kiiiiiizzz sen ne guzel konusuyon oyleeee sewerim seni bennnnCanim dr unu dinle,biliyosun 5. Gun embriyosu 10. Gun testiyle cikiyor o zaman yaptir erken yapma bence oohoo kiz simdiden boyleysen 9 ay nasil gececek yok kese yok kalp atisi yok cinsiyet yok ikili uclu testler ayrintili ultrasonlar,bence sen her gun ultrasona girersin bebisi gormek icinsaka saka sabir tatlim strese girme lutfen ohss yumurttaliklarin asiri uyarilmasi sonucu sislik.ben hamileligim olustugunda hafif yasamistim.simdi de var gibi 5 aylik gebeyim sanki gaz degil.bazi yumurtaliklar ilaclara asiri tepki verebiliyor karin su topluyor allah korusun.kotu dusunme hemen ya ben ne yapayim transfer bile olmadim daha.tedavi iptal edilir diye korkuyorum
Canim ben pcos lu degilim ama yumurtaliklar boyle tepki veriyor.112.5 gonalf kullandim 7 gun boyunca ,4 gunu de cetrotide ile birlikte. onceki tedavilerde 75 e kadar dusuruyorlardi bunda dusurmediler ondan mi acaba ayni merkez.insallah opu dan sonra gecer
yarini bekliyorum canim sabirsizlikla ben de opuyorum dua et bana
insallah dedogin gibi olur arkadasimm insallah cok saol verdigin bilgiler icin :)
cumartesi sabahi bi test yapmayi dusunuyom.korkuyomda ama olsunnnn :)inşAllah canım inşAllah bende sabırsızla bekliyorum haberini rica ederim :)
bnm eşimdede sperm az ve hareket az ama sebebini bulamadık bütün testlerimz temiz çıktı direk tüp bebeğe başladık hakkmzda hayrlsı olsun inşlh bize bi tane bile sperm yeter yeterki Rabbim ol desinmalesef öyle bazı insanlar düşüncesiz olabiliyor. benim eşimde sperm aşırı az ve hareketsiz ölü. ve gün geçtikçe azalıyor guatrdan olabilir diyor doktorlar yumurta toplamada sperm bulamadıkları için tese ile sperm alındı
aynen canım sorun bizdede olabilirdi Allahın takdiri bu eşimin ne suçu değilmi ama bazı insanlar bunu anlamaz o yüzden ben suçu üstüme aldım sizde sorun neydiuzulme cnm.bizde oyle yapti ilk basta kimse bilnioduu aileme bende sorun oldugunu soledim dahs sonra 3 deneme olunca herkes cakti zaten durumu gizleyemrdik fazla ama esimin ailesi akrabalari.kolu komsuna sorun gelinde diolarrr herkes cok yuklendi banada esimi incitmemek adina soylemedimde Allahtan gelmis bende de olabirdi ama herkese biye soyluyosunki kimsenin bilmesine gerek yok alistim bende :)
tabikide sadece bazilari fazla abartio buda can sikiyo :) normal yolla gebe kalacak kadar yeterli deildi spermaynen canım sorun bizdede olabilirdi Allahın takdiri bu eşimin ne suçu değilmi ama bazı insanlar bunu anlamaz o yüzden ben suçu üstüme aldım sizde sorun neydi
aynen canım bunu yaşamayan bilemez tüm içtenliğimle söylüyorum yaşamadan anlamadım olmayanları. Rabbim hepimize hayrlı zamnda versintabikide sadece bazilari fazla abartio buda can sikiyo :) normal yolla gebe kalacak kadar yeterli deildi sperm
amin cnm amin insallah kacinci denemenaynen canım bunu yaşamayan bilemez tüm içtenliğimle söylüyorum yaşamadan anlamadım olmayanları. Rabbim hepimize hayrlı zamnda versin
ilk kez denicez Allahım son olsun inşlh hepimiz içinamin cnm amin insallah kacinci denemen
ins cnm.bnm.insallah benimde son.olsun bu 3. denemmilk kez denicez Allahım son olsun inşlh hepimiz için
inşlh sondurins cnm.bnm.insallah benimde son.olsun bu 3. denemm
tesekkurler tatlim insallahecrennn
hadi bakalım cnm benim güzel kaliteli yumurtalıkların olur inşallah...
Kiiiiz ben de seni seviyorum bitanem en kucugumuzsun ya cok da cicisin rabbim bu tedavinde kavustursun yavrularina.ikiz istiyoruz senden ona gore tabiki yuce mevlamdankiiiiiizzz sen ne guzel konusuyon oyleeee sewerim seni bennnn
ben 1 tane ovitralle vurdum sadece.dr una guven canim.normaldirSlm arkadaşlar benim de bugün 9. Günüm bir sürü folikul oluşmuş dr öyle Söyledi bir tane ovitrelle bir de 15 ünite lucrin yarın gece yapacağım. Cumartesi sabah da toplanacak hayirlisiyla sizce catlatma iğnesi yeterli mi az gibi geldi bana dozu yetersiz gelir mi siz kaç tane yaptirdiniz
ayyyy cnmmsinnn simardim.azcik :) ins tatlim.insallahh Rabbim.buyukk hep borlikte insallahtesekkurler tatlim insallah
Insallah cnnsnd arkadasim rabbim sizin de yardimciniz olsun.
Kiiiiz ben de seni seviyorum bitanem en kucugumuzsun ya cok da cicisin rabbim bu tedavinde kavustursun yavrularina.ikiz istiyoruz senden ona gore tabiki yuce mevlamdan
ben 1 tane ovitralle vurdum sadece.dr una guven canim.normaldir
ohhh cok guzelll cnmm hadi gecmis ola benden 21 toplandi felaket bi agriydi agri kesici yedim bende butun bunlari unutcaz kaliteli olsunlar insallah az kaldi hee bebislere :) Rabbim.yaninda olsunMerhaba canlarim bugun yumurtalarim toplandi.sabah 10 dan 4 e kadar hastanede kaldik 12 ye dogru aldilar 10 yumurta toplamislar kac tanesi olgun kac tanesi döllenmis yarin arayip ogrenicem.oncekilere gore cok agrim oldu bu yuzden bi de agri kesici igne yedim o biraz rahatlatti simdi uzandim yatiyorum dualarinizi bekliyorum canlarim
ohh canım ne güzel maşallah en zor kısmı atlattın inşallah bitince kalite embiryoların olur canımMerhaba canlarim bugun yumurtalarim toplandi.sabah 10 dan 4 e kadar hastanede kaldik 12 ye dogru aldilar 10 yumurta toplamislar kac tanesi olgun kac tanesi döllenmis yarin arayip ogrenicem.oncekilere gore cok agrim oldu bu yuzden bi de agri kesici igne yedim o biraz rahatlatti simdi uzandim yatiyorum dualarinizi bekliyorum canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?