ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kizlar pazartesi transferim var rabbim kismet ederse insallah dua edin arkadaslar bebeklerim tutunsun diye 4. Denememde rabbim insallah muradimi verir yuzum guler
Allah yardimci olsun canim insallah bu denemende kavusursun bebegine,blast mi ?

gunayfin kizlar nasilsinizz.. sonuc bekleyenler, transfer gununu bekleyenler, ignelerini kullananlar ve de benim gibi tedabvi gununi bekleyenler icin yeni yepyeni taze umutlarla bir gun daha.. hadi bakalimmmm tam yol ileruiiiiiiii

cuma yada cumrtesi adet olursan ne zaman hastaneye gtceksin

Gunaydin kizlaar
hastaneyi aradim 10 yumurtanin onu islem gormus 5 i döllenmis .yarin embriyolara acip bakmiyorlarmis.3. Gun 11 den sonra arayip durumlarini ogrenecekmisim. off hep boyle oluyor dua edin luften minik bebeklerim icin.

Bende pkoluyum korktum simdi 43 yumurta biraz fazla degilmi doktorun farkedip ilaclari azaltmasi gerekmezmiydi? Yani Allah korusun tekrar gerekirse yumurta rezervin duser ?

canim benim insallah sorun cikmiyicak. sakin ol. dualarimiz seninle seker :) sen kizinla takil simdilik; ikinci gelince hanimefendi kiskanclik krizlerine girmesin sonra :)
Gunaydin kizlaar
hastaneyi aradim 10 yumurtanin onu islem gormus 5 i döllenmis .yarin embriyolara acip bakmiyorlarmis.3. Gun 11 den sonra arayip durumlarini ogrenecekmisim. off hep boyle oluyor dua edin luften minik bebeklerim icin.

Gunaydin kizlaar
hayirlisi cnmmm gec olsun guc olmasin inssallahhh guclu bebeklerin olsun

gunaydin kizlarrrr kimler ne durumda test gunu yaklasan varmiii bugun 7. gunum gecmioooo kimde ne belirtiler varrr iki gundur alt karnim sis ve sert bole olan varmi

Gunaydin kizlaar
canım ecrenncim hayırlısı cnm bebişlerinsana gelecek ve minnak minnak göbüşünde oturacaklar tatlım

gunaydin kizlarrrr kimler ne durumda test gunu yaklasan varmiii bugun 7. gunum gecmioooo kimde ne belirtiler varrr iki gundur alt karnim sis ve sert bole olan varmi
iğraaa hadihayırlısı ikizler ya şimdi onlar ikiside yer kavgası yapıyo bence o uüzden şişliğn yaramaz minikler iyi olacak inşallah

canim benim insallah sorun cikmiyicak. sakin ol. dualarimiz seninle seker :) sen kizinla takil simdilik; ikinci gelince hanimefendi kiskanclik krizlerine girmesin sonra :)
Insallah halidem tesekkur ederim hanimefendinin gonlunu yapiyoruz simdilik insallah kardesini sevecegi kiskanacagi gunleri de goruruz.sen neler yapiyorsun hangi adetinle baslayacaksin canim?
hayirlisi cnmmm gec olsun guc olmasin inssallahhh guclu bebeklerin olsun
Sagolasin bitanem insallah.son iki tedavimde de 11 den 6 si,8 den 4 u döllenmisti.insallah 4.,5.gune 1. Kalite kalir.bunlar bahane tabi verecek olan rabbim 1 taneyle de 10 taneyle de.

ayyy canimcimm oyle diosunnnn musmutlu oldum simdii ins oyledir kuzum insallah

aynen dedigin gibi balimm exan okunuo suann Allahim buyukk sirtimizi ona dayadin isimizide ona hawale ettik en ii O bilir ol derse olcak :)

Insallah bitanem tesekkur ederim transferlerimiz ayni tarihlerde olacak galiba pgt ne zaman belli olacak?
aynen dedigin gibi balimm exan okunuo suann Allahim buyukk sirtimizi ona dayadin isimizide ona hawale ettik en ii O bilir ol derse olcak :)
Amin canimcim insallah kün feyekün.
Kızlar bu sabah adet oldum... İlk defa adet olduğuma seviniyorum...
Yarın saat 11'de randevum var Bismillah diyerek tedaviye başlamış olacağım...
hayirli olsun caniim hadi bismillah basi da sonu da guzel olsun insallah

Cumartesi test günüm :) Heyecanlıyım ama dünden beri tuhaf bir şekilde de çok neşeliyim.. Göğüslerim transferden sonra inmişti ama dün tekrar şişti ve acıyor, karnımda şiş ve dün ara ara ağrı-kasılma-kramp tarzı tam tarif edemediğim şeyler yaşadım, ilaçardandır diyorum heveslenmemek için.
Tedaviye başlayacak arkadaşlara kolaylıklar, bekleme sürecindeki arkadaşlara sabırlar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…