- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
dualarımı zseninle cnm....Kizlar pazartesi transferim var rabbim kismet ederse insallah dua edin arkadaslar bebeklerim tutunsun diye 4. Denememde rabbim insallah muradimi verir yuzum guler
Saol canimdualarımı zseninle cnm....
Allah yardimci olsun canim insallah bu denemende kavusursun bebegine,blast mi ?Kizlar pazartesi transferim var rabbim kismet ederse insallah dua edin arkadaslar bebeklerim tutunsun diye 4. Denememde rabbim insallah muradimi verir yuzum guler
cuma yada cumrtesi adet olursan ne zaman hastaneye gtceksinCuma yada Cumartesi adet olacağım canım...
Senin yumurtalar toplanmış maşallah benim arkadaşıma yarın hayırlı haberler alırsın canım... Hepsi en iyi kalitede embryo olsun ve sana sıkı sıkı sarılsınlar inşallahhhhh...
Pazartesiye kalırsa transferin belki karşılaşırız :)
Bende pkoluyum korktum simdi 43 yumurta biraz fazla degilmi doktorun farkedip ilaclari azaltmasi gerekmezmiydi? Yani Allah korusun tekrar gerekirse yumurta rezervin duser ?çok geçmiş olsun inşAllah muttlu haberle unutursun bu acıları :) bende pko olduğu için yumurta sayım fazlaydı 43 yumurta toplanmıştı ama opudan çıktığımda o kadar şiddetli ağrım vardıki bagıra bagıra aglıyordum agrı kesicilerle zor yatıstırdılar iyi gibi olduğumda kalkabilrsin dediler kalktım koridorda yürürken birden gözlerim karardı kör gibi oldum yıgıldım kaldım hemşireler yetişti tansiyon yerle bir olmuş buz gibi ter atıyordum sırılsıklam olmustum hemen yatırdılar serum falan bagladılar anca gözlerimi açabildim iyileşme sürecimde çok kötüydü ama inşAllah çektiğime değer
Gunaydin kizlaar
hastaneyi aradim 10 yumurtanin onu islem gormus 5 i döllenmis.yarin embriyolara acip bakmiyorlarmis.3. Gun 11 den sonra arayip durumlarini ogrenecekmisim. off hep boyle oluyor dua edin luften minik bebeklerim icin.
hayirlisi cnmmm gec olsun guc olmasin inssallahhh guclu bebeklerin olsunGunaydin kizlaar
hastaneyi aradim 10 yumurtanin onu islem gormus 5 i döllenmis.yarin embriyolara acip bakmiyorlarmis.3. Gun 11 den sonra arayip durumlarini ogrenecekmisim. off hep boyle oluyor dua edin luften minik bebeklerim icin.
canım ecrenncim hayırlısı cnm bebişlerinsana gelecek ve minnak minnak göbüşünde oturacaklar tatlımGunaydin kizlaar
iğraaa hadihayırlısı ikizler ya şimdi onlar ikiside yer kavgası yapıyo bence o uüzden şişliğn yaramaz minikler iyi olacak inşallahgunaydin kizlarrrr kimler ne durumda test gunu yaklasan varmiii bugun 7. gunum gecmiooookimde ne belirtiler varrr iki gundur alt karnim sis ve sert bole olan varmi
Insallah halidem tesekkur ederim hanimefendinin gonlunu yapiyoruz simdilik insallah kardesini sevecegi kiskanacagi gunleri de goruruz.sen neler yapiyorsun hangi adetinle baslayacaksin canim?canim benim insallah sorun cikmiyicak. sakin ol. dualarimiz seninle seker :) sen kizinla takil simdilik; ikinci gelince hanimefendi kiskanclik krizlerine girmesin sonra :)
Sagolasin bitanem insallah.son iki tedavimde de 11 den 6 si,8 den 4 u döllenmisti.insallah 4.,5.gune 1. Kalite kalir.bunlar bahane tabi verecek olan rabbim 1 taneyle de 10 taneyle de.hayirlisi cnmmm gec olsun guc olmasin inssallahhh guclu bebeklerin olsun
ayyy canimcimm oyle diosunnnn musmutlu oldum simdiicanım ecrenncim hayırlısı cnm bebişlerinsana gelecek ve minnak minnak göbüşünde oturacaklar tatlım
iğraaa hadihayırlısı ikizler ya şimdi onlar ikiside yer kavgası yapıyo bence o uüzden şişliğn yaramaz minikler iyi olacak inşallah
aynen dedigin gibi balimm exan okunuo suann Allahim buyukk sirtimizi ona dayadin isimizide ona hawale ettik en ii O bilir ol derse olcak :)Insallah halidem tesekkur ederim hanimefendinin gonlunu yapiyoruz simdilik insallah kardesini sevecegi kiskanacagi gunleri de goruruz.sen neler yapiyorsun hangi adetinle baslayacaksin canim?
Sagolasin bitanem insallah.son iki tedavimde de 11 den 6 si,8 den 4 u döllenmisti.insallah 4.,5.gune 1. Kalite kalir.bunlar bahane tabi verecek olan rabbim 1 taneyle de 10 taneyle de.
hadi hayirlisi cnm tedawin guzel gecsinnKızlar bu sabah adet oldum... İlk defa adet olduğuma seviniyorum...
Yarın saat 11'de randevum var Bismillah diyerek tedaviye başlamış olacağım...
Insallah bitanem tesekkur ederim transferlerimiz ayni tarihlerde olacak galiba pgt ne zaman belli olacak?canım ecrenncim hayırlısı cnm bebişlerinsana gelecek ve minnak minnak göbüşünde oturacaklar tatlım
iğraaa hadihayırlısı ikizler ya şimdi onlar ikiside yer kavgası yapıyo bence o uüzden şişliğn yaramaz minikler iyi olacak inşallah
Amin canimcim insallah kün feyekün.aynen dedigin gibi balimm exan okunuo suann Allahim buyukk sirtimizi ona dayadin isimizide ona hawale ettik en ii O bilir ol derse olcak :)
hayirli olsun caniim hadi bismillah basi da sonu da guzel olsun insallahKızlar bu sabah adet oldum... İlk defa adet olduğuma seviniyorum...
Yarın saat 11'de randevum var Bismillah diyerek tedaviye başlamış olacağım...
Insallah bitanem tesekkur ederim transferlerimiz ayni tarihlerde olacak galiba pgt ne zaman belli olacak?
bu gün belli olacak canım bnm çok heycanlıyım bi taraftan korkuyorum bi tarafımda çok sakin nedense hayırlara vesile olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?