ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

KIZLARRRRRRRRRRRR SIKI DURUN SÖYLÜYORUM TEYZE OLMAYA HAZIRLANIN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM AM DEGERİM SİZCE NASIL ANLAMADIM 65 NE OLUR DAHA YÜKSELİCEK BEBEGİME BİŞE OLMAZ DEYİN
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Çok sevindim ben de. İnşallah bize de nasip olur.

arkadaşlar bugün sağlık kuruluna gidip dahiliyeye genel cerraha ve pskiyatriye imzalattığım raporu verdim.dahiliye doktoru kilomu sordu bende söyledim.kilo ver senin çocuğun olur dedi ama imza attı.imzaladığı kağıda kilomla ilgili bişi yazmış olacak ki kuruldaki adam bana kilo ve boy takip çizelgeniz var mı dedi.yok dedim kilomla boyumu sordu bekleyin dedi içeri gitti.imzalı kağıdı nüfus fotokopisi ve 2 resim istedi bana küçük bir kağıt verip defteri imzalattı.17/12/2014 çarşamba günü sistemik hastalık raporu çıkacak yazıyor kağıtta.bu ne demek şimdi benim raporum çıkmayacak mı yani?kilomla ilgili bişey yazdıysa kağıda çıkmaz mı raporum acaba?sistemik hastalık raporu nedir bi yardımcı olun nolur çok moralim bozuldu

KIZLARRRRRRRRRRRR SIKI DURUN SÖYLÜYORUM TEYZE OLMAYA HAZIRLANIN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM AM DEGERİM SİZCE NASIL ANLAMADIM 65 NE OLUR DAHA YÜKSELİCEK BEBEGİME BİŞE OLMAZ DEYİN
canimmmm, haydi hayirli ugurlu olsunnn!!! allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah! cook mutlu oldum yaa, sanki benim sonucum cikacakmis gibi surekli girip baktim senden haber var mi diye! canim benim meraklanma deger yavas yavas yukseliyor diye biliyorum ben. hadi darisi da basimiza kizlaarr

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Çok sevindim ben de. İnşallah bize de nasip olur.
Cok sevındım canım insallah hayırlı saglıklı bir evlat olur
Maşallah inşallah allah kucsgınada almayı nasıp eder cok sevınıyorum burada hamile haberleri duyunca bizde dua et hamilelerin duası kabul olur

canım sakin ol sistemik hastalık raporu nedir bilmiyorum ama bununla ilgili bi tahlil falan vermediysen sıkıntı etme bence keşke sorsaydın kuruldakilere ama olsun sıkma canını 10 gün sonra inşlh kuruldan kağıdın çıkar

Sordum canimda bana bisey demedi sadece 17 sinde gel dosyan acilirdedi.ama kilo ile ilgili neden oyle bisededi ya

kizlar suan cok sinirli ve kotuyum aglamamk icin zor tutuyorim kendimi ilaclarim bitti esimde daha maasini almadii aradi annesigilden 250 tl borc istedi tmm dediler suan para yokmus cokta ii biliyorumki paralari var keyf icin istedik sanki delirmek uzereyimesime dedim guvenme bak sagdan soldan bak die inaadi heral

Çok sevindim canım hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayi da nasip etsin inşallah darısı başımıza :)

hadi hayirli olsunnnn :) sisli memorialde hangi doktora gidicen canim.hande hanim miydi. bi de ayse hanimi taniyon mu sen nasil biri yani fikrin var mi

Canım bugün resmi olarak tedaviye başlamış bulunmaktayım... Dün adet oldum ve bugün ilk muayene için doktora gittim... Hande ve Semra hanım takip edecek aslında beni ama bugün Hande hanım izinli olduğu için Aylin hanım ve Semra hanım muayene etti beni... Ayşe hanımı hiç görmedim ama iyi şeyler duyuyorum hakkında hep...İlk iğnemi az önce vuruldum... Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

Canımmmmmm, gözünaydın Allah tamamına erdirsin... Sağlıkla mutlulukla kucağına al...
Listenin başını pozitifle açtın inşallah hepte pozitif devam eder...

Canını sıkmamaya çalış canım, şimdi paradan da ilaçtan da daha önemli olan birşey var ki oda senin moralin...
Rabbim yardımcın olsun... Pozitif sonucunla tüm dertlerin defolsun....

ikracim sakin olmayi denesen?? tatlim Allah kimseye muhtac etmesin .sende olmayinca zaten kimsede olmaz. ama hic sevmedim kaynananlari.cok ayip etmisler kizdim onlara cok.ama sen sakin ol lutfen. belki aile hekimleri yaziyofur ilaclari.cok pahaliya degil de uygun bi fiyata alirsin belki. ama isbasi ney..tabiki sakin olman. aglayacak bisey yok.hem yazik degil mi o koymetli gozyaslarini hamsikafalilar icin akitasin

inallah cnm.insallah

suan sakinledim cnm ama esim gelince tartisacagimz kesin bu 3 tedwidir yapiyorum.bi.kurus desrek olmadilar hep benim ailem.hep benim ailem.bari bi ilac alaydinz aile hekimi yaziyomus bilmiodum gectide artik

Bitaneeem kuzuuum uzme kendini lutfeeen para bulunur allahin izni ile birak esin yorsun kafasini sen zaten yeterince stres altindasin kimseyi de takma kafani.rabbim hayirli evlatlar bol kazanclar nasip etsin canim
amanda tatlim tedavin hayirli ugurlu olsun bol kaliteli yumislerin olsun

canimsin cok.saoll insanin elinde deilki basim dondu sinirden olmayan agrilarim.basladi

Sağol canım cümlemizin... Bir sonraki randevum Pazartesi... Bakalım neler bekliyor bizi...

Sağol canım cümlemizin... Bir sonraki randevum Pazartesi... Bakalım neler bekliyor bizi...
Canım hayırlı olsun tedavin ben adet olmadım hala yarın inşallah olursam haber edip 2 yada 3. Günü iğnelere başlayacağım inşallah kızına kardes gelir :)

Sinirlnme canim bnm birak allahindan bulsunlar sanki onlarin torunu degil rabbim goruo bu gunlerini canim sakin aglayip bebeklerini yipratma kendini lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…