Maşallah çok toplanmislm kızlar opu yapıldı 26 tane yumurta toplandı fakat transfer bir sonraki siklusa kaldı ohss olma riskim çok yuksekmis onun için de bir sürü ilaç verdiler hayırlısı artık
bilmem. oylemi dion cnm :) akside var cnm bnm
canlariiim insallah tutunurlar bebislerim ben de cok sevindim ogrenince.insallah gelisimleri iyi devam eder hastanedeki kuzularimin 5 tanesinden 4 u 1. Kalite dediler.kizim 4. Gun embriyosuydu.3. Gun embriyolarim hic tutmadi ya da biyokimyasal ve sagliksiz gebeliklerim oldu.genelleme yapmak istemiyorum 3. Gun olup bebisi olan insanlar da var tabiki ama 4 ve 5 te sans daha cok diyorlar.rabbim bilir saglikli olsunlar da gunu onemli degil.
Yerinde dur bi Kııhenuz aksini dusunmeyelim. yarin mi test yapsan diye icine kurt dusurem mi
yok yok.dusurme ki yarin klinik kapali zati of of yarinida atlatsaydim ;( yemek yapiyorum bulasik yikiyorum Ilk4 gunden sonra etkilemez demi yahenuz aksini dusunmeyelim. yarin mi test yapsan diye icine kurt dusurem mi
ahh kiyamam cnm bnm drunu dinle bakalim cnm Allahtan umut kesilmez bakaesin bi mucize olurr sen yinede dikkat et bida yaptir bakimArkadaşlar merhaba, maalesef gün benim için bayrama dönüşmedi.. Eve ancak girebildim test sonucu negatif... Doktorumla şimdi görüştük o bizden daha çok şaşırdı ilaçlarını bırakmasın pazartesi tekrar tahlil yaptırsın demiş. Neden böyle dediğini anlamadım ama değerim <1.20 yani pazartesiye yükselmez. Sanırım benden daha ümitliymiş...
sen kac kutu kullandinki cnm bozna moralini vardir bi hayirMaşallah çok toplanmi
Canım biraz önce hemsireyi aradım aradım adet olmadım diye Yasmin i sadece bir kutu bitirip birakacakmisim tabi adet olmazsın dedi kızdı çok moralim bozuldu lucrin de bitti çok çok moralim bozuk
ahh kiyamam cnm bnm drunu dinle bakalim cnm Allahtan umut kesilmez bakaesin bi mucize olurr sen yinede dikkat et bida yaptir bakim
Kiz sen ne tatlisin hep boyle rahat ve pozitif ol canim sizlere ihtiyacimiz var topigimizin neşesiiiitabi canim hayirlisi... ben kulupte 2.gun embriyosu bile okudum ki :) o yuxden rahat olun yaaa bakin bana ne kadar rahatim (((tedaviye baslamadigimi kimseye demeyin haa)))
canim cok uzuldum dr un da demis insallah yukselir degerin dua etmeye devam edelim canim birakma kendiniArkadaşlar merhaba, maalesef gün benim için bayrama dönüşmedi.. Eve ancak girebildim test sonucu negatif... Doktorumla şimdi görüştük o bizden daha çok şaşırdı ilaçlarını bırakmasın pazartesi tekrar tahlil yaptırsın demiş. Neden böyle dediğini anlamadım ama değerim <1.20 yani pazartesiye yükselmez. Sanırım benden daha ümitliymiş...
