ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

gunaydinlarrrr kizlar tedaviniz hayirli olsun bilgilerinozi yollarsanz listemize ekleyelm ve yasadiklrinizi bizimle paylasin ki birbirimize deneyimm olsun
24 yasindayim denizli de oturuyorum 2 aşılamam oldu tutmadı simdi izmire israel aruha gidiyoruz doktorumuzu da cok sevdik tavsiye ederim sormak istediğiniz bisi olursa beklerim

gunaydin kizlaar. hayirli cumalaar! aralik'in ilk haftasini da bitiriyoruz boylece!

transferi olacaklar,test gununu bekleyenler allah kucaginizi doldursun insallah tez zamanda! hepimiz annelik duygusunu tez zamanda yasayalim hayirlisiyla..

O Ozlemm8282 , canim hadi hayirli haberini bekliyoruz! dualarimiz, kalbimiz seninle arkadasimm...

Ya bu lucrin beni mahvetti mide bulantisi bas donmesi bi an kahkahalar ardindan aglamalar? İnsallah zamanla alisirum daha 2 gun bitti ve 22 gun daha var

Benım ilk denemem kızlar pazartesı transferim var ama pazartesıden sonra bır kac gun ıcınde normalde adet olucam aklıma takıldı nasıl ayarlıyorlar onu ben dr aradım konuştuk endışelenme hersey yolunda dedı ben doktoruma cok guvenıyorum kafamda deli sorular

kızlar 6 embriyomdan sadece 1 tanesi sağlıklı çıktı yarın transfer var Rabbim imtihanımızı kolaylastır
Canım moralini yüksek tut.bir tane 2 tane hiç fark etmez.benim ilkinde 3 taneden 1 tane sağlıklıydı tuttu fakat daha sonra kimyasal oldu.2.denemede 5 taneden 3 ü sağlıklıydı 3 ünü de transfer ettirdik.ilkinde hiç umudum yoktu bitane kesin olmaz diyordum.ikinci de ya İlkin tuttuysa üçünden biri mutlaka tutar dedik ve hep oldu diye düşündük ve sonuç büyük bir hayal kırıklığıydı. Herşey Allah'ın ol demesine bağlı anlayacağın,umarım bu yazı sana moral olur

VAlla canim gelsin diye omrumuzdn omur gitti suna bak ilk haftasi bitio bile insallh aralik ayini hepimiz mutlu bitiricz

Allahım Allahımmmm :)) çok heyecanlı gün saymak ben ocağı bekliyorum benim durumum daha vahim hahaha
günleri geçiremiyorum.

kızlar şu anda Selâ veriliyor. Duam o dur ki : Rabbim , güzel Allahım , aziz Allahım, inşallah bu mübarek günün hürmetine bu mübarek vakte inen melaikelerin yüzü suyu hürmetine, inşallah bebek isteği olan , bebek için tedavi gören, transferi olup da hayırlı sonuç bekleyen, benim gibi tedavi gününü bekleyen ,
anneliği tatmak için
anne olmak için yanıp tutuşan cümle müslümanın evladına
içinde de bizlere
hayırlı,
sağlıklı,
güzel ahlaklı kız çocukları ve erkek çocukları nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
Amin Aminn Aminnnn

Amın ınsallah cok bekledim ılk denemem allah isteyen herzeze hayırlı evlat versın insallah banada

ayy benim de 3 aşılamam var. biri kimyasal. benim de ilk tedavim olacak :) hadi güzel haberler verin haaaa bizi mutlu edin . hepinizin adının yanında hamiş hamiş hamiş yazısını görmek istiyoooooommmm

canimmm yuregine saglikkk cok guzel yazmissin Rabbim buyukk bizide gorsun insallah aminn ecmainnn..
kun fe yekunn :)

canimmm yuregine saglikkk cok guzel yazmissin Rabbim buyukk bizide gorsun insallah aminn ecmainnn..
kun fe yekunn :)

kız iqqraa_ can, senin test tarihine az kaldı bak gözler üstünde ona göre
kamuoyu senden gelecek güzel habere aç , bizi aydınlat
tut getir o bebişleri buraya

kız iqqraa_ can, senin test tarihine az kaldı bak gözler üstünde ona göre
kamuoyu senden gelecek güzel habere aç , bizi aydınlat
tut getir o bebişleri buraya
2 gun 2 gunnnn gecmiooo insallahhh cnm.inssallahh ilk sana yazcamm sonucu kuzummm cok destek oldun gonlumu ferahlattinn Allah razi olsunn kardesim gonlune gore versin insallah v dier butun kardeslerime :)

kizlar test gunu aksama kadar bekletirler beni ya kafayi yerim dier ikisinde 5 6 gibi haber veriolardi ozel hastane bide bu kadar gec olmamasi lazim herkwsin en az 2 saate cikio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…