ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

kiz sen nerdesin. seni surekli yoklama cizelgesinde yok yaziyom bilmis ol :))) valla devamsizliktan kalcan :):):):):
Yaaa silme beniiiiii
Ya bu ara çok misafirim oldu gerçekten, katılmam gereken çok davet de oldu. Bir yandan iyi oldu Halidem ölüyom heyecandan vakit geçmiyor, kursum var bu arada dil öğrenmeye çalışıyorum, öyle geçirmeye çalışıyorum yoksa geçmiyo zaman

ahh cnm.iste esler bunu gorup yaninda olduktan spnra onlar zaten umrun olmazki helal olsun esine bizimki gormezden geldigi icin ona yukleniyoumr bende

amannn herif milleti iste takilma :) herifler de eminim diyolardir ki " a bu karilar olmasa biz 100 sene yasaruk" hahahahah

slm kızlar opu yapıldı 26 tane yumurta toplandı fakat transfer bir sonraki siklusa kaldı ohss olma riskim çok yuksekmis onun için de bir sürü ilaç verdiler hayırlısı artık
massallahhh insallah kaliteli kaliteli yumiyumlar olmustur... hayirli olsunnnn

yokk canim seni niye silem kiz ama devamsizlik sinirina ulastin ona gore :) hemen refaha erip tum sohbetlerw katiliyosun ona gore

yokk canim seni niye silem kiz ama devamsizlik sinirina ulastin ona gore :) hemen refaha erip tum sohbetlerw katiliyosun ona gore
İnşallah inşallah hele bi geliyim Türkiye'ye, olaya bi giriyim bak nasıl başınıza bela olcam. Birazdan eşimle dışarı çıkcaz bidenelerim akşam yine gelirim yanınıza muck muck

İnşallah inşallah hele bi geliyim Türkiye'ye, olaya bi giriyim bak nasıl başınıza bela olcam. Birazdan eşimle dışarı çıkcaz bidenelerim akşam yine gelirim yanınıza muck muck
tqmam cok gezme :)elin gavur memleketlerinde :) gel burda gez

bende ondan cok.umutluyum.halidemm bakalim

kiiiiz ben sana demedim mi uzgun surat ifadesi gormek istemiyorum mesajlarinda diyee... valla kizarim sana. umitli ol tabiki sen annesin .sadece resmi sonuclar aciklanmadi o kadar

ooo maşallah okudugum kadari ile 4. ve 5.gun embriyosu iyi oluyomus . canim insallah yavruna kavusursun :)

hyirli olun cnm.ins siki siki tutunur benimde 5. gun blastti cok.umutluyum.bakalim

bende ondan cok.umutluyum.halidemm bakalim
canlariiim insallah tutunurlar bebislerim ben de cok sevindim ogrenince.insallah gelisimleri iyi devam eder hastanedeki kuzularimin 5 tanesinden 4 u 1. Kalite dediler.kizim 4. Gun embriyosuydu.3. Gun embriyolarim hic tutmadi ya da biyokimyasal ve sagliksiz gebeliklerim oldu.genelleme yapmak istemiyorum 3. Gun olup bebisi olan insanlar da var tabiki ama 4 ve 5 te sans daha cok diyorlar.rabbim bilir saglikli olsunlar da gunu onemli degil.

aynen cnm bakalimm ncak dier iki denememde 3. gun embriyodu ondn umutkuyum :)

kiiiiz ben sana demedim mi uzgun surat ifadesi gormek istemiyorum mesajlarinda diyee... valla kizarim sana. umitli ol tabiki sen annesin .sadece resmi sonuclar aciklanmadi o kadar
bilmem. oylemi dion cnm :) akside var cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…