ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

İnşallah hepsi sağlıkla sonuçlanır pgt de canım. Bizim ilk tüp bebek acaba yaptirsak mi pgt diye düşünüyorum

ayyyy cnmmsinnn simardim.azcik :) ins tatlim.insallahh Rabbim.buyukk hep borlikte insallah
Caniiimm simar simar hamileyken simarmak yakisir dimi ama,
ohhh cok guzelll cnmm hadi gecmis ola benden 21 toplandi felaket bi agriydi agri kesici yedim bende butun bunlari unutcaz kaliteli olsunlar insallah az kaldi hee bebislere :) Rabbim.yaninda olsun
Acini tahmin edebiliyorum canim gercekten cok canim yandi igne cok iyi geldi insallah unutalim bu acilari hamilelik sikayetlerini konusalim bitanem
ohh canım ne güzel maşallah en zor kısmı atlattın inşallah bitince kalite embiryoların olur canım
Sagolasin canim amin insallah hadi sizi de bekliyoruz.
amin canim cok sagolasin insallah pgt den hepsi sapasaglam cikar ve seni birakmazlar annesiii..ezan okunuyor az onceki esmaul husna okudum dualarima isim isim sizleri dahil ettim kizlar rabbim kabul etsin opuyorum sizleri

İnşallah hepsi sağlıkla sonuçlanır pgt de canım. Bizim ilk tüp bebek acaba yaptirsak mi pgt diye düşünüyorum
inşallah cnm sıkıntı ne idi sizde bizde kromozom bozukluğu olduğu için yaptırdık siz kromozomlarınıza baktırmadınız mı
genelde pgt yi kromozm bozukluklarında ard arda tutmayan başarısız tüp bebek denemelerinde yapılıyo cnm... genetik testini üniversite hastaneleri yapıyolar doktorunlar bi konuş genetik testi istediğini söyle birde hiç gebelik oluşmadığında kendiliğinden o zamn yapıyplar...cnm genelde ilk tüp bebek denemesinede pgt yapmıyolar bence yapılmalı bn ilkini normal yaptım ve sonrasında öğrenmiştim iıne şans diyorum ki 2 3 deneme yapmadan öğrendik bazı arkadaşlar paylaşmışlar 3. 2. denemelerinden sonra öğrenmişler ne diyeceksin işte tüp bebek işleyisi

Canım biz eşimin Sperm azlığı var hormonlarla alakali falan değil bir sürü doktora gittik sebep yok az olmasının. Genetik araştırma yaptirmadik canım hiç

eller havaya ::::::::::::...
her gün bir şey daha biter
giderek acı vermez biten şeyler,
kayıtsız bir razı oluş başlar
sıradan izler bırakır ..(tedaviler tüp bebek denemeleri)
aldırma deli gölüm giden gitsin sen şarkılar söyle

Canım biz eşimin Sperm azlığı var hormonlarla alakali falan değil bir sürü doktora gittik sebep yok az olmasının. Genetik araştırma yaptirmadik canım hiç
anladım cnm ama bazı genetik yani translokosyon hastalıkları spermleri baskılıyomuş o yüzden spermlerde sayı azlığı kalite bozukluğu oluyomuş cnm istersen yaptır aklında kalmasın ben artık her gördüğüme bu tüp bebek ile ilgili olanlara söylüyorum genetik test yapılması taraftarıyım hem kadında da bakılıyo kan pıhtılaşması nın olup olmadığı çıkıyo çünkü doktorlara kalsa 2 . 3 .deneme her gittiğimiz doktor keşke diyorum ilk tüp bebek tedavisine başladığında genetik test rahim filmi hepsini istese çünkü en azından her şey yapılmış olur cnm

bnm eşimdede sperm az ve hareket az ama sebebini bulamadık bütün testlerimz temiz çıktı direk tüp bebeğe başladık hakkmzda hayrlsı olsun inşlh bize bi tane bile sperm yeter yeterki Rabbim ol desin

bizde genetik test yaptırdık doğuştan gelen bir şey değilmiş canım doktorlar guatr ve küçükken elektrik çarpmasından olabilir dediler bnde 43 yumurta toplandı malesef yumurtalarıma yetıcek sperm olmadıgından teseye aldılar teseye girmiş haliyle bile malesef kaliteli sperm bulamadılar 14 embriyo döllenmiş ama kalitesiz ve gelişme göstermemiş sadece transfere uygun 2 tane varmış aret bey üzülme tek akıllı yumurta yeter dedi cuma günü 1ini koyacaklar bakalım inş ilk ve son olurda hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız çifter çifter :)

