ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Halidem gunaydin ozelden msj atmaya calistim sana ama gelip gelmedigine emin degilim ilk kez atiyorum da bi bakar misin?

Gunaydin kizlaaar,
ne yaptiniz bakalim?ozlem8282 test yaptimi acaba sonuc belli oldu mu?iqraa srnden ve ozlemden guzel haberler bekliyoruz canim sizin adiniza cok heyecanliyim merakla bekliyorum sonucunuzu?rabbim sevindirsin insallah.

Cumaniz mubarek olsun arkadaslar bu guzel gunun yuzu suyu hurmetine rabbim hepimize bu tedavilerimiz sonucunda hayirli saglikli uzun omurlu guzel ahlakli evlatlar versin insallah.amin

Aminnn canim hepimizin

kizlar test gunu aksama kadar bekletirler beni ya kafayi yerim dier ikisinde 5 6 gibi haber veriolardi ozel hastane bide bu kadar gec olmamasi lazim herkwsin en az 2 saate cikio
one bee atom mu parcaliyorlrmis vll biz kuznm icn gttk 45 dk verilr snucu aslnda 40 dk cikiomusda 5 dk raporu hazirlama falan doliolr iste

Günaydın herkese hayırlı cumalar olsun... özlemcim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hepimize umut olursun...rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin kızlar... ocak ayına çok var daha sizlerden gelen güzel haberlerle günlerimi bitiriyorum

Allahım Allahımmmm :)) çok heyecanlı gün saymak ben ocağı bekliyorum benim durumum daha vahim hahaha
günleri geçiremiyorum.
canim benim, benim de kesin belli degil. eger tsh'm 4 'ten 2 ye duserse aralik'ta baslayacam. yoksa, dusene kadar beklicem. insallah bir an once duser. 27 kasim'da basladim ilac kullanmaya. bakalim artik, hayirlisi..

amiin canim.. diline saglik!

kizlar test gunu aksama kadar bekletirler beni ya kafayi yerim dier ikisinde 5 6 gibi haber veriolardi ozel hastane bide bu kadar gec olmamasi lazim herkwsin en az 2 saate cikio
canimm, en minigimiizz hepimiz guzel haberlerini bekliyoruz! bak burada senin icin dua eden kac kalp var burada..

allahim yuzunu guldursun, bebislerinin guzel haberini al insallah tatlimm!

gunaydin canim. amiinnn insallah!

canimm, en minigimiizz hepimiz guzel haberlerini bekliyoruz! bak burada senin icin dua eden kac kalp var burada..

allahim yuzunu guldursun, bebislerinin guzel haberini al insallah tatlimm!
hepinizden Allah razi olsun canimsiniz iyki varsinz benim icin dilediginizi rabbim 10 katini versin insallah :) bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine Rabbim hepimizin yanninda olsun ins sizlere guzel bi haber veririm aksinide dusunmek lazim

Tunaydin bayanlar :)) bugun test yapacak arkadaslar dualarim sizinle. guzel ,bize de umut olacak haberlerle yazarsinizz ins. Cok yogun calistigim icin sık sık yazamiyorum ama gozumun ucuyla tel.den takip ediyorm hepinizi :)

Kızlar test yapacaklar inşallah güzel haberler bekliyoruz. Bugün 30. Gün adet olmayı bekliyorum bildiginiz adet söktürücü çay yada bitki var mı? Bir an önce olmak istiyorum ilaçlara başlamak için

Kızlar test yapacaklar inşallah güzel haberler bekliyoruz. Bugün 30. Gün adet olmayı bekliyorum bildiginiz adet söktürücü çay yada bitki var mı? Bir an önce olmak istiyorum ilaçlara başlamak için
Canim bnde hep gecikme olur adacyi cok iyi gelir ictigimn ertesi gunu adet olurm bide daha once bi doktor bebe aspirni dmsti kani sulandirdigi icin bn gecen ay ictm 2 gun snr adet oldm tup bebek icinde aspirn kullandirio bnm doktrm kani sulandirir rahimde kan dolasimi iyi oldugu zmn tutunmayi artirirmis umarim ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…