ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

hepinizden Allah razi olsun canimsiniz iyki varsinz benim icin dilediginizi rabbim 10 katini versin insallah :) bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine Rabbim hepimizin yanninda olsun ins sizlere guzel bi haber veririm aksinide dusunmek lazim
amiin canim aminn.. hayirlisiyla iyi olacak insallah canim. sen guzel kalbini ferah tut, allahim sevindirsin insallah..

Kizlarr hatirlarmisiniz bilmiorum listemizde umudum2 adinda bi akrkadasimiz var kndisi bu ay bzmle beraber tup bebege baslayacakti ama kendiligindn hamile kalmis boylece sayfamzn ilk hamile haberini almis oluyoruz dogal yollada olsa bzm icinde bir umut olur hersey rabbimn elinde dualarimizi eksik etmeyelm yetr..

Rabbim.ol derse olur nelere kadir cok guzel bi haber rabbim.kucagina almayida nasip etsin insallah :)

kizlar test gunu aksama kadar bekletirler beni ya kafayi yerim dier ikisinde 5 6 gibi haber veriolardi ozel hastane bide bu kadar gec olmamasi lazim herkwsin en az 2 saate cikio

güzel haber olsun da varsın 5 de 6 da çıksın kız 10 gün beklemişin bi kaç saat biliyom geçmez ama yapcak bişey yok. sonra 9 ay nasıl bekleyecez de mi amaninnnn çok güzelllll düşünmesi bile

güzel haber olsun da varsın 5 de 6 da çıksın kız 10 gün beklemişin bi kaç saat biliyom geçmez ama yapcak bişey yok. sonra 9 ay nasıl bekleyecez de mi amaninnnn çok güzelllll düşünmesi bile
Ayyy canim valla sizlerinkini bole heyecanla bekliosm kndi test tarihime kadar kalp krizi falan gcrmem insallah dur bakalim daha sana sira gelecek bunalticam seni cikmadimi cikmadimi die

orasiiii oylere ama cok zorrr yaaa ogun en zoruuu gecmio o saatleer okadar cok hayal kuruyorumki o 9 ayi nasil olcek acepppp

Ayyy canim valla sizlerinkini bole heyecanla bekliosm kndi test tarihime kadar kalp krizi falan gcrmem insallah dur bakalim daha sana sira gelecek bunalticam seni cikmadimi cikmadimi die

ay ben dayanamam heralde 7. günden itibaren test üstüne test yaparım hahahaha

orasiiii oylere ama cok zorrr yaaa ogun en zoruuu gecmio o saatleer okadar cok hayal kuruyorumki o 9 ayi nasil olcek acepppp

ya ben de dayanamam heralde çünkü kendimde o psikopatlığı görüyom hihihihihi

Valla bnde hic guvenemiyorum kendime gerci yalniz birakmazlarki gidip yaptiraym evde annem iste kocam amann bee napim bnde evrene mesaj yollarim artikk blki ordan gelor sonuc

özlemcim senin kafanda benim kafaya dönmüş gözümüz aydın sıyırmayı başardık daha tedaviye başlamadan zuhahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…