Bnde emre beye gidiorm memnunmusun merkezden
dogru cnmCanim senniki 8 aralik die yazmisim dogru dgl mi
Tatlım rabbim nasip etsin yeterki bir tane ile olacak zaten hiç takma kafana inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırızkızlar 6 embriyomdan sadece 1 tanesi sağlıklı çıktı yarın transfer var Rabbim imtihanımızı kolaylastır
Hadi bakalım demek o gün geldi çattı canım inşallah yarın mutlu haberlerini alırızKIZLAR ÇOK HEYCANLIYIM YARIN TEST GÜNÜM SABAHTAN KANIMI VERİCEM HASTANEDEN GELİNCEDE İLK SİZE YAZICAM ÇOK KORKUYORUM İNŞALLAH HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER HİÇ GELİRMİ O GÜN DEDİM AMA İŞTE GELDİ KALBİM YERİNDEN FIRLICAK HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
kızlar 6 embriyomdan sadece 1 tanesi sağlıklı çıktı yarın transfer var Rabbim imtihanımızı kolaylastır
KIZLAR ÇOK HEYCANLIYIM YARIN TEST GÜNÜM SABAHTAN KANIMI VERİCEM HASTANEDEN GELİNCEDE İLK SİZE YAZICAM ÇOK KORKUYORUM İNŞALLAH HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER HİÇ GELİRMİ O GÜN DEDİM AMA İŞTE GELDİ KALBİM YERİNDEN FIRLICAK HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
amin canimm. allah hepimizin yardimcisi olsun ve hepimizi guldursun insallah.. insallah snein de bebisin simsiki tutunur sana canim..Her birimizin hikayesi farklı ve aslında düşününce acı veriyor ama umudumuz var çok şükür :) İnşallah günü geldiğinde hepimiz anne olur gerçek aşklarımıza kavuşuruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, ol desin olur inşallah.. Dualarım hepinizle
canim benim hepimizin aslinda 1 embiryoya ihtiyaci var. tek yumurta ile hamile kalan bir cok kadin var. altin yumurta deniliyor hatta. o yuzden hic moralini bozma canim. allah yeter ki ol desin ve hepimiz anne olalim insallah.kızlar 6 embriyomdan sadece 1 tanesi sağlıklı çıktı yarın transfer var Rabbim imtihanımızı kolaylastır
canim benimmm hadi hayirlisiyla guzel haberini alacagiz yarin insallahh! kalbimiz seninle! biz de seni cok seviyoruuzz!KIZLAR ÇOK HEYCANLIYIM YARIN TEST GÜNÜM SABAHTAN KANIMI VERİCEM HASTANEDEN GELİNCEDE İLK SİZE YAZICAM ÇOK KORKUYORUM İNŞALLAH HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER HİÇ GELİRMİ O GÜN DEDİM AMA İŞTE GELDİ KALBİM YERİNDEN FIRLICAK HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
gunaydin kizlarrrr kimler ne durumda test gunu yaklasan varmiii bugun 7. gunum gecmiooookimde ne belirtiler varrr iki gundur alt karnim sis ve sert bole olan varmi
kaldi 3 gunumz cnm heyecan artiyo bi yan korku karisigimmmikracim guzel haberler sende insallah :)
Insallah halidem tesekkur ederim hanimefendinin gonlunu yapiyoruz simdilik insallah kardesini sevecegi kiskanacagi gunleri de goruruz.sen neler yapiyorsun hangi adetinle baslayacaksin canim?
Sagolasin bitanem insallah.son iki tedavimde de 11 den 6 si,8 den 4 u döllenmisti.insallah 4.,5.gune 1. Kalite kalir.bunlar bahane tabi verecek olan rabbim 1 taneyle de 10 taneyle de.
Kızlar bu sabah adet oldum... İlk defa adet olduğuma seviniyorum...
Yarın saat 11'de randevum var Bismillah diyerek tedaviye başlamış olacağım...
kızlar 6 embriyomdan sadece 1 tanesi sağlıklı çıktı yarın transfer var Rabbim imtihanımızı kolaylastır
KIZLAR ÇOK HEYCANLIYIM YARIN TEST GÜNÜM SABAHTAN KANIMI VERİCEM HASTANEDEN GELİNCEDE İLK SİZE YAZICAM ÇOK KORKUYORUM İNŞALLAH HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER HİÇ GELİRMİ O GÜN DEDİM AMA İŞTE GELDİ KALBİM YERİNDEN FIRLICAK HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
kaldi 3 gunumz cnm heyecan artiyo bi yan korku karisigimmm
kizzz seninyerim bennnn ne guzell konusuyonn oyleee yuregi guzel arkadasim.insallah size guzel haber veririm sizde arkamdan gelisiniz insallah insallah :) :)yok yok korku falan olmasin hele :) heyecan olsun umut olsun merak olsun ama korku olmasin :) ayyy ikiz annesi olacan de miii :) cok guzel yaaaa ... insallah 3 gun sonra hamis oldugun resmiyet kazanacak ve bakk unutma merkezden lozitif sonucunu alinca ayagini sürü ki pesinden bizde gelek :):):):):):):)
Canım benim bence senin tuttu içimden öyle geçiyor herşey yolunda ilerledi 5. Gün embiryosu oldu tabii takdir Rabbimin ama oldu bence İnşallah güzel haberlerini alacağızkaldi 3 gunumz cnm heyecan artiyo bi yan korku karisigimmm
ahh canimcim balim icine dogan basima gelsin insallah :) iyiki varsiniz Allah buyuk hep birlikte hamis gunlerimizide anlatalim insallah insallahCanım benim bence senin tuttu içimden öyle geçiyor herşey yolunda ilerledi 5. Gün embiryosu oldu tabii takdir Rabbimin ama oldu bence İnşallah güzel haberlerini alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?