ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

kiiiiiizzz sen ne guzel konusuyon oyleeee sewerim seni bennnn

bnm eşimdede sperm az ve hareket az ama sebebini bulamadık bütün testlerimz temiz çıktı direk tüp bebeğe başladık hakkmzda hayrlsı olsun inşlh bize bi tane bile sperm yeter yeterki Rabbim ol desin

aynen canım sorun bizdede olabilirdi Allahın takdiri bu eşimin ne suçu değilmi ama bazı insanlar bunu anlamaz o yüzden ben suçu üstüme aldım sizde sorun neydi

aynen canım sorun bizdede olabilirdi Allahın takdiri bu eşimin ne suçu değilmi ama bazı insanlar bunu anlamaz o yüzden ben suçu üstüme aldım sizde sorun neydi
tabikide sadece bazilari fazla abartio buda can sikiyo :) normal yolla gebe kalacak kadar yeterli deildi sperm

tabikide sadece bazilari fazla abartio buda can sikiyo :) normal yolla gebe kalacak kadar yeterli deildi sperm
aynen canım bunu yaşamayan bilemez tüm içtenliğimle söylüyorum yaşamadan anlamadım olmayanları. Rabbim hepimize hayrlı zamnda versin

Slm arkadaşlar benim de bugün 9. Günüm bir sürü folikul oluşmuş dr öyle Söyledi bir tane ovitrelle bir de 15 ünite lucrin yarın gece yapacağım. Cumartesi sabah da toplanacak hayirlisiyla sizce catlatma iğnesi yeterli mi az gibi geldi bana dozu yetersiz gelir mi siz kaç tane yaptirdiniz

İgnelere basladik lucrin vverdi 15 dozum kilolu oldugum ve polikistigim oldugu icin Cok heyecanliyim sanirim 24 gun falan kullanicam 5 gunn sora yine muayene var doktorla kanki olduk.oldum olasi jonekolojik muayeneyi sevmem bide yumurtalarim simetrik degilmis hep bulamadiklari icin canimi yakiyorlar. su tahlillerde ne kadar pahalliymis ya Neyse Rabbim hayirlisiyla hayirli evlat nasip etsinde tek embyo konuldugu halde ikiz gebelik olan varmi? Bana tek embryo konulcak ve ikiz bebek istemiyorum o yuzden merak ettim

ecrennn
hadi bakalım cnm benim güzel kaliteli yumurtalıkların olur inşallah...
tesekkurler tatlim insallah

Insallah cnnsnd arkadasim rabbim sizin de yardimciniz olsun.
kiiiiiizzz sen ne guzel konusuyon oyleeee sewerim seni bennnn
Kiiiiz ben de seni seviyorum bitanem en kucugumuzsun ya cok da cicisin rabbim bu tedavinde kavustursun yavrularina.ikiz istiyoruz senden ona gore tabiki yuce mevlamdan
ben 1 tane ovitralle vurdum sadece.dr una guven canim.normaldir

Merhaba canlarim bugun yumurtalarim toplandi.sabah 10 dan 4 e kadar hastanede kaldik 12 ye dogru aldilar 10 yumurta toplamislar kac tanesi olgun kac tanesi döllenmis yarin arayip ogrenicem.oncekilere gore cok agrim oldu bu yuzden bi de agri kesici igne yedim o biraz rahatlatti simdi uzandim yatiyorum dualarinizi bekliyorum canlarim

ayyyy cnmmsinnn simardim.azcik :) ins tatlim.insallahh Rabbim.buyukk hep borlikte insallah

ohhh cok guzelll cnmm hadi gecmis ola benden 21 toplandi felaket bi agriydi agri kesici yedim bende butun bunlari unutcaz kaliteli olsunlar insallah az kaldi hee bebislere :) Rabbim.yaninda olsun

ohh canım ne güzel maşallah en zor kısmı atlattın inşallah bitince kalite embiryoların olur canım

herkese iyi akşamlar rakadaşlar nasılsınız moraller nasıl bebişler yumurtalar embriyolar ne durumdalar ..ecrennn cim gçmiş olsun canom 10 tane yumurtan toplanmı onlar için içimden bölüm bölüm bölünüp samsıkı bir şekilde sana tutunmaları canım..bu arada benimde 6 tane embriyom pgt ye gitti yarın sonuç çıkacakmış inşallah sağlıklı kuzucuklarım çıka ve bende sağlıklı hayırlı evlat sahibi olurum inşallah yaradanın izni ile dualarınıza benim pgt ye gidecek embriyolarımıda ekleyin lızlar öpüldünüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…