ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Bu gece bana dua edin güzel anne adayları yarın test günüm. İçimden bir ses tutmadı takma kafanı 2. tedavini plana diyor ama kalbimde ona inat pır pır ediyor aklım bana misafir sanki
ayy canim cok normal o sekilde dusunceler ama daha pozitif dusunmeye calis hic belirtin oldu mu ?nasibinde varsa bebeisin sana oyle siki tutunacakki annesi ,Rabbim saglikli hayirli evlatlardan nasip etsin canim ,su an test gunun en heyecanli gunun ,güzel ve hamiş haberlerini duymak dileğiyle ..... (sadece sen heyecanli deilsin heberin olsun ben ve benim giibiler heyecandalar yanliz deilsin)

hadi hayirlosi cnm arkadasimmm Rabbim yar be yardimcin olsun inssalllah son tedwain olup bebisini al kucagina insallah insallah :)

ikracan napiyon nasilsin. heyecan zirvelere tirmandi mi. ayrica herifinle kavga etmedin demi akilli uslu olsaydin

ikracan napiyon nasilsin. heyecan zirvelere tirmandi mi. ayrica herifinle kavga etmedin demi akilli uslu olsaydin
iyiyim canimcim geceleri haric gunduzleri iyiym uyuyamiyorum ya sen nasilsin balim :) yanii sakin tutmaya calisiyorum kendimi Rabbim hayirlisi diorum yok yok etmedik cunku konusmadim diecegimi dedim biraktim hihi

iyiyim canimcim geceleri haric gunduzleri iyiym uyuyamiyorum ya sen nasilsin balim :) yanii sakin tutmaya calisiyorum kendimi Rabbim hayirlisi diorum yok yok etmedik cunku konusmadim diecegimi dedim biraktim hihi

al iste kadin milleti :):) illa bi laf diyecez ben de iyiyim iste ne ediyim gun geciriyom beklemedeyim pusuya yattim sebimin bana gelecegi zamani dort gozle bekliyorum

al iste kadin milleti :):) illa bi laf diyecez ben de iyiyim iste ne ediyim gun geciriyom beklemedeyim pusuya yattim sebimin bana gelecegi zamani dort gozle bekliyorum
ahaha aynenn bisi dencek.illa olmaz oleee olamazzz oy kuzumm bu gunlerinin tadini cikarr gez tozz cnm sonrasi hepsi biticekjjk hepsiii ;0

Gunaydin kizlar,iqraa ozlemden guzel haberi aldik sira sende insallah,tedavi bekleyen tedavi surecinde olan sonuc bekleyen tum arkadaslarim Allah kolayliklar versin sürprizleriyle yüzümüzü güldürsün insallah

ahaha aynenn bisi dencek.illa olmaz oleee olamazzz oy kuzumm bu gunlerinin tadini cikarr gez tozz cnm sonrasi hepsi biticekjjk hepsiii ;0

kiz valla ben de herifin basinin etini yiyodum ailesi yuzunden az kavga etmemisizdir amma anladim ki yapacak bisey yok. basa gelen cekilir . mucadele etmeyi biraktim rahatladim. ha su da var icimde de birakmadim biseyi soyledim kurtuldum simdi de diplomatik ve siyasi iliskilerimiz askida sayilir hahahaha meraba meraba yani

Gunaydin kizlar,iqraa ozlemden guzel haberi aldik sira sende insallah,tedavi bekleyen tedavi surecinde olan sonuc bekleyen tum arkadaslarim Allah kolayliklar versin sürprizleriyle yüzümüzü güldürsün insallah

napiyosun sekerrr ne var ne yok iyi misin :)

insallah canim insallah bakalim hayirlisi cnm bnm saolasin :)

ne soyledinde kurtuldun kizzzz baada soleee ben yapamiyorum.iste onlara karsi ufacik bi saygisizligim olmamistir ama onlarin hincinida esimden cikariyorum kiyamam

ne soyledinde kurtuldun kizzzz baada soleee ben yapamiyorum.iste onlara karsi ufacik bi saygisizligim olmamistir ama onlarin hincinida esimden cikariyorum kiyamam

canim benim, esinden cikarma. adamlar ailelerine karsi bisey diyemezler. hele hele ailelerinin haksiz olduklarini bilseler bile hanimlarinin yaninda asla seslerini cikaramazlar. cikaran varsa da bi elin parmaklarini gecmez. benim de saygisizligim yoktu ama baktim ben sesimi cikarmadikca bunlar ustume geliyo.bwn de yaptiklarini anlattim.tavrimi koydum. esim de zamanla anladi zaten. ki haksiz olsam onunla da aramiz bozulurdu ama her soyledigimde hakliydim. esim de ilk bikacgun tavir etti sonra sakinleyince anladi herswyi. simdi de cok sukur aramizsa mesafe var ailesi ile.her seyi diyemezler bana :) resmi iliskilerimiz var. esimle de cok sukur bin sukur iyiyiz onlar da hiiiic umrumda degilllll valla tınnnnn ....

ahh cnm.iste esler bunu gorup yaninda olduktan spnra onlar zaten umrun olmazki helal olsun esine bizimki gormezden geldigi icin ona yukleniyoumr bende

Kızlar neler yapıyorsunuz? Ben temizlik is güç. Ve bugün 31. Gün hala adet olmadım lucrin ve Yasmin kullanıyorum olsam tedavi başlayacak ama bekliyorum ya olmaz

slm kızlar opu yapıldı 26 tane yumurta toplandı fakat transfer bir sonraki siklusa kaldı ohss olma riskim çok yuksekmis onun için de bir sürü ilaç verdiler hayırlısı artık
Maşallah çok toplanmış canim inşallah kaliteli olurlar hayırlısı hakkında en iyisini doktorun bilir pko falan mı vardı bu kadar çok oldu canim

slm kızlar opu yapıldı 26 tane yumurta toplandı fakat transfer bir sonraki siklusa kaldı ohss olma riskim çok yuksekmis onun için de bir sürü ilaç verdiler hayırlısı artık
masallah berakallahh kaliteli olsinlar ins gec olsun guc olmasin cnm.bu arada gez toz tadini cikar

Kızlar neler yapıyorsunuz? Ben temizlik is güç. Ve bugün 31. Gün hala adet olmadım lucrin ve Yasmin kullanıyorum olsam tedavi başlayacak ama bekliyorum ya olmaz
olur cnm.olur nie olmasi hic acele etme tadini cikar buginlerin benimde gec oldu uzadi tedawim hayirkisi bakalim guc olmasin ins

napiyosun sekerrr ne var ne yok iyi misin :)
Iyiyim tatlim bugun 3. Gun,embriyolarimin durumu gayet iyiymis yarin yada pazartesi transfer olacakmis insallah dua edin.sana ozelden msj atmaya calistim gelmismi?
Masallah canim gec olsun guc olmasin bir okadar da kaliteli embriyon olsun insallah

Iyiyim tatlim bugun 3. Gun,embriyolarimin durumu gayet iyiymis yarin yada pazartesi transfer olacakmis insallah dua edin.sana ozelden msj atmaya calistim gelmismi?

Masallah canim gec olsun guc olmasin bir okadar da kaliteli embriyon olsun insallah
geldi geldi. okudum cevap da yazdim gormedin mi tatlimmm... yani kacinci gun embriyosu trabsfer olacak insallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…