hadi hayirlisiyla basla bitanem.benim yumurta toplama islemimi ayse hanim yapmisti canim.guleryuzlu pozitif bir bayan.bi yer bulamadiysaniz tavsiye verebilirim.benim dr um da hande hanim di.arada semra hanim da bakti insallah transferi ikisinden biri yapacak.canim, ben de ocak hastaligimla basliyoz insallah. randevumu aldim.sisli memorial ayse hanim :))) heyecan yapiyom bol bol. kalan zamanda yer ariyoz kalicak . ucak bileti falan. gunleri gecirmeye calosiyoz iste :)
canim insallah darisi basima olsun :) tez zamanda bebisime yada bebislerime kavusam :) kalacak yer neresi var tatlim bi de eger ki Allah nasip kismet eder de 2 saglikli embriyom olirsa 2 tanesini de transfer etmwlerini istesem yaparlar mi.yas 29 biliyosun ve ilk tedavimiz.yapar mi ayse hanim
[QUOTE="ecrennnn, post: 38135121, member:304125"]hadi hayirlisiyla basla bitanem.benim yumurta toplama islemimi ayse hanim yapmisti canim.guleryuzlu pozitif bir bayan.bi yer bulamadiysaniz tavsiye verebilirim.benim dr um da hande hanim di.arada semra hanim da bakti insallah transferi ikisinden biri yapacak.
insallah bebeler sana sariliyodur canimcim... kotu dusunmekizlarrr cok kotu bi kasintim var bu ne bolee bacaklarimdada
Amin canim rabbim tez zamanda kucagini cifter cifter evlatlarla doldursun .embriyolariniz da cok kaliteli olsun insallah.ilk tup ve 35 yas altina 1 tane yapiyorlar ama belki ozel rica etsen yapar canim bilemiyorum.kalacak yeri sana ozelden msj atayim canim reklam olmasin bide esimden net fiyatini ogrenip.opuyorum[/QUOTE]
bilemedim cnm :)insallah bebeler sana sariliyodur canimcim... kotu dusunme
Kûn Fe Yekûn...
Ol der ve olur..
Ansizin karsima cikaracagin mucizelere cok ihtiyacim var Allah'im,
sadece senin " Ol" demenle olacak mucizeler..
hayirli cumalar..
Benimde pazartesi transferim kızlar dua edın
Amın ınsallah cok bekledim ılk denemem allah isteyen herzeze hayırlı evlat versın insallah banadahakkinda hayirlisi olsun insallah. mevlam yuzunu guldursun.saglikli gayirli evlatlar olsun insallah tatlim
Herkese Günaydın hayırlı cumalar bütün duaların gerçekleştiği bi cuma olur inşallah dün puregon a başladık bizde güzel acisiz bi şekilde devam eder inşallah bi aksilik cikmazsa 15 aralikda da yumurtalarim toplanacak
Amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin arada bi durduk yere ağlamak geliyor onun dışında iyiyimCok kaliteli yumosların olur inşallah allah yardımcın olsun canım ben o gunleru atlatım transferımı beklıyorum hakımızda hayırlısı moralini yüksek tut
Herkese Günaydın hayırlı cumalar bütün duaların gerçekleştiği bi cuma olur inşallah dün puregon a başladık bizde güzel acisiz bi şekilde devam eder inşallah bi aksilik cikmazsa 15 aralikda da yumurtalarim toplanacak
gunaydinlarrrr kizlar tedaviniz hayirli olsun bilgilerinozi yollarsanz listemize ekleyelm ve yasadiklrinizi bizimle paylasin ki birbirimize deneyimm olsunCok kaliteli yumosların olur inşallah allah yardımcın olsun canım ben o gunleru atlatım transferımı beklıyorum hakımızda hayırlısı moralini yüksek tut
Banada oluyordu ilk günlerde tatlı acılar bunlar ilk önce dr guven sonra kendıneAmin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin arada bi durduk yere ağlamak geliyor onun dışında iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?