ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

TÖBE TÖBE AMA YAZICAKTIM BİTANELERİM DARISI SİZE NE OLUR DUA EDİN BEBGİMİN KESESİNİDE GÖRÜM KALBİNİN ATISINIDA RAHATLİCAM
Allahım Allahım Allahımmmm
Muhteşem haber.
Ay nasıl sevindim anlatamam harika yaa
Canım Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin innnnşşşşaalllahhh

Kızlar 2 gün giremedim maaşallah ne kaynatmışsınız bee. Hastayım size, kız Halide Allah seni bildiği gibi yapsın çok güldürdün beni.
Kızlar acayip yoğunum, o yüzden pek giremedim arada bir okudum sadece. Bir yandan da bu yoğunluk iyi oluyor zaman daha çabuk geçiyor, yoksa ölecem heyecandan. Ama sizle muhabbetten mahrum kalıyorum

cnm.kusura bkma kafa karisio senin durum.neydi

Bu gece bana dua edin güzel anne adayları yarın test günüm. İçimden bir ses tutmadı takma kafanı 2. tedavini plana diyor ama kalbimde ona inat pır pır ediyor aklım bana misafir sanki
ayy kiyamam cnm guzel dusun guzel.olsunn insallah bebisin siki siki tutunmustur annisinee bize guzel haber ver insallah dort gozle beklioz Rabbim.yaninda olsun

Bu gece bana dua edin güzel anne adayları yarın test günüm. İçimden bir ses tutmadı takma kafanı 2. tedavini plana diyor ama kalbimde ona inat pır pır ediyor aklım bana misafir sanki
Canim dualrim seninle kotuyu dusunup kotu seyler cagirma sen kalbini ferah tut rabbim vermiosa bile daha uyisini yasatacagi icin vermez unutma ama o testi yapana kadar hamilesin ve bebeginin varligini yok sayarsan uzulur annesi

ahh cnm yaaa hani ben hamisim ya hani unutabiliom ya kadesimmm ask olsun sanada hiiiii
Neyse hamilesin diye bişey demiyorum bi daha olmasın
Kız haftaya cuma geliyorum Türkiye'ye, haftaya bugün Ankara'dayım Sonraki cumartesi de iğnelerime başlıyorum Allahın izniyle.
Yani ben tedaviye başlamak için gittiğimde sen kalp atışlarını duymaya gideceksin arkadaşım

Allahım lütfunu esirgemesin inşallah yüzünü güldürür canım, Özlemin de dediği gibi şimdi vermiyorsa daha sonra daha iyisini vermek için bekliyordur, sen yüreğini ferah tut.

Allah Allahhh kiz nie bole diyon. yazik kiz senin sebin icindeyse simdi diyodur anam beni biseye saymiyo :) yazik degil mi bebeye :)

kiz sen nerdesin. seni surekli yoklama cizelgesinde yok yaziyom bilmis ol :))) valla devamsizliktan kalcan :):):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…