilim ama yumurtaliklar boyle tepki veriyor.112.5 gonalf kullandim 7 gun boyunca .!.:
bende 9 gün kullandım gonal f cetrotide 6 gün kullandım bnde ilk 225 ml kullandım son 4 gün falan 200 ml indirdiler canım kolay atlatırsın inşAllah bebek gelsinde bunlar unutulur

insallah dedogin gibi olur arkadasimm insallah cok saol verdigin bilgiler icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…