çok geçmiş olsun inşAllah muttlu haberle unutursun bu acıları :) bende pko olduğu için yumurta sayım fazlaydı 43 yumurta toplanmıştı ama opudan çıktığımda o kadar şiddetli ağrım vardıki bagıra bagıra aglıyordum agrı kesicilerle zor yatıstırdılar iyi gibi olduğumda kalkabilrsin dediler kalktım koridorda yürürken birden gözlerim karardı kör gibi oldum yıgıldım kaldım hemşireler yetişti tansiyon yerle bir olmuş buz gibi ter atıyordum sırılsıklam olmustum hemen yatırdılar serum falan bagladılar anca gözlerimi açabildim iyileşme sürecimde çok kötüydü ama inşAllah çektiğime değer

hadi hayirli cnm

hakkınızda hayırlısı inşAllah tez zamanda hayırlı haberlerinizi alalım :)

cnm bnm güzel bir yolculuk olur ve başarıya ulaşırsın

hadi başlaa daa artık , pozitif görmek istiyorumm :))

Hepinize çokkkkkkkkkkk teşekkür ediyor benim için dilediklerinizin sonsuz katını Rabbim size ve hepinize nasip etmesini diliyorum bende :)

insallah canimcim.insallahhh :)

Cuma yada Cumartesi adet olacağım canım...
Senin yumurtalar toplanmış maşallah benim arkadaşıma yarın hayırlı haberler alırsın canım... Hepsi en iyi kalitede embryo olsun ve sana sıkı sıkı sarılsınlar inşallahhhhh...
Pazartesiye kalırsa transferin belki karşılaşırız :)

Ay kiyamam yaaa cok aci cekmissin ben on yumurtayla dayanamadim masallah 43 yumurta toplanmis insallah embriyolarin cok kalitelidir ve seni birakmazlar canim benim
insallah arkadasim amin amin amin,sen de basla hayirlisiyla,ah bitanem benim hic 5. Gun embriyom olmadi kii en cok 4. Gun oldu bir kere o da kizim oldu.eger pazartesiye kalirsa transferim, 5. Gun embriyom var demektir nasip, insallah olur seni de gorurum canim

Kizlar bir sey sorayim crinen jele yumurta toplama isleminin ertesi gunu mu basliyorduk transferden sonra mi?ben yarin yani yumurta toplamanin ertesi basliyorum sabah ve aksam 2 kez ayni saatte yap dediler.ben transferden sonra hatirliyorum sanki yanlis mi hatirliyorum siz ne yaptiniz?

cnm bende transfer sonrasi die hatirliyodum ama deilmis opudan sonra basliyosun sabah aksam bir benimde

amin inşAllah canım hepimizin yüzü gülsün inşAllah :)

benim embriyolar dondurulmuştu canım cuma transfer olcam ve jeli günde 1 kez kullanmaya basladım dünden itibaren yani transferden 3 gun once başlamış oldm

Bana da bugün reçete verdiler opudan sonraki gün başlanacak dediler jel ben de de var. Ayrıca tşk ederim içimi rahatlattin bir sorun çıkar diye çok korkuyorum e2 degerim de 6000 çıktı dr onemli degil dedi ama bilmiyorum

OTE="cnnsnd, post: 38115016, member: 634892"]bizde genetik test yaptırdık doğuştan gelen bir şey değilmiş canım doktorlar guatr ve küçükken elektrik çarpmasından olabilir dediler bnde 43 yumurta toplandı malesef yumurtalarıma yetıcek sperm olmadıgından teseye aldılar teseye girmiş haliyle bile malesef kaliteli sperm bulamadılar 14 embriyo döllenmiş ama kalitesiz ve gelişme göstermemiş sadece transfere uygun 2 tane varmış aret bey üzülme tek akıllı yumurta yeter dedi cuma günü 1ini koyacaklar bakalım inş ilk ve son olurda hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız çifter çifter :)[/QUOTE]
İnşallah hakkinda hayrlisi olur Rabbim ol desin oluversin inslh

cnm bende transfer sonrasi die hatirliyodum ama deilmis opudan sonra basliyosun sabah aksam bir benimde

Hiiiim tesekkurler opudan sonraymis demek yanlis hatirlamisim kizlar
Bir sorun cikmaz insallah canim dr una guven.onemli olan yumoslarin durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…