ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Hadi bakalım demek o gün geldi çattı canım inşallah yarın mutlu haberlerini alırız dua et tatlım rabbim yanında olsun insallah bebeğini sana bağışlamıştır

kızlar 6 embriyomdan sadece 1 tanesi sağlıklı çıktı yarın transfer var Rabbim imtihanımızı kolaylastır

1 Tane olsun bebiş olsun... Moral bozacak birşey yok canım size de lazım olan bir bebiş o da gelecek inşallah...

Hayırlı haberlerle gel... Sabah sabah bize umut ol, neşe ol ve en önemlisi ANNE OL İnşallahhhhh

amin canimm. allah hepimizin yardimcisi olsun ve hepimizi guldursun insallah.. insallah snein de bebisin simsiki tutunur sana canim..

kızlar 6 embriyomdan sadece 1 tanesi sağlıklı çıktı yarın transfer var Rabbim imtihanımızı kolaylastır
canim benim hepimizin aslinda 1 embiryoya ihtiyaci var. tek yumurta ile hamile kalan bir cok kadin var. altin yumurta deniliyor hatta. o yuzden hic moralini bozma canim. allah yeter ki ol desin ve hepimiz anne olalim insallah.
icini ferah tut arkadasim. allahin izniyle bebisin gelecek sana..

canim benimmm hadi hayirlisiyla guzel haberini alacagiz yarin insallahh! kalbimiz seninle! biz de seni cok seviyoruuzz!

canim, ben de ocak hastaligimla basliyoz insallah. randevumu aldim.sisli memorial ayse hanim :))) heyecan yapiyom bol bol. kalan zamanda yer ariyoz kalicak . ucak bileti falan. gunleri gecirmeye calosiyoz iste :)

hadi hayirli olsunnnn :) sisli memorialde hangi doktora gidicen canim.hande hanim miydi. bi de ayse hanimi taniyon mu sen nasil biri yani fikrin var mi
Kızlar bu sabah adet oldum... İlk defa adet olduğuma seviniyorum...
Yarın saat 11'de randevum var Bismillah diyerek tedaviye başlamış olacağım...

mesajinin altindaki o aglak ifadeyi hic begenmedim. biz ne dedik 1tane olsun saglikli olsun bizim olsun. Allahim insallah o yavrucakla yüzünu guldurecek.bi daha da gormiyim oyle aglak ifade falan tamam miiiii seker aha da boyle ifadeler koyacan insallahhhhhh

amaninnnn buyuk gun desene Hade bakalimmm. mutlu haberle gel halay basi ben olcem halay edecez burda tey tey tey

kaldi 3 gunumz cnm heyecan artiyo bi yan korku karisigimmm

yok yok korku falan olmasin hele :) heyecan olsun umut olsun merak olsun ama korku olmasin :) ayyy ikiz annesi olacan de miii :) cok guzel yaaaa ... insallah 3 gun sonra hamis oldugun resmiyet kazanacak ve bakk unutma merkezden lozitif sonucunu alinca ayagini sürü ki pesinden bizde gelek :) :):):):):):)

kizzz seninyerim bennnn ne guzell konusuyonn oyleee yuregi guzel arkadasim.insallah size guzel haber veririm sizde arkamdan gelisiniz insallah insallah :) :)

Canım benim bence senin tuttu içimden öyle geçiyor herşey yolunda ilerledi 5. Gün embiryosu oldu tabii takdir Rabbimin ama oldu bence İnşallah güzel haberlerini alacağız
ahh canimcim balim icine dogan basima gelsin insallah :) iyiki varsiniz Allah buyuk hep birlikte hamis gunlerimizide anlatalim insallah insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…