ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

bu sefer baslarinda durcam ben onlaron sen meraklanmaaaa :-D:-D

ya ben sıkıntıdan bişeyler örmeye başladım haa , bakın eğer güzel örmeyi başarırsam ki hayatımda ilk kez örgü yapıyorum, bebelerinize benden birer atkı haydeeee gel vatandaşşşşşşşşşşş bir hamişe bir atkı

ahaha ohh ne guzellll alcam.o atkidann

özlemcim senin kafanda benim kafaya dönmüş gözümüz aydın sıyırmayı başardık daha tedaviye başlamadan zuhahahahah
Valla canim sorma artik kafaya ne kadar taktiysam sabah kalknca ben tedaviye basladimmi die dusunuyorum esime soruyorum bugn ayin kaci die bugn 5 dynce hayirr ya nasil olur 10 sen bilmiosn die kavga ediyorm adamla amann be olacaksam olayim su adeti bende kurtulayim millette yoksa sonumu iyi gormuorum

kız anacım herifinin ne suçu var metabolizmayı da bozdun kurtuldun daha başında biz böyleysek tedavi sürecini düşünemiyommmm

kız sana ilk sana, bu tembel hatunlara yok onlar topiki boş bırakıyorlar , ben sen özlem burda nöbetçi memur gibiyik
Anacim sormayin tek tekk gidiyorlar nise kizlar panik yok omuz omuza asacagiz bu sperleri sonra guzel haberleri kutlayacagiz once @iqraa_ dogurtacagiz sonrasi allah kerimm

KIZLARRRRRRRRRRRR SIKI DURUN SÖYLÜYORUM TEYZE OLMAYA HAZIRLANIN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM AM DEGERİM SİZCE NASIL ANLAMADIM 65 NE OLUR DAHA YÜKSELİCEK BEBEGİME BİŞE OLMAZ DEYİN

maşşallahhhhhhhhhhh maşşşallahhhhhhhhhhhh hadi bakalım topikimizin ilk annesiiiiiii inşallah hayırlarla alırsın yavrunu kucağına şeker

KIZLARRRRRRRRRRRR SIKI DURUN SÖYLÜYORUM TEYZE OLMAYA HAZIRLANIN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM AM DEGERİM SİZCE NASIL ANLAMADIM 65 NE OLUR DAHA YÜKSELİCEK BEBEGİME BİŞE OLMAZ DEYİN
Canim benim rabbim sana bagislasin yavrunu o kadar sevindim ki anlatamm kizz aglattin beni bee allahim seni nazarlardan korusun canim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Darısı bize artık tebrik ederim canım değerin güzel takma kafana... 5. Gün embiryosu muydu tatlım?

caniiiim tebrik ederiiiim allah tamamina erdirsin degere takilma bebisine iyi bak annesiii

SİZİ ÇOK SEVİYORUM HEPİNİZ ÇOK GÜZEL ANNE OLUCAKSINIZ ÇOK GÜZEL BEEŞLERİNİZ OLUCAK NE OLUR BİRAZ SABREDİN AZ KALDI ÜMİTSİZLİK YOK BİTANEMSİNİZ HEPİNİZ
ayy cok guzel yaaa kat kat artsin degerin insallah kucaginada al yarabbim :) cnm.merak ettim yerlesme kanaman oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…