ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canm sen istanbul tup bebk merkxine mi gidiosun gumussuyundaki

Kizlarrr naparsiniz bakalim dun izinliydim yoktum buralarda tedavileri devam eden ve basliyacak olan arkadaslar simdidn bol sanslar dun yengemn muayene gunuydu kendisi hamile yalniz gitmesn diye bnde guttm bebegin cinsiyetini falan ogrendik onn yannda cok iyiydm ama sonra aksama kadar kndime gelemdim aglamaktn icim disima ckms rabbim kimseyi evlatla sinamasin olmayan bizlerede bir an once o guzel duyguyu tattirsin okadr ck hamile vardiki esleriyle gelen icimdn dedm acaba banada nasip olurmu bu duygu diye dun turbeye gidip hepiniz icin dua ettim kizlarr rabbimn izniyle son uzuntuden akan son gozyaslariniz olsun ve guzel haberlerini vermeyi rabbim hepimize nasip etsin

hadi hayirlisi cnm guzel haberini.beklioz yaz mutlaka :)

oyyy kiyamam sana bitanem.cok.kotu oluyo insan biliyorum Rabbim.bizide sewindirsin insallah

Ben opu günü doğum katında dinlenince varlığımı bile dünyaya fazla hissetmiştim ama unutmamak lazım: herkesin bir sınavı var bu dünyada.. Ben inanıyorum ki hepimiz er geç mutlu sona ereceğiz, üzme kendini lütfen..

Kizlarr bu arada listeyi guncelliyecegim eklenick olanlar bana ulasirsa veya test tarihi brlli olanlar cok mutlu olurum

Aminn canim valla dun aklima ilk gelenlerdnbiride sendin rabbim yavrularini sana bagislasin guzel mutlu haberlerini almayi o kdar gonldn istiorm ki anlatamam bizim icin buyuk umut olucaksin
canimsinnn Allah razi olsun arkadasimm ins hepimiz birbirimize guzel.jaberler vercezz hayirlisiylaa benn onden siz arkamdannn insallahhh Allah buyuk :)

Merhaba kizlar :) bn de tup bebek tedavisi gormekteyim, dun opu vardi. 13 tane yumurtam toplandi.bgn haber geldi 10 tanesi dollenmis:) cts ogleden sonra yada pts transferim olacak allah nasip ederse.bu arada tedaviden once 2 kez miyom ameliyati ve 1 kez polip icin histereskopi oldum. Allah herkrsin gonlune gore versin..

hadi hayirlisi cnmm bebislerin siki siki tutsun ins haberdar ey bizi

arkaadşlar bugün ne öğrendim sizlerle paylaşayım.normalde bende yumurtalık tembelliği var demiştim ama doktor bugün teşhisin o olmadığını söyledi.tahliller ve ulturasonlar çok normal dedi.eşimin tahlilleri normal,yani ben sebepsiz infertilite bölümüne giriyomuşum :) sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.

sonucta bu yola girmisdin cnm.bu yolda uzulmek yok sewin sewin

Canım senle aynı kaderi paylaşıyoruz.benimde Yumurtalık kapasitem Zayıf.ama Teşhis olarak sebepsiz infertilite deyiz.bilmiyrm seni ama bu bile bana acı veriyor.ortada somut hiçbirşey yok ama olmuyor.

Canım senle aynı kaderi paylaşıyoruz.benimde Yumurtalık kapasitem Zayıf.ama Teşhis olarak sebepsiz infertilite deyiz.bilmiyrm seni ama bu bile bana acı veriyor.ortada somut hiçbirşey yok ama olmuyor.
inşallah olur diyelim canım benim.benim yumurtalıklarda problem yok sadece geç yumurtluyorum.bu adet dönemimde 8 tane sağda 9 tane solda görünüyor.inşallah cümlemizi rabbim bebek sahibi etsin

Allah yardımcın olsun ve mutlu sona erdirsin inşallah :)

Kızlar üzmeyin kendinizi ben 32 yaşındayım ve bana koyulan ilk teşhis erken menapozdu.. Ölmek istedim daha 2-3 aylık evliydik. Sonraki doktor yumurtalık rezervin tükenmiş anne olamazsın Kıbrıs'a git donasyonla anne ol dedi. Ben buna bile razıyken 3. doktorum ki konusunda ilahe kabul edilen müthiş bir Prof.'dur bana erken over yetmezliği tanısını koydu ve acil tedaviye başladı, imkansız noktasından transfer gününe kadar geldim ve hala benimle mi bilemesem de minik ışık hüzmem içime yerleştirildi. Yani diyeceğim o ki menapoza girmeden pes etmeyin gerekirse doktor doktor gezin illa ki bir çare bulunuyor..

Slm arkadaşlar iş yoğunluğum nedeniyle yazamıyorum ama fırsat oldukça okuyorum tek tek yazdıklarınızı. Ben artık Kafayı mı yiyorum fesatlar mı yapıyorum bilemiyorum. Bu aralar o kadar çok hamile haberi alır oldum ki etrafımda moralim ister istemez bozuluyor.daha dün evlendiler diyorum içimden. Isyan etmiyorum ama üzülmekten kıskanmaktan da kendimi alamıyorum. Bizim tedavilerimizi kimse bilmiyor o Yüzden daha istemiyormuş numarası yapıyor yalan söylüyoruz. Ama her seferinde içim parçalanıyor. Allah yüzümüze Gülsün de bizi bu azaptan kurtarsın. Yaşadıklarımız hiç kolay değil.benki o kadar güçlü bir kadınımdır lakin ben de ne güç kaldı ne de takat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…