kiyamam sana aglama lutfenn daha belli deilmiski.kuzum benide aglatcan simdi test yaklastica kotu oluyorum iki negatiften sonraTam gözyaşlarımı silip gülümsemeye başlamışken yine alt üst oldum... 3. gün embriyosu 12. gün test bundan sonrası mucize olur gerçekten. Ağlaya ağlaya jelimi yaptım az önce darma dumanım
Kiz sen ne tatlisin hep boyle rahat ve pozitif ol canim sizlere ihtiyacimiz var topigimizin neşesiiii
canim cok uzuldum dr un da demis insallah yukselir degerin dua etmeye devam edelim canim birakma kendini
12. günden sonrası mucize ama bitanem. Sen sakın üzülüp gerilme bak bebeğine zarar verir. Ben bugün ağlar yarın dimdik kalkarım ayağa.. Tedavim bile mucize 2 doktor asla anne olamazsın dedikten sonra. Pes etmeyeceğim elbet ama ister istemez noluyo diyorum..kiyamam sana aglama lutfenn daha belli deilmiski.kuzum benide aglatcan simdi test yaklastica kotu oluyorum iki negatiften sonra
Canım benim daha Fazla ümit etme diye diyorum 2 ay önce aynı durumu bende yaşadım 3. Gün embiryosu transfer olmuştu 12. Gün değerim 1.25 çıkmıştı tatlım tabii allahtan ümit kesilmez ama kaderden öteye gidilmiyor maalesef üzülme Sakın canım benim rabbim bize sağlık versin bir daha deneriz ne yapalımTam gözyaşlarımı silip gülümsemeye başlamışken yine alt üst oldum... 3. gün embriyosu 12. gün test bundan sonrası mucize olur gerçekten. Ağlaya ağlaya jelimi yaptım az önce darma dumanım
Canım benim daha Fazla ümit etme diye diyorum 2 ay önce aynı durumu bende yaşadım 3. Gün embiryosu transfer olmuştu 12. Gün değerim 1.25 çıkmıştı tatlım tabii allahtan ümit kesilmez ama kaderden öteye gidilmiyor maalesef üzülme Sakın canım benim rabbim bize sağlık versin bir daha deneriz ne yapalım
2. Kutudan 6 tane kullandım canim 6 gün önce bırakmam gerekiyormuş yanisen kac kutu kullandinki cnm bozna moralini vardir bi hayir
canimsin hayirlisi herseuin Allah buyuk bakalim12. günden sonrası mucize ama bitanem. Sen sakın üzülüp gerilme bak bebeğine zarar verir. Ben bugün ağlar yarın dimdik kalkarım ayağa.. Tedavim bile mucize 2 doktor asla anne olamazsın dedikten sonra. Pes etmeyeceğim elbet ama ister istemez noluyo diyorum..
Canim bnm bnde seni merk etmistim doktorn dediyse bir bildigi vardir devam et sen kendini uzme diyemm desemde bi faydasi yok bilirim hangimz kesin tutacak die basliyrz ki tedaviye rabbimin bir bildigi vardir elbet lutfen yipratma kendiniArkadaşlar merhaba, maalesef gün benim için bayrama dönüşmedi.. Eve ancak girebildim test sonucu negatif... Doktorumla şimdi görüştük o bizden daha çok şaşırdı ilaçlarını bırakmasın pazartesi tekrar tahlil yaptırsın demiş. Neden böyle dediğini anlamadım ama değerim <1.20 yani pazartesiye yükselmez. Sanırım benden daha ümitliymiş...
sikma canini tatlimm ebediyen olmicaksin die bisi yok ya varsin uzasin gec olsun guc olmasin insallah2. Kutudan 6 tane kullandım canim 6 gün önce bırakmam gerekiyormuş yani
Canim bnm bnde seni merk etmistim doktorn dediyse bir bildigi vardir devam et sen kendini uzme diyemm desemde bi faydasi yok bilirim hangimz kesin tutacak die basliyrz ki tedaviye rabbimin bir bildigi vardir elbet lutfen yipratma kendini
Canım benim bu işin garantisi yok rabbim bilir allahın takdiri. Her şer de bi Hayır var üzülme Sakın aynı durumu bende yaşadım biliyorum ne desem boş ama ne yapalım tatlım belkide doğal yolla olacakBen her şeyin farkındayım canım ama doktorum inanamıyor sorun orada normalde doktor hastasını olmadı diye teskin eder bizimki benden daha duygusal çıktı eşim inanamadı nası yani deyip durdu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?