ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

slm kızlar opu yapıldı 26 tane yumurta toplandı fakat transfer bir sonraki siklusa kaldı ohss olma riskim çok yuksekmis onun için de bir sürü ilaç verdiler hayırlısı artık
Maşallah çok toplanmi
bilmem. oylemi dion cnm :) akside var cnm bnm

Canım biraz önce hemsireyi aradım aradım adet olmadım diye Yasmin i sadece bir kutu bitirip birakacakmisim tabi adet olmazsın dedi kızdı çok moralim bozuldu lucrin de bitti çok çok moralim bozuk

tabi canim hayirlisi... ben kulupte 2.gun embriyosu bile okudum ki :) o yuxden rahat olun yaaa bakin bana ne kadar rahatim (((tedaviye baslamadigimi kimseye demeyin haa)))

Arkadaşlar merhaba, maalesef gün benim için bayrama dönüşmedi.. Eve ancak girebildim test sonucu negatif... Doktorumla şimdi görüştük o bizden daha çok şaşırdı ilaçlarını bırakmasın pazartesi tekrar tahlil yaptırsın demiş. Neden böyle dediğini anlamadım ama değerim <1.20 yani pazartesiye yükselmez. Sanırım benden daha ümitliymiş...

ahh kiyamam cnm bnm drunu dinle bakalim cnm Allahtan umut kesilmez bakaesin bi mucize olurr sen yinede dikkat et bida yaptir bakim

sen kac kutu kullandinki cnm bozna moralini vardir bi hayir

ahh kiyamam cnm bnm drunu dinle bakalim cnm Allahtan umut kesilmez bakaesin bi mucize olurr sen yinede dikkat et bida yaptir bakim

Tam gözyaşlarımı silip gülümsemeye başlamışken yine alt üst oldum... 3. gün embriyosu 12. gün test bundan sonrası mucize olur gerçekten. Ağlaya ağlaya jelimi yaptım az önce darma dumanım

tabi canim hayirlisi... ben kulupte 2.gun embriyosu bile okudum ki :) o yuxden rahat olun yaaa bakin bana ne kadar rahatim (((tedaviye baslamadigimi kimseye demeyin haa)))
Kiz sen ne tatlisin hep boyle rahat ve pozitif ol canim sizlere ihtiyacimiz var topigimizin neşesiiii
canim cok uzuldum dr un da demis insallah yukselir degerin dua etmeye devam edelim canim birakma kendini

Tam gözyaşlarımı silip gülümsemeye başlamışken yine alt üst oldum... 3. gün embriyosu 12. gün test bundan sonrası mucize olur gerçekten. Ağlaya ağlaya jelimi yaptım az önce darma dumanım
kiyamam sana aglama lutfenn daha belli deilmiski.kuzum benide aglatcan simdi test yaklastica kotu oluyorum iki negatiften sonra

Kiz sen ne tatlisin hep boyle rahat ve pozitif ol canim sizlere ihtiyacimiz var topigimizin neşesiiii

canim cok uzuldum dr un da demis insallah yukselir degerin dua etmeye devam edelim canim birakma kendini

İnşallah arkadaşım bu zamandan sonra değişeceğini sanmıyorum ama hayat mucizelerle dolu.. Tedavim mucizeydi inşallah bir mucizeyle de sonuçlanır.

kiyamam sana aglama lutfenn daha belli deilmiski.kuzum benide aglatcan simdi test yaklastica kotu oluyorum iki negatiften sonra
12. günden sonrası mucize ama bitanem. Sen sakın üzülüp gerilme bak bebeğine zarar verir. Ben bugün ağlar yarın dimdik kalkarım ayağa.. Tedavim bile mucize 2 doktor asla anne olamazsın dedikten sonra. Pes etmeyeceğim elbet ama ister istemez noluyo diyorum..

Canım benim daha Fazla ümit etme diye diyorum 2 ay önce aynı durumu bende yaşadım 3. Gün embiryosu transfer olmuştu 12. Gün değerim 1.25 çıkmıştı tatlım tabii allahtan ümit kesilmez ama kaderden öteye gidilmiyor maalesef üzülme Sakın canım benim rabbim bize sağlık versin bir daha deneriz ne yapalım

Ben her şeyin farkındayım canım ama doktorum inanamıyor sorun orada normalde doktor hastasını olmadı diye teskin eder bizimki benden daha duygusal çıktı eşim inanamadı nası yani deyip durdu diyor

canimsin hayirlisi herseuin Allah buyuk bakalim

Canim bnm bnde seni merk etmistim doktorn dediyse bir bildigi vardir devam et sen kendini uzme diyemm desemde bi faydasi yok bilirim hangimz kesin tutacak die basliyrz ki tedaviye rabbimin bir bildigi vardir elbet lutfen yipratma kendini

Canim bnm bnde seni merk etmistim doktorn dediyse bir bildigi vardir devam et sen kendini uzme diyemm desemde bi faydasi yok bilirim hangimz kesin tutacak die basliyrz ki tedaviye rabbimin bir bildigi vardir elbet lutfen yipratma kendini

Özlem toparlanmıştım aslında ama Oya hocam sağ olsun darma duman etti beni. Söylediğin çok doğru kesin bir şey zaten yoktu ama ümit dünyası işte.. Pazartesi olsun da doktorum canımın parçası Oya hocam da ikna olsun ne diyeyim..

Ben her şeyin farkındayım canım ama doktorum inanamıyor sorun orada normalde doktor hastasını olmadı diye teskin eder bizimki benden daha duygusal çıktı eşim inanamadı nası yani deyip durdu diyor
Canım benim bu işin garantisi yok rabbim bilir allahın takdiri. Her şer de bi Hayır var üzülme Sakın aynı durumu bende yaşadım biliyorum ne desem boş ama ne yapalım tatlım belkide doğal yolla olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…