ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canimsin cok.saoll insanin elinde deilki basim dondu sinirden olmayan agrilarim.basladi

Canım gönlüm gerçekten ısterdiki ilaçlarımı sana ücretsiz vereyim , amma borçla aldım bende geri ödeyeceğim sen hangi ilaçları lullanıryorsun elimdekiler işini görürse yarı fıyatına veriyim sana

cok saol cnm bnm hallettim komsudan Allah razinolsun crinone jel.estrofem climara bant ve vitaminler iste

Sinirlnme canim bnm birak allahindan bulsunlar sanki onlarin torunu degil rabbim goruo bu gunlerini canim sakin aglayip bebeklerini yipratma kendini lutfen
suan iyim cnm en cok onlara deil esime sinirleniyorum bunun olacagini bile bile istedi gelince tartisacagimz kesin

Canım hayırlı olsun tedavin ben adet olmadım hala yarın inşallah olursam haber edip 2 yada 3. Günü iğnelere başlayacağım inşallah kızına kardes gelir :)

Teşekkür ederim... İnşallah biran önce adet olursun da birlikte işler sürecimiz... Hadi hayırlısı canım...

canimsin cok.saoll insanin elinde deilki basim dondu sinirden olmayan agrilarim.basladi

daha nelerrrrr kiz Allah askina bi la havle vela kuvvete de icine bi ferahlik gelsin. su asamada seni kimse uzemezzz..esinle de tartisma anacim eminim o da uxuluyodur ama ailesini senin yaninda ezmek istemiyodur. sen hamisligini yasa

Teşekkür ederim... İnşallah biran önce adet olursun da birlikte işler sürecimiz... Hadi hayırlısı canım...

canimcim Allah hayırlı ugurlu etsin tedavini. insallah kizcene kardescik gelir saglilla hayitlarla.ben hande hamima randevu almak istedim hande hanimla semra hanim birlikte takip yapmiyolar dediler , sasirdimmm

suan iyim cnm en cok onlara deil esime sinirleniyorum bunun olacagini bile bile istedi gelince tartisacagimz kesin

kiz yaziiiik adamcagzaa... hadi esini de gectim bebislerine yazikkk. anne karninda sahit olmasinlar kiz ilk tartismaniza sebiler :)

daha nelerrrrr kiz Allah askina bi la havle vela kuvvete de icine bi ferahlik gelsin. su asamada seni kimse uzemezzz..esinle de tartisma anacim eminim o da uxuluyodur ama ailesini senin yaninda ezmek istemiyodur. sen hamisligini yasa
onlar oglunu kucuk dusuruyolar ama ben vazgectim artik ya kendimden de onlardan da

onlar oglunu kucuk dusuruyolar ama ben vazgectim artik ya kendimden de onlardan da
Canim deme oyle senn dimdik durman gerekn zamanda ne demk vazgcmk kendndn lutfen bak senn bulundgn duruma gelebilmk icin kendini parcalayan insanlar var tedavi olmaya paralarI olmyn insanlar var bnnseni anliorm mesela para deil ama olsun sen dusunmemeye calis mumkun oldugnca hayat bu sap doner keser doner gun gelir devran doner ..

Anliyorum canim benim onca hormonla ve insallah hamileliginle cok normal bunlari hissetmen.ama sen hamilesin once bebeklerini dusuneceksin bu tur meselelere her zaman uzuluyoruz birak simdi uzulme.tadini cikar az kaldi.
Sağol canım cümlemizin... Bir sonraki randevum Pazartesi... Bakalım neler bekliyor bizi...
insallah guzel haberler beklesin tatlim

Uzme kendını bebısını dusun moralını guksek tut canım

ssstttt o ne bicim laf oyle kiz. bi daha agzindan duymiyim oyle sozler. su an cok depresifsin. nolur azcik topla kendini.herifcagzinla güzel bi yemek ye gul konus sohbet et her sey guzel olur her seyi unutursunuz canimmmmm...

aynen.oyle cnm cok sukur bin sukur mee para deilki istesim ailem tonlarca yigar onume ama ben nasil.onlari kucuk fusurmuyosam onlarda elinden geleni yapsin nasil yuzime bakiolar hala anlamiorum bastada buraz yardim edin dedik orali olmadilar benden gelinlik saygi beklemesinler en kotusude icinde kalio bisu diemiinki burda bole konustuguma bakmayin :-(

insallah cnm Allah buyuk butun olanlari unuturuz insaalah

ssstttt o ne bicim laf oyle kiz. bi daha agzindan duymiyim oyle sozler. su an cok depresifsin. nolur azcik topla kendini.herifcagzinla güzel bi yemek ye gul konus sohbet et her sey guzel olur her seyi unutursunuz canimmmmm...
bak o dedigini azcik yaptm :) fazlasini yapmam cunku bunlari gormuoo ben isteme dedimm

bak o dedigini azcik yaptm :) fazlasini yapmam cunku bunlari gormuoo ben isteme dedimm

neyse hele bunlari bosver... bugunde gecti.bi hamis haberi aldik. bak sen ogrenince hemen kaybolma :) ayagini suruyup gel burayaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…