Aminnn canim hepimizinGunaydin kizlaaar,
ne yaptiniz bakalim?ozlem8282 test yaptimi acaba sonuc belli oldu mu?iqraa srnden ve ozlemden guzel haberler bekliyoruz canim sizin adiniza cok heyecanliyim merakla bekliyorum sonucunuzu?rabbim sevindirsin insallah.
Cumaniz mubarek olsun arkadaslar bu guzel gunun yuzu suyu hurmetine rabbim hepimize bu tedavilerimiz sonucunda hayirli saglikli uzun omurlu guzel ahlakli evlatlar versin insallah.amin
one bee atom mu parcaliyorlrmis vll biz kuznm icn gttk 45 dk verilr snucu aslnda 40 dk cikiomusda 5 dk raporu hazirlama falan doliolr istekizlar test gunu aksama kadar bekletirler beni ya kafayi yerim dier ikisinde 5 6 gibi haber veriolardi ozel hastane bide bu kadar gec olmamasi lazim herkwsin en az 2 saate cikio
insallah canimmm! :)VAlla canim gelsin diye omrumuzdn omur gitti suna bak ilk haftasi bitio bile insallh aralik ayini hepimiz mutlu bitiricz
canim benim, benim de kesin belli degil. eger tsh'm 4 'ten 2 ye duserse aralik'ta baslayacam. yoksa, dusene kadar beklicem. insallah bir an once duser. 27 kasim'da basladim ilac kullanmaya. bakalim artik, hayirlisi..Allahım Allahımmmm :)) çok heyecanlı gün saymakben ocağı bekliyorum benim durumum daha vahim hahaha
günleri geçiremiyorum.
amiin canim.. diline saglik!kızlar şu anda Selâ veriliyor. Duam o dur ki : Rabbim , güzel Allahım , aziz Allahım, inşallah bu mübarek günün hürmetine bu mübarek vakte inen melaikelerin yüzü suyu hürmetine, inşallah bebek isteği olan , bebek için tedavi gören, transferi olup da hayırlı sonuç bekleyen, benim gibi tedavi gününü bekleyen ,
anneliği tatmak için
anne olmak için yanıp tutuşan cümle müslümanın evladına
içinde de bizlere
hayırlı,
sağlıklı,
güzel ahlaklı kız çocukları ve erkek çocukları nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
Amin Aminn Aminnnn
canimm, en minigimiizz hepimiz guzel haberlerini bekliyoruz! bak burada senin icin dua eden kac kalp var burada..kizlar test gunu aksama kadar bekletirler beni ya kafayi yerim dier ikisinde 5 6 gibi haber veriolardi ozel hastane bide bu kadar gec olmamasi lazim herkwsin en az 2 saate cikio
gunaydin canim. amiinnn insallah!Gunaydin kizlaaar,
ne yaptiniz bakalim?ozlem8282 test yaptimi acaba sonuc belli oldu mu?iqraa srnden ve ozlemden guzel haberler bekliyoruz canim sizin adiniza cok heyecanliyim merakla bekliyorum sonucunuzu?rabbim sevindirsin insallah.
Cumaniz mubarek olsun arkadaslar bu guzel gunun yuzu suyu hurmetine rabbim hepimize bu tedavilerimiz sonucunda hayirli saglikli uzun omurlu guzel ahlakli evlatlar versin insallah.amin
allah yardimcin olsun canim. insallah cook kaliteli yumurtalarin olsun!Hayırlı cumalar arkadaslar Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucagimiza alırız benim yarın sabah 10 da opu var inşallah herşey yolunda gider
ne bilim anlamadim bende diom bu sefer klinikte oturimm he ne dersinizone bee atom mu parcaliyorlrmis vll biz kuznm icn gttk 45 dk verilr snucu aslnda 40 dk cikiomusda 5 dk raporu hazirlama falan doliolr iste
hepinizden Allah razi olsun canimsiniz iyki varsinz benim icin dilediginizi rabbim 10 katini versin insallah :) bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine Rabbim hepimizin yanninda olsun ins sizlere guzel bi haber veririm aksinide dusunmek lazimcanimm, en minigimiizz hepimiz guzel haberlerini bekliyoruz! bak burada senin icin dua eden kac kalp var burada..
allahim yuzunu guldursun, bebislerinin guzel haberini al insallah tatlimm!
hadi hayirlisi cnm bol kaliteli yumislerin olsun insallahHayırlı cumalar arkadaslar Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucagimiza alırız benim yarın sabah 10 da opu var inşallah herşey yolunda gider
Canim bnde hep gecikme olur adacyi cok iyi gelir ictigimn ertesi gunu adet olurm bide daha once bi doktor bebe aspirni dmsti kani sulandirdigi icin bn gecen ay ictm 2 gun snr adet oldm tup bebek icinde aspirn kullandirio bnm doktrm kani sulandirir rahimde kan dolasimi iyi oldugu zmn tutunmayi artirirmis umarim ise yararKızlar test yapacaklar inşallah güzel haberler bekliyoruz. Bugün 30. Gün adet olmayı bekliyorum bildiginiz adet söktürücü çay yada bitki var mı? Bir an önce olmak istiyorum ilaçlara başlamak için
Cnm dereotu da sokturuyor gbi hatirliyorum.Kızlar test yapacaklar inşallah güzel haberler bekliyoruz. Bugün 30. Gün adet olmayı bekliyorum bildiginiz adet söktürücü çay yada bitki var mı? Bir an önce olmak istiyorum ilaçlara başlamak için
Polikistik over var bende o yüzden olmuyorCanim sizde sorun ne neden kaynaklaniomus belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?