ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Ne kadar zor oldugunu tahmn edebiliorm canim cnku burdaki pozitifleride negatfleride resmen beraber yasioruz icimiz yanio veya mutlulktan ucuyoruz bu tedavi bize o kadar cok seyI ogretioki ben eminmki toparlanirsin bu yolda nelerin ustesinden gelmioruz ki canim arkadasim rabbimden umit kesilmez bunu sana nasip eden bir daha neden vermesin ki dualarim sennle canim benm rabbim yardimvn olsun sabir ve selamet versin

Benimki doğal yolla mümkün değil tüp bebek bile mucize bir tedavi benim için. Ama Rabbim'in mucizeleri eksik olmaz haklısın.
Canimmm ALLAH istedikten sonra imkansiz mumkun degil diye bisey yok oyle deme..Rabbim gonderir ins mucizeni..gozunden akan yaslarin mutluluktan olur ins umidini kaybetme..Allah bizleride herseyide yoktan var etmedimi..O yeterki istesin..uzulmemek elde degil cok zor ama kendini cok yipratma stresin bizim durumumza kotu etkilerini unutma..ins sende bizlerde kavusuruz yavrumuza..kiyamam uzulme

Desteğiniz için çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım. Normal hayatta görüştüğüm kimse sizin kadar hassas ve anlayışlı yaklaşamazdı bana. Olanı biteni bilen çok yakın arkadaşlarım 2 mesaj atıp hayatına devam etti bugün ama siz yanımdasınız. İyi ki buradayım iyi ki sizlerleyim..

Canim benm acin halinden ac anlar misali bizim halimizdende ancak bizler anlariz umudumuzu kaybedersek bizler kendimizi kaybederiz bnde hep soyluyorm iyiki sizler varsiniz keske kismet olsada tanissak gorussek insallah birgun onlarda olur kucaklatimzda cocuklarimzla ...

inşallah yüzyüze görüşmemiz de kısmet olur burası insanın içindeki zehiri alıyor, şimdi daha iyiyim. sizi tanımıyorum belki ama hepinizi çok seviyorum :)
her zaman yanindayiz cnm ben en yakin arkadasimla bike konusmuyirum durumu ne anlicakki beni bizde seni seviyoruzz :)

canım benim, her şeyin bir vakti zamanı var. henüz senin imtihanın miadını doldurmamış o yüzden güzel düşünelim, iyi olacağına inanalım ki iyi olsun. Mevlam inşallah bizlerin de yüzünü güldürecektir. Eli ayağı zihinsel sağlığı yerinde, vatanına milletine hayırlı evlatların olacak inşallah. Allahım şimdilik sabır versin, sonra da yeniden tedaviye başlama gücü versin ki hemencecik toparlan ve hemencecik aramıza dön. seni seviyoruz şekercim... dualarımız seninle

yok yok.dusurme ki yarin klinik kapali zati of of yarinida atlatsaydim ;( yemek yapiyorum bulasik yikiyorum Ilk4 gunden sonra etkilemez demi ya

Allahın izni ile hiiiç bişeycikler olmaz annesi yavrucaklarına. ama sen yine de temkinli ol, eğilme. eğileceksen de dizlerini kırarak eğil, direk belden eğilme. neyse hadi yarın kliniğin kapalı olması seni kurtardı yoksa gün boyu hadi git hadi git test yaptır hadi haber ver diye başının etini yer dururdum

Ben de sizi çok seviyorum :)) İyi ki varsınız. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..

Kiz sen ne tatlisin hep boyle rahat ve pozitif ol canim sizlere ihtiyacimiz var topigimizin neşesiiii

canim cok uzuldum dr un da demis insallah yukselir degerin dua etmeye devam edelim canim birakma kendini

kız daha tedavi yok ya ondan böyle bi kafayı yaşıyom
ayrıca buraya yazıcağım zaman elimde telefon geziyom ya, eşim diyo ki napıyosun orda , diyom kızlarla konkendeyiz hahahahaha

aynen.oyle yapiyorum cnm napim. bende sana dayanamaz yaptirirdim.heralde yaa yarin kapalinoldugunu bildigim icin aklima gelmio yapmak :)

Ben de sizi çok seviyorum :)) İyi ki varsınız. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..

koccaaman can-ı gönüldün bi amin gönderiyorum bu güzeller güzeli duaya şeker. neyse hele toparlan şimdilik çok laf diyemiyom sana ama salıverme kendimi tamam mı. gel her gün burda iki lafın belini kırak,dedikodu edek kıııı valla insan rahatlıyo bi de zaten ben atkı örmeye başladım ya, istersen sana da bi tane tokiyim, hatta al bak gönderiyom bu atkı senin için gelsin şeker

heeeyy benim atkilar nolduuu

aynen.oyle yapiyorum cnm napim. bende sana dayanamaz yaptirirdim.heralde yaa yarin kapalinoldugunu bildigim icin aklima gelmio yapmak :)

oo maşşallah çok istikrarlı gördüm sizi ikra hanım kız sen hayırlı sonuç al d aistersen 9 ay sonra karnın burnundayken git test yaptır da bize haber ver , yeter ki senin ve bebişlerinin canı sağolsun

oo maşşallah çok istikrarlı gördüm sizi ikra hanım kız sen hayırlı sonuç al d aistersen 9 ay sonra karnın burnundayken git test yaptır da bize haber ver , yeter ki senin ve bebişlerinin canı sağolsun
oyy bitanemsin amin insallah ilk sana yazcam.zaten sonucuuuu amin amin hep birlikte sewinelim.insallah rabbim.hepimizin yardimcisi olsun

Ay sen ne kadar tatlı bir insansın yaaa saatler sonra yüzümü güldürdün :) :) Ben de yağlı boya tablo yapmaya başladım sana da yapabilirim istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…