oyle yapim demiiiiiKizz sen durr bakalim bakma bize daha tedaviyede vakit olunca kafalar gidiozamaninda git guzel haberleri alda gel
bu sefer baslarinda durcam ben onlaron sen meraklanmaaaa :-D:-D
ahaha ohh ne guzellll alcam.o atkidannya ben sıkıntıdan bişeyler örmeye başladım haa , bakın eğer güzel örmeyi başarırsam ki hayatımda ilk kez örgü yapıyorum, bebelerinize benden birer atkıhaydeeee gel vatandaşşşşşşşşşşş bir hamişe bir atkı
ahaha ohh ne guzellll alcam.o atkidann
Valla canim sorma artik kafaya ne kadar taktiysam sabah kalknca ben tedaviye basladimmi die dusunuyorum esime soruyorum bugn ayin kaci die bugn 5 dynce hayirr ya nasil olur 10 sen bilmiosn die kavga ediyorm adamla amann be olacaksam olayim su adeti bende kurtulayim millette yoksa sonumu iyi gormuorumözlemcim senin kafanda benim kafaya dönmüş gözümüz aydın sıyırmayı başardık daha tedaviye başlamadan zuhahahahah
aynen oyle walla ;Dkız sana ilk sana, bu tembel hatunlara yokonlar topiki boş bırakıyorlar , ben sen özlem burda nöbetçi memur gibiyik
Valla canim sorma artik kafaya ne kadar taktiysam sabah kalknca ben tedaviye basladimmi die dusunuyorum esime soruyorum bugn ayin kaci die bugn 5 dynce hayirr ya nasil olur 10 sen bilmiosn die kavga ediyorm adamla amann be olacaksam olayim su adeti bende kurtulayim millette yoksa sonumu iyi gormuorum
Anacim sormayin tek tekk gidiyorlar nise kizlar panik yok omuz omuza asacagiz bu sperleri sonra guzel haberleri kutlayacagiz once @iqraa_ dogurtacagiz sonrasi allah kerimmkız sana ilk sana, bu tembel hatunlara yokonlar topiki boş bırakıyorlar , ben sen özlem burda nöbetçi memur gibiyik
aynen oyle walla ;D
Zaten transfrden sonra anama postaliyor beni vayy basima gelenlerrrrkız anacım herifinin ne suçu varmetabolizmayı da bozdun kurtuldun daha başında biz böyleysek tedavi sürecini düşünemiyommmm
KIZLARRRRRRRRRRRR SIKI DURUN SÖYLÜYORUM TEYZE OLMAYA HAZIRLANIN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM AM DEGERİM SİZCE NASIL ANLAMADIM 65 NE OLUR DAHA YÜKSELİCEK BEBEGİME BİŞE OLMAZ DEYİN
Canim benim rabbim sana bagislasin yavrunu o kadar sevindim ki anlatamm kizz aglattin beni bee allahim seni nazarlardan korusun canim saglikla kucagina almayi nasip etsinKIZLARRRRRRRRRRRR SIKI DURUN SÖYLÜYORUM TEYZE OLMAYA HAZIRLANIN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM AM DEGERİM SİZCE NASIL ANLAMADIM 65 NE OLUR DAHA YÜKSELİCEK BEBEGİME BİŞE OLMAZ DEYİN
Darısı bize artık tebrik ederim canım değerin güzel takma kafana... 5. Gün embiryosu muydu tatlım?KIZLARRRRRRRRRRRR SIKI DURUN SÖYLÜYORUM TEYZE OLMAYA HAZIRLANIN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM AM DEGERİM SİZCE NASIL ANLAMADIM 65 NE OLUR DAHA YÜKSELİCEK BEBEGİME BİŞE OLMAZ DEYİN
caniiiim tebrik ederiiiim allah tamamina erdirsin degere takilma bebisine iyi bak annesiiiKIZLARRRRRRRRRRRR SIKI DURUN SÖYLÜYORUM TEYZE OLMAYA HAZIRLANIN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM AM DEGERİM SİZCE NASIL ANLAMADIM 65 NE OLUR DAHA YÜKSELİCEK BEBEGİME BİŞE OLMAZ DEYİN
ayy cok guzel yaaa kat kat artsin degerin insallah kucaginada al yarabbim :) cnm.merak ettim yerlesme kanaman oldumuSİZİ ÇOK SEVİYORUM HEPİNİZ ÇOK GÜZEL ANNE OLUCAKSINIZ ÇOK GÜZEL BEEŞLERİNİZ OLUCAK NE OLUR BİRAZ SABREDİN AZ KALDI ÜMİTSİZLİK YOK BİTANEMSİNİZ HEPİNİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?