Canm sen istanbul tup bebk merkxine mi gidiosun gumussuyundakibizde genetik test yaptırdık doğuştan gelen bir şey değilmiş canım doktorlar guatr ve küçükken elektrik çarpmasından olabilir dediler bnde 43 yumurta toplandı malesef yumurtalarıma yetıcek sperm olmadıgından teseye aldılar teseye girmiş haliyle bile malesef kaliteli sperm bulamadılar 14 embriyo döllenmiş ama kalitesiz ve gelişme göstermemiş sadece transfere uygun 2 tane varmış aret bey üzülme tek akıllı yumurta yeter dedi cuma günü 1ini koyacaklar bakalım inş ilk ve son olurda hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız çifter çifter :)
hadi hayirlisi cnm guzel haberini.beklioz yaz mutlaka :)Cumartesi test günüm :) Heyecanlıyım ama dünden beri tuhaf bir şekilde de çok neşeliyim.. Göğüslerim transferden sonra inmişti ama dün tekrar şişti ve acıyor, karnımda şiş ve dün ara ara ağrı-kasılma-kramp tarzı tam tarif edemediğim şeyler yaşadım, ilaçardandır diyorum heveslenmemek için.
Tedaviye başlayacak arkadaşlara kolaylıklar, bekleme sürecindeki arkadaşlara sabırlar diliyorum..
oyyy kiyamam sana bitanem.cok.kotu oluyo insan biliyorum Rabbim.bizide sewindirsin insallahKizlarrr naparsiniz bakalim dun izinliydim yoktum buralarda tedavileri devam eden ve basliyacak olan arkadaslar simdidn bol sanslar dun yengemn muayene gunuydu kendisi hamile yalniz gitmesn diye bnde guttm bebegin cinsiyetini falan ogrendik onn yannda cok iyiydm ama sonra aksama kadar kndime gelemdim aglamaktn icim disima ckms rabbim kimseyi evlatla sinamasin olmayan bizlerede bir an once o guzel duyguyu tattirsin okadr ck hamile vardiki esleriyle gelen icimdn dedm acaba banada nasip olurmu bu duygu diye dun turbeye gidip hepiniz icin dua ettim kizlarr rabbimn izniyle son uzuntuden akan son gozyaslariniz olsun ve guzel haberlerini vermeyi rabbim hepimize nasip etsin
Kizlarrr naparsiniz bakalim dun izinliydim yoktum buralarda tedavileri devam eden ve basliyacak olan arkadaslar simdidn bol sanslar dun yengemn muayene gunuydu kendisi hamile yalniz gitmesn diye bnde guttm bebegin cinsiyetini falan ogrendik onn yannda cok iyiydm ama sonra aksama kadar kndime gelemdim aglamaktn icim disima ckms rabbim kimseyi evlatla sinamasin olmayan bizlerede bir an once o guzel duyguyu tattirsin okadr ck hamile vardiki esleriyle gelen icimdn dedm acaba banada nasip olurmu bu duygu diye dun turbeye gidip hepiniz icin dua ettim kizlarr rabbimn izniyle son uzuntuden akan son gozyaslariniz olsun ve guzel haberlerini vermeyi rabbim hepimize nasip etsin
İnşallah güzel haberler verebilirim, senin test günün de 8 Aralıktı değil mi? Şimdiden sana da hayırlısı olsun :)hadi hayirlisi cnm guzel haberini.beklioz yaz mutlaka :)
Aminn canim valla dun aklima ilk gelenlerdnbiride sendin rabbim yavrularini sana bagislasin guzel mutlu haberlerini almayi o kdar gonldn istiorm ki anlatamam bizim icin buyuk umut olucaksinoyyy kiyamam sana bitanem.cok.kotu oluyo insan biliyorum Rabbim.bizide sewindirsin insallah
canimsinnn Allah razi olsun arkadasimm ins hepimiz birbirimize guzel.jaberler vercezz hayirlisiylaa benn onden siz arkamdannn insallahhh Allah buyuk :)Aminn canim valla dun aklima ilk gelenlerdnbiride sendin rabbim yavrularini sana bagislasin guzel mutlu haberlerini almayi o kdar gonldn istiorm ki anlatamam bizim icin buyuk umut olucaksin
ins cnm saolasin :) ah o 8 aralik bi gelmediİnşallah güzel haberler verebilirim, senin test günün de 8 Aralıktı değil mi? Şimdiden sana da hayırlısı olsun :)
msj olarakmi balimKizlarr bu arada listeyi guncelliyecegim eklenick olanlar bana ulasirsa veya test tarihi brlli olanlar cok mutlu olurum
hadi hayirlisi cnmm bebislerin siki siki tutsun ins haberdar ey biziMerhaba kizlar :) bn de tup bebek tedavisi gormekteyim, dun opu vardi. 13 tane yumurtam toplandi.bgn haber geldi 10 tanesi dollenmis:) cts ogleden sonra yada pts transferim olacak allah nasip ederse.bu arada tedaviden once 2 kez miyom ameliyati ve 1 kez polip icin histereskopi oldum. Allah herkrsin gonlune gore versin..
sonucta bu yola girmisdin cnm.bu yolda uzulmek yok sewin sewinarkaadşlar bugün ne öğrendim sizlerle paylaşayım.normalde bende yumurtalık tembelliği var demiştim ama doktor bugün teşhisin o olmadığını söyledi.tahliller ve ulturasonlar çok normal dedi.eşimin tahlilleri normal,yani ben sebepsiz infertilite bölümüne giriyomuşum :) sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.
Canım senle aynı kaderi paylaşıyoruz.benimde Yumurtalık kapasitem Zayıf.ama Teşhis olarak sebepsiz infertilite deyiz.bilmiyrm seni ama bu bile bana acı veriyor.ortada somut hiçbirşey yok ama olmuyor.arkaadşlar bugün ne öğrendim sizlerle paylaşayım.normalde bende yumurtalık tembelliği var demiştim ama doktor bugün teşhisin o olmadığını söyledi.tahliller ve ulturasonlar çok normal dedi.eşimin tahlilleri normal,yani ben sebepsiz infertilite bölümüne giriyomuşum :) sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.
inşallah olur diyelim canım benim.benim yumurtalıklarda problem yok sadece geç yumurtluyorum.bu adet dönemimde 8 tane sağda 9 tane solda görünüyor.inşallah cümlemizi rabbim bebek sahibi etsinCanım senle aynı kaderi paylaşıyoruz.benimde Yumurtalık kapasitem Zayıf.ama Teşhis olarak sebepsiz infertilite deyiz.bilmiyrm seni ama bu bile bana acı veriyor.ortada somut hiçbirşey yok ama olmuyor.
Merhaba kizlar :) bn de tup bebek tedavisi gormekteyim, dun opu vardi. 13 tane yumurtam toplandi.bgn haber geldi 10 tanesi dollenmis:) cts ogleden sonra yada pts transferim olacak allah nasip ederse.bu arada tedaviden once 2 kez miyom ameliyati ve 1 kez polip icin histereskopi oldum. Allah herkrsin gonlune gore versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?