ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

kader arkadaslarimm cok.kotu oluo insan ama yapcak bisi yok.anne olana kadar pes etmicezz benden sonra evlenen arkadaslaromin bebekleri oldu ama napalim Rabbimin imtihani

ins siki siki tutunmustir bebisinn Allah yar ve yardimcimiz olsun insallah bu yolda olan butun katdeslerimize

Her birimizin hikayesi farklı ve aslında düşününce acı veriyor ama umudumuz var çok şükür :) İnşallah günü geldiğinde hepimiz anne olur gerçek aşklarımıza kavuşuruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, ol desin olur inşallah.. Dualarım hepinizle

Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah güzel haberlerle gelirsin :)

Tedavin hayirli olsun canm guzl haberlrini bekliiorz bikhilerini yollarsn listemize ekleyelm senide.

Canim bnm hadI insallah guzrl habrrlrini bekkioytuz dualarim snnle

ayy hadi hayirli haberler cnm yaz mutlaka :)

Canim benim allah razi olsun dualarin icin sen de bizim dualarimizdasin.ben inaniyorum ki sebepleri sonuna kadar yerine getirmeye calisanlari yani yapilmasi gereken tum tedavileri yapanlari rabbim bos cevirmeyecek tevekkul ediyoruz cok sukur.bizim de olacak insallah canim tedavi oncesi uzme kendini.
Caniiim ayni gun opu olmusuz tebrikler cogu döllenmis benim de cumartesi belli olacak transfer gunum.
Canin sebepsiz interfilite aslinda tibbin suanda aciklayamadigi sebeplermis.yani bir sebebi var ama tip aciklayamiyor bulamiyor.hic uzulme tedavini ol insallah rabbim verecek.
kızlar 6 embriyomdan sadece 1 tanesi sağlıklı çıktı yarın transfer var Rabbim imtihanımızı kolaylastır
Cok sukur canim sagligindan emin oldugun bir embriyon var hic uzulme benim arkadasimin da 1 tane idi ve tuttu suan 2,5 yasinda oglu var
Canim allah yardimcin olsun insallah degerin cok cok yuksek cikar guzel haberin bize de umut olsun insallah

Bende pkoluyum korktum simdi 43 yumurta biraz fazla degilmi doktorun farkedip ilaclari azaltmasi gerekmezmiydi? Yani Allah korusun tekrar gerekirse yumurta rezervin duser ?

doktor farkındaydı daha ilk muayenede tonla yumurtam olduğu belliydi açıkçası pekte sorgulamadım doktor en iyisini bilir diye güveniyorum doktoruma inşAllah 2.ciye gerek kalmